Boşananlar lütfen yorum yapsın🙏

Evlilik çok yeni acele etmeyin. Çocuk oyuncağı degilki inada biniyor pişman olursunuz ilerde evliliğiniz henüz oturmadı bence biraz zman verin. Oturup konuşun.
Ben hemen hemen 1.5 Yıldırım evliyim bende evliliğin başımda saygısızlık aileye hakaret vs durumları vardı seviyor diye affettim defalarca ailemin evine geri geldim şimdi kesin boşanma davası açıyorum başta gözünün içine bakmayan adam bir daha bakmıyor kuzucum ilk 2 yolda illaki aklıma süreci olur evet ama biz artık nefretle bakıyorduk maddi sıkıntılar da yoktu ailesinden aile nedir görmemiş bana mı aile olacak dedim bitirdim tamamen ama sen bilirsin tabiki daha çok yenisiniz bir birinizin gözünün içine bakmanız gereken zamanlar bunlar ne sıkıntılar olacak ilerde iyi düşün iyi tart.

İnanın altın falan hiç düşünmedim. Evliyiz birlikte üstesinden geliriz diye düşündüm. Nafaka, altın muhabbeti yaptılar utanmadan. Bende en sonunda sinirlendim bu kadar çirkinleşiyorlarsa hakkımı alacağım dedim. Vay efendim neden nafaka, tazminat istemişim diye paracı, pulcu ilan edildim. Yapılan gidenler unutuluyor. Hala kendinde hata, kusur görmüyor. Yeni bir sayfa açmış bana kartlarını açmış söz vermiş. Ona güvenmem için fırsat vermemişim ailesine söylemişim. Onca şeyi bana reva görüyor. Yapmak istediği sözleşmenin de geçerliliği yokmuş avukatım söyledi. Doğmamış haktan feragat edilmez geçersiz dedi. Ben kendi gururuma yediremiyorum. Nasıl böyle bir şeyi bana layık görebilir diye. Aileme kadar bunu şart koyabilir. Onu tekrar bırakıp gitmeyim diye kendine mecbur kılmaya çalışıyor. Bırakıp gitsem bile haklarım olmasın derdinde. Sözde ona güvenmem içinmiş. Ona güvendiğimi hissettiği an yırtıp atacakmış. Komik🙂 1.5 aydır ailemin evindeyim. Artık onun eşiyim. Düzelteyim toparlayım ayıp demiyor. Boşanmak mesele değil boşanırız ama hala seviyorum. Sevmekte yeterli değil onunda farkındayım. Bana akıl fikir verin lütfen🙏
Sen altın düşünmemişsin ama eşin sana sormadan ortak paranızı borsaya vermiş. Sonuçta evlilikte borç da kazanç da ortak. Sen borçlarını hakkın olan altınla kapatırken sorun yoktu da şimdi mi aklına gelmiş sözleşme yapmak. Duygu sömürüsü tamamen boş. İlerde daha büyük kaybedip daha fazla cebinden çıkınca da seviyorum diyebilecek misin onu düşün. Birkez yapmis şans vermişsin ikinciye bidaha yapıyorsa bu hata değil sen de farkındasın, ders almıyor.

Bir de 5 ayda boşanma konusuna karar verip ailesini de karıştırıyor ve evliliğinin arkasında durmuyor seni suçlu hissettirmeye çalışıyor kendi ayıbını kapatmak için sozlesme muhabbeti falan çok saçma zaten. O senin güvenini kazanmış mi ki bugüne kadar yırtıp atacağına inanacaksin. Kumar,saygısızlık, kısa sürede boşanma kararı alan bir adam bir de düzelmiyor ve seni sucluyor. Sen bilirsin ama ben devam edersen daha kötü olacağını düşünüyorum. Bosanirsan en azından kendin harcar kendin yersin, niye buna yediresin. çocuğun olsa onu aç bırakır bu adam. Borçtan başını kaldiramazsin

Sen altın düşünmemişsin ama eşin sana sormadan ortak paranızı borsaya vermiş. Sonuçta evlilikte borç da kazanç da ortak. Sen borçlarını hakkın olan altınla kapatırken sorun yoktu da şimdi mi aklına gelmiş sözleşme yapmak. Duygu sömürüsü tamamen boş. İlerde daha büyük kaybedip daha fazla cebinden çıkınca da seviyorum diyebilecek misin onu düşün. Birkez yapmis şans vermişsin ikinciye bidaha yapıyorsa bu hata değil sen de farkındasın, ders almıyor.

Bir de 5 ayda boşanma konusuna karar verip ailesini de karıştırıyor ve evliliğinin arkasında durmuyor seni suçlu hissettirmeye çalışıyor kendi ayıbını kapatmak için sozlesme muhabbeti falan çok saçma zaten. O senin güvenini kazanmış mi ki bugüne kadar yırtıp atacağına inanacaksin. Kumar,saygısızlık, kısa sürede boşanma kararı alan bir adam bir de düzelmiyor ve seni sucluyor. Sen bilirsin ama ben devam edersen daha kötü olacağını düşünüyorum. Bosanirsan en azından kendin harcar kendin yersin, niye buna yediresin. çocuğun olsa onu aç bırakır bu adam. Borçtan başını kaldiramazsin
Kendimde yapmam gerekenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum. Daha ne yapılabilir aklım almıyor. Açıkçası ağzımla kuş tutsam yine yaranamam. Vefasız, sorumsuz birine denk gelmişim. Hiç tanıyamamışım da demiyorum çünkü vakitte geçirdik ama parasal mevzuları hiç konuşmadık, konuşturmadı. Zamanında konusu açılınca da birikirim yapıyorum merak etme diyip geçiştirmiş. Evlendikten sonra her şey ortaya çıktı. 33 yaşında koca adam haksız ve kabul edip özür dileyip gönül almayı beceremiyor. Arkadaş uğruna, benim dediğim kabul edeceksin uğruna evlilik mi bitirilir. İlerisini düşünüyorum dediğiniz gibi muallak. İddiası bitse arkadaşıyla para alış verişi bitmez. Arkadaşına gönderiyor iki güne parasını geri alıyormuş. Evlilikte böyle şey mi olur? Alıştırmış kendide hayır diyemiyor arkadaşını kıramıyor. Bana kabul ettirmeye çalışıyor. Sevsem de aklını başına al kızım diyorum. Adamın bana yaptığı muamele, öncelik ortada. Maalesef benim için çok kötü bir tecrübe oldu çok üzülüyorum. Fikriniz içinde çok teşekkür ederim🙏

Back
X