- Konu Sahibi Toprakanagaia
Aminnn cnm benim allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor evinden yuvandan ayrilman bide eslerin boyle yapmasi adeta seni hayattan sagutuyorlar valla bende kizim icin herseye katlanirim diyorum ama bi yandan da araya saguk girince acaba yapabilirmiyiz diyorum bu kadarmi benzer ya insanin yasadiklari burdan bir kac arkd tipki benim yasadiklarimi yasiyo bu durumda insanin psikolojisi cok kotu oluyo baska biriyle olamama bundan baskasiyla evlenemem iste erkeklere marsi guvensizlim basliyo hayata karsi tek basina ne yapabilirim.korkusu olusuyo ina iyi olur senin icinde bizim icinde allah buyuk elbet kimsenin ahi kimsede kakmazBen 28 yaşındayım canım. Bunca şeyin üstüne yapabilirmiyim diye düşündüğüm oluyo tabi ama kızım var onun için yaparım yaparım da benimki öyle böyle inat değil. Pişmanlığından ölse yinede geri adım atmaz. Çevresindekiler var tabi bide. Canım çok acıyo ama ben ona kimse laf demesin diye nelere katlandım. Biliyo musun hiç sevmemiş beni ben onu seviyorum diye evlenmiş benimle.şimdi ise tiksiniyormuş benden. Ailesi hiç istememiş.
insan yaşanan onca şeyin hatrına bu kadarını yapmaz
her sözü sanki hançer kalbime saplanan. Beni ise çok zor bir hayat bekliyor. Kızımı kimseye muhtaç etmeden büyütmem Laz'ım. Allah yardımcımız olsun.