Boşananlar lütfen yorum yapsın🙏

İnsan her acıya ölüme bile alışıyor. Zaman..

Dava süreci (boşanma süreci) farklı , boşandıktan sonraki süreç farklı. Siz hangisinden korkuyorsunuz? Çünkü ben ikisinde de çok zorlanmıştım, çok şükür şu an iyiyim.

Eğer kararlıysanız boşandıktan sonraki süreci çok daha rahat atlatırsınız. Terapi almanın faydasını burda yazılanlardan da kendimde de gördüm.

Boşanma süreci yıpratıcı olabilir (dilekçeler, haklar vs.), bu da eşinize bağlı.
Açıkçası komple öncesi ve sonrası süreç gözümü korkutuyor. Yaşadığım yerin etkisi de bunda büyük faktör oynuyor. Daha çok yeni evlilikti ve bu kadar kısa süre sürmesi hakkında kötü şeyler konuşulacak. Halbuki ne yaşadığımı ben biliyorum. Şükür yüz kızartacak bir sebeple geri dönmedim. Boşanma sürecinde de çirkeflikler olacak eminim. Psikolojik destek almayı düşünüyorum yoksa bu süreç bende hasar bırakacak gibi geliyor

5 ay bosanma karari icin biraz erken degilmi sanki :( bosanmayi dusunmeniz normalde bu arada insan ben bununla anlasamiyorum soylenenleride anlatamıyorum diye düşünerek kestirip atmak istiyo. Ama bence biraz zaman vermelisiniz

Ben 6 ay evli kaldım evleri ayırdık 1. Yıl dolunca anlaşmalı imza attık boşandık bitti gitti
Psikolojisi de evlenmeden önce nasıl bekar özgürsem sonra da öyleydi güle oynaya çıktım adliyeden düsman da değildik zaten
Hala daha bekarım
2. Evliliğimi de yapacağım aşk’ı seviyorum Aşık olmak güzel şey boşanmak ilişki bitimiyle aynı benim için yani normal

Açıkçası komple öncesi ve sonrası süreç gözümü korkutuyor. Yaşadığım yerin etkisi de bunda büyük faktör oynuyor. Daha çok yeni evlilikti ve bu kadar kısa süre sürmesi hakkında kötü şeyler konuşulacak. Halbuki ne yaşadığımı ben biliyorum. Şükür yüz kızartacak bir sebeple geri dönmedim. Boşanma sürecinde de çirkeflikler olacak eminim. Psikolojik destek almayı düşünüyorum yoksa bu süreç bende hasar bırakacak gibi geliyor
Çevredeki insanlara hiç takılma .. Konuşanlar bile 10 dk sonra unutuyor. Benim çevremde kimse bunu sorgulamadı, nedenini bile sormadılar. Sen kendi sürecine odaklan, duygularını yaşa doyasıya. Yas süreci bu

Bu kadar kısa süren evliliklerde erkeklere sorunlu gözüyle bakılıyor asıl. Benim tavsiyem biran önce anlaşmalıya dönmeniz olur, haklarını vermeye yanaşıyorsa erkenden kurtul yoluna bak..

Çevredeki insanlara hiç takılma .. Konuşanlar bile 10 dk sonra unutuyor. Benim çevremde kimse bunu sorgulamadı, nedenini bile sormadılar. Sen kendi sürecine odaklan, duygularını yaşa doyasıya. Yas süreci bu

Bu kadar kısa süren evliliklerde erkeklere sorunlu gözüyle bakılıyor asıl. Benim tavsiyem biran önce anlaşmalıya dönmeniz olur, haklarını vermeye yanaşıyorsa erkenden kurtul yoluna bak..
Elimden geldiğince takılmamaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim🙏 Anlaşmalı boşanma bizde maalesef olmuyormuş. 1 sene evli kalmış olmamız gerekiyormuş. Mecbur çekişmeli boşanma olacak

Elimden geldiğince takılmamaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim🙏 Anlaşmalı boşanma bizde maalesef olmuyormuş. 1 sene evli kalmış olmamız gerekiyormuş. Mecbur çekişmeli boşanma olacak
Evet ama çekişmeli başlayıp sonradan anlaşmalıya dönebiliyor; hızlı bir şekilde bitiyor diye biliyorum(şartlar vs. ortak nokta bulursanız)

Avukatınız varsa sizi daha iyi bilgilendirecektir.

