Boşananlar veya Nişan Atanlar !!!

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.828
4.471
123
32
Aile evinde rahat edebiliyor musunuz ? Ben hiç rahat değilim.Babamla yalnız yaşıyorum.Annem ölünce birbirimize çok bağlanmıştik. Şimdi babam bana çok kaba davranıyor.Surekli eksiklerimi yüzüme vuruyor.Ayrilali bir ay oldu.Daha toparlanamadim.Cok uyuyorum mesela yaz günü üşüyorum.Disari çıkmak istemiyorum.İnsanlardan kaçıyorum.Benim babam benim ruh halimi görmüyor.Cok neşeli insandım.Enerji doluydum.Bitkinim.Ama bugün erken kalktım.Babamda benden birkaç saat sonra uyandı.Bana hiç hos bakış atmadı.Ve 2 aydır çok gergin.Sanki ben nikahsiz çocuk yapıp baba evine döndüm.Yada kocaya kaçtım.Gibi davranıyor bana.Katlanamiyorum ayrı eve çıkmak istiyorum.Ev kiraları bir bölgede 4 bini geçmiyor.Alacagim maaş asgari ücret kimseyi çekmek istemiyorum.Yalniz yaşamak istiyorum.Babam daha önce yolları ayiririz da demişti.Babamla kus kalmak istemiyorum.Sadece evim ayrı olsun istiyorum.Babam emekli sürekli evde.Bende evdeyim.Haliyle başka şehire yerlesecektim.Olmadi iş arıyorum giremedim ise.Ne önerirsiniz ? Birde bugün bana şüphelendiğini boşanmak istediğim eşimle konuştuğumu söyledi.Niye bekliyorsun.Dava açmak için diyor ?

Ekonomik olarak zorlanmam ya da kendi yağımda kavrulurum diyebiliyorsanız ayrı eve çıkın maalesef ev ev üstüne olmuyor. Aile büyükleri yaşlanınca tuhaf tuhaf huylar ediniyorlar ve çekilmiyorlar. Ben de benzerini yaşadığım için sizi anlıyorum.

İşe gireceksiniz bi sekilde iskur vs basvurup para biriktirip girin ise sonra ev kira esya derdiniz olsin babaniz 2 3 yil sonra alisir ama o surede siz hep her lafindan alinirsiniz cok az oyle medeni baba bosaