Boşananlar veya boşanma aşamasinda olanlar yardimci olabilirmi?

Merhaba arkadaşlar. Boşanma aşamasindayim. Bu ilk'de degil( ayni adamla yani) sürekli boşanma aşamasina geliyoruz. Ama her defasinda sanki hic bir zaman gecmeyecekmiş gibi aci cekiyorum. Sanki dünyada tekmişim gibi. Geciyor mu gercekten ? Atlatanlar yazabilirmi?
Geçiyor .Geçmek zorunda

Geçiyo atlatıyosun aynı acıları boşanma aşamasındaki herkes yaşıyo hatta daha fazlasını yaşayanlar bile vardır maddi gücü olmayan arkasında kimsenin olmadığı insanlarda var malesef netice itibariyle geçiyo yani. Şimdi çok imkansız gelir ama zaman geçtikçe hiç bişi kalmıyor
Inşallah öyle olur vallah. Tek duam.

Aile evine dönecekseniz boşanmayın, benim tecrübem bu ne yazık ki.
Kendi hayatınızı kurabilecekseniz kimseden para istemeden yaşayabilecekseniz, direkt kendi evinize çıkabilecekseniz alın köpüşleri boşanın.

Detay söyle vereyim. Asla suclu degil. Kabul etmez. Herseyin suclusu benim. Herseyin en iyisini o bilir. Kücük cocukmuşum gibi beni eğitmeye calişir. Piskolojik siddetin yaninda cok olmasada fiziksel siddete oluşuyo. Küfüründen bahsetmiyorum bile. Ama beni cok seviyor. 7/24 öpmeler sarilmalar benimle vakit gecirmek istemeler. O yönden hic sikintim yok. Zaten kötü seylerini sürekli bastiran bu sevgisiydi. Sonada kendi kendime böyle sevgi olurmu diye sorguladim.. derken derken 5 yil gecti. Her büyük kavgada beni evden atiyor. Yani su 2 yilda en az 8-9 kere baba evine gelmisimdir. 2 kere o cagirdiysa 6 kere kendi kendime geri döndüm. Bu aciyla baş edemiyorum kaldiramiyorum. Ya onsuz yapamazsam ya pişman olursam diye.
Yaşadıklarınızın çok benzerlerini ben yaşadım, 15 yıllık beraberliğimizde son 2 -3 yıldır hep boşanma aşamasındaydık en sonunda karar verdik, ayrıldık, evden atan adamdan koca olmaz, ben de çok aynı durumda kaldım, maddiyatın güçlü ise hiç çekme yaşın genç çocuk yok değmez boşver bu adamla elbet ayrılacaksın ne kadar erken ayrılsan o kadar lehine olur

Kendi hayatınızı kurabilecekseniz kimseden para istemeden yaşayabilecekseniz, direkt kendi evinize çıkabilecekseniz alın köpüşleri boşanın.
Ne yazıkki haklısınız ben de bir kaç ay aile evimde kaldım, ilk günlerden annem laf etmeye başlamıştı çok zor gerçekten

Merhaba arkadaşlar. Boşanma aşamasindayim. Bu ilk'de degil( ayni adamla yani) sürekli boşanma aşamasina geliyoruz. Ama her defasinda sanki hic bir zaman gecmeyecekmiş gibi aci cekiyorum. Sanki dünyada tekmişim gibi. Geciyor mu gercekten ? Atlatanlar yazabilirmi?
Ben de o asamadayim ama şunu söyleyim sadece:Karşı taraf boşanmak istemezse boşanmak için sağlam gerekçelerin ve kanıtların olması gerekiyormuş meğer,boşanmak da kolay değilmiş

Aile evini bende pek istemedim.babam arkamda ama herseye laf söz eden biri. Ama suan mecburum. Pat diye ev tutma gücüm yok. Biraz birikim yapmaliyimm.

İnsan kedisini evden atmaz Ki siz eşisiniz orası sizin de eviniz ne demek evden atmak. Bu saygısızlık terbiyesizlik. Böyle sevgi olmaz kendinizi kandırmayın. Genceciksiniz yaşıtlarınızın çoğu bekar.Çocuk da yokmuş. Kesip atın neyin acısı bu. Biraz kendinize saygınız olsun lütfen

Detay söyle vereyim. Asla suclu degil. Kabul etmez. Herseyin suclusu benim. Herseyin en iyisini o bilir. Kücük cocukmuşum gibi beni eğitmeye calişir. Piskolojik siddetin yaninda cok olmasada fiziksel siddete oluşuyo. Küfüründen bahsetmiyorum bile. Ama beni cok seviyor. 7/24 öpmeler sarilmalar benimle vakit gecirmek istemeler. O yönden hic sikintim yok. Zaten kötü seylerini sürekli bastiran bu sevgisiydi. Sonada kendi kendime böyle sevgi olurmu diye sorguladim.. derken derken 5 yil gecti. Her büyük kavgada beni evden atiyor. Yani su 2 yilda en az 8-9 kere baba evine gelmisimdir. 2 kere o cagirdiysa 6 kere kendi kendime geri döndüm. Bu aciyla baş edemiyorum kaldiramiyorum. Ya onsuz yapamazsam ya pişman olursam diye.

Gaslighting ve narsist durumunu araştir. Böyle bir adam ile ömür geçmez, hatta çok tehlikeli. Bunu boşandiktan sonra anlarsin, özgüven, özgürlük nedir diye.

Niye yapamayacaksin? Sürekli huzursuzluk, senin özgüvenini elinden alandan bosanmaktan mutluluk duyacaksin, pişmanlik değil.

Ilk işin kesinlikle bir psikologa gitmek olsun. Gerekirse anti depresan al. Pes etme.

Gaslighting ve narsist durumunu araştir. Böyle bir adam ile ömür geçmez, hatta çok tehlikeli. Bunu boşandiktan sonra anlarsin, özgüven, özgürlük nedir diye.

Niye yapamayacaksin? Sürekli huzursuzluk, senin özgüvenini elinden alandan bosanmaktan mutluluk duyacaksin, pişmanlik değil.

Ilk işin kesinlikle bir psikologa gitmek olsun. Gerekirse anti depresan al. Pes etme.
Ben narsis tehşisini kendim daha önce koymustum onun icin. Bir cok psikolog dinledim bunlarla ilgili. Dünde kendim icin randevum vardi psikolog da oda aynisi dedi. Akil sagligini kaybedersin dedi

Ben de öyleydim 3 sene sonunda boşandık, keşke daha erken boşansaydık, insan olayın içinde olunca göremiyor, ne kadar kötü de olsa o evlilik bağını koparmak zor geliyor insana, ama kopunca da kafa rahatlığı dışında değişen olumsuz birşey olmuyor, biraz zaman sadece hepsi geçiyor...

Ben de o asamadayim ama şunu söyleyim sadece:Karşı taraf boşanmak istemezse boşanmak için sağlam gerekçelerin ve kanıtların olması gerekiyormuş meğer,boşanmak da kolay değilmiş
Nasil yani
Sevgim bitti desem hakim kabul etmiyor mu
İlla darp mi lazımmış

Aşk acısı 6 ayda geçiyormuş. Hiç ayrılmadım bilmiyorum ama altı ayda dünya değişiyor. Niye geçmesin. Hele bir de kıymet bilen biri çıkarsa karşınıza çok mutlu olursunuz inşallah

Narsist belirtileri bunlar net.

Back
X