Evet ama çekişmeli başlayıp sonradan anlaşmalıya dönebiliyor; hızlı bir şekilde bitiyor diye biliyorum(şartlar vs. ortak nokta bulursanız)

Avukatınız varsa sizi daha iyi bilgilendirecektir.
Evet avukatımla görüştüm. Anlaşmalı şartlar için bir sene geçmesi gerektiğini söyledi. Maalesef hızlı bitmeyecek gibi görünüyor

ama aslında ikinizde boşanmayı istiyorsunuz çekişmeli sizin yıpratabilir
İşin aslı ikimizde istemiyoruz da inada bindi ve aramızda mesafe var. Yüz yüze gelip konuşma durumumuz yok olsa da gurur mağlum🤦🏼‍♀️ Onun da gücüne giden şeyler var benim de.. Girdik bir yola bakalım. Beni yıpratacağı kesin ama anlaşmalı durumu da söz konusu değil🤷🏼‍♀️

3 yıldır geçmişimiz var. 5 aydır evliyiz bunun 3 ayını eşimle birlikte geçirdik. Boşanma kararı aldık. Biraz inada da bindi. Seviyorum ama olurunu da görmüyorum. Bir yandan hala devam etsin istiyorum bir yandan da davranışlarını ve söylemlerini sindiremiyorum. Sonuç olarak öyle ya da böyle boşanma sürecine giriyorum. Yarın avukatıma vekaletimi vereceğim. Beni psikolojik olarak nasıl bir süreç bekliyor???
Evliliğin ilk yılları birbirine uyum sürecinde sıkıntılar olabilir,çok geçerli nedenleriniz yoksa biraz zaman verin kendinize acele etmeyin

Evliliğin ilk yılları birbirine uyum sürecinde sıkıntılar olabilir,çok geçerli nedenleriniz yoksa biraz zaman verin kendinize acele etmeyin
Fevri davrandı boşanma lafı yaptı. Çok saçmaladı. Yanlış şeyler söyledi. Toparlamak yerine dağıttı. Benim de çok gücüme gitti. 1.5 aydır beklemedeydim ama hiç olumlu gelişme olmadı

Fevri davrandı boşanma lafı yaptı. Çok saçmaladı. Yanlış şeyler söyledi. Toparlamak yerine dağıttı. Benim de çok gücüme gitti. 1.5 aydır beklemedeydim ama hiç olumlu gelişme olmadı
Bizdeki gibi kriz yonetememe durumu olmuş fakat benim başka geçerli nedenlerim vardı boşanıyorum,sizde biraz gurur inat meselesi olmuş sanırım aranızda,iki taraf da birbirinden bekliyor.Hakkinizda hayırlısı

Bizdeki gibi kriz yonetememe durumu olmuş fakat benim başka geçerli nedenlerim vardı boşanıyorum,sizde biraz gurur inat meselesi olmuş sanırım aranızda,iki taraf da birbirinden bekliyor.Hakkinizda hayırlısı
Evet maalesef öyle oldu. Bizde de başka sebepler var ve haklı olduğum sebepler. Zaman tanıdım belki düşünür anlar diye ama hiçbir şey anlamamış. Üstüne üstlük beni suçladı. İnşallah hayırlısı olur teşekkür ederim sağolun🙏 Sakıncası yoksa siz ne kadar süredir evliydiniz?

Evet maalesef öyle oldu. Bizde de başka sebepler var ve haklı olduğum sebepler. Zaman tanıdım belki düşünür anlar diye ama hiçbir şey anlamamış. Üstüne üstlük beni suçladı. İnşallah hayırlısı olur teşekkür ederim sağolun🙏 Sakıncası yoksa siz ne kadar süredir evliydiniz?
İlk iki yıl aynı evde yaşadık,beni sürekli kovduğu için evden ayrıldım,iki yilllik ayrılık sürecinden sonra dava açtım,davayı acali da iki yıl oldu.Toplam 6 yıl oldu tam ama bunun son dört yılını saymayalim

İlk iki yıl aynı evde yaşadık,beni sürekli kovduğu için evden ayrıldım,iki yilllik ayrılık sürecinden sonra dava açtım,davayı acali da iki yıl oldu.Toplam 6 yıl oldu tam ama bunun son dört yılını saymayalim
Sana da karaktersizi denk gelmiş. Allah bunları bildiği gibi yapsın. İki yıl boşanma süreci uzunmuş😔 Hala netleşmedi mi peki?

Sana da karaktersizi denk gelmiş. Allah bunları bildiği gibi yapsın. İki yıl boşanma süreci uzunmuş😔 Hala netleşmedi mi peki?
Karşı taraf itiraz ettiği için uzuyo neyazikki,çok mükemmel bir evlilik yaşatmış gibi bir de itiraz ediyor maksat bana eziyet olsun.Buyuk şehirde olduğum için çok fazla uzuyo 2 ile 3 sene arası bir süreç var önümde malesef.
Karar 1.5 yıl sonunda geldi,temmuzda itiraz etti sonucu bekliyorum

Back
X