Boşananlar, boşanmak isteyenler lütfen bir bakın

Kumar 8 yıldır hayatımızda ama son 4senedir kumar hastası. Çalıştığı yakın arkadaşları da at yarışı hastası çıkınca olan oldu at aldılar. Bu sene herbiri başka İş yerlerine gittiler, ayrıldılar ama biriyle hep telefonda konuşuyor. O 17 yaşından beri Oynuyor. At ortağı...
At ne ya? Insan at yarışı oynamayı seviyor diye at mı alır? Napıyolar atı sokakta mı koşturuyolar? :işsiz:

Hanımlar benim öncekimi konumu bilenler vardır belki.Eşimle yaşadığım sıkıntılara bir bakabilirsiniz. Ben boşanmak istiyorum içim acıya acıya Eşim boşanmak istemiyor. Çocuklarımız var ben borçları toparlayacağım diyor. Ata, at yarışına paran gidiyor psikiyatriste git tedavi ol diyorum. Ben hasta değilim ki diyor. Borçları da toparlarım ailemizi yıkma diyor. Ben sizi çok seviyorum ... vb. Aslında mantığım boşan diyor ama 17 yılımın geçtiği bir insan içim acıyor kendisine. O da çok kötü.Arkadaşlarında kaldığı oldu.Evde seni görmek istemiyorum lütfen git dediğimde. Beni istemiyorsan ev tutacağım diyor sağda solda kalınmıyor.Ev tut en mantıklısı bu dedim. Boşanma protokölü de hazır. Bayramdan sonra veririm demiştim ama çocuklarımla çok ilgili.Birbirlerine çok düşkünler.Bu durumda beni çok üzüyor... Yorumlarınızı bekliyorum
Ayni düşünce içindeyim bir kac seneden berli.Benim eşimde bizi maddi ve mavi mafet .O başka davranmiş olsaydi daha güzel ve huzurlu hayatimizi olacakti.
Ben 20 yildir evliyim,5 yildir düşüyorum boşanmaya.Benim eşim iddia kumar bağlimli olmadiği için herzaman sorunlar sicak sicağini değil fakat sürekli kafamda.
Bende acima ve merhamet duygusu çok yüksek.Farkettiğim ama seneler boşa akiyor hiçbirşey düzelmiyor.Öylesine sanki bir bitkisel hayat sürdürüyoruz.

Eşini seviyorsan oda seni seviyorsa önce o bir başka eve taşinsin .Bir süre için yalniz yaşayin .Hemen illaki boşanma davasi verilmesi gerekmiyor.
Senin ve çocuklarin yokluğunu farketsin.
Ya tedavi olur ozaman geri beraber yaşamaya karar verirsiniz ,yada bağlimliğindan kurtulamaz ayrilirsiniz.
Ama bu bir yil süre bilir ,göze almak gerek
Inşallah eşin düelir ve yuvaniz yikilmaz.
Allah sabir ve huzur versin

Ayni düşünce içindeyim bir kac seneden berli.Benim eşimde bizi maddi ve mavi mafet .O başka davranmiş olsaydi daha güzel ve huzurlu hayatimizi olacakti.
Ben 20 yildir evliyim,5 yildir düşüyorum boşanmaya.Benim eşim iddia kumar bağlimli olmadiği için herzaman sorunlar sicak sicağini değil fakat sürekli kafamda.
Bende acima ve merhamet duygusu çok yüksek.Farkettiğim ama seneler boşa akiyor hiçbirşey düzelmiyor.Öylesine sanki bir bitkisel hayat sürdürüyoruz.

Eşini seviyorsan oda seni seviyorsa önce o bir başka eve taşinsin .Bir süre için yalniz yaşayin .Hemen illaki boşanma davasi verilmesi gerekmiyor.
Senin ve çocuklarin yokluğunu farketsin.
Ya tedavi olur ozaman geri beraber yaşamaya karar verirsiniz ,yada bağlimliğindan kurtulamaz ayrilirsiniz.
Ama bu bir yil süre bilir ,göze almak gerek
Inşallah eşin düelir ve yuvaniz yikilmaz.
Allah sabir ve huzur versin
Eşimle birbirimizi seviyoruz, zamanında bazı sorunlar yaşadık geride kaldı.Evde istemedim, arkadaşlarında kaldı.Aylarca tepki gösterdim. Aileler tepkilerini gösterdiler çok şükür düzeldi. Sizsiz yapamam asla diyor. Bende şartlarını söyledim,inşallah artık sıkıntı yaşamayız. Sizde inşallah çok mutlu olursunuz.Her şey düzelir.

Kızlar olmuyorsa olmuyordur. Alışkanlıklar bazen gitmeyi zorluyor. Benzer durumlar yaşayıp çocuğu olmayanlar varsa arkasına bile bakmadan kaçsın. Eninde sonunda tükeniyor herşey.Kalmak için ne kadar çaba sarfedilsede gitmekten başka çare kalmıyor ne yazık ki.

Kızlar olmuyorsa olmuyordur. Alışkanlıklar bazen gitmeyi zorluyor. Benzer durumlar yaşayıp çocuğu olmayanlar varsa arkasına bile bakmadan kaçsın. Eninde sonunda tükeniyor herşey.Kalmak için ne kadar çaba sarfedilsede gitmekten başka çare kalmıyor ne yazık ki.
Anlamadım şmdi siz gidiyor musunuz kalıyor musunuz..

Back
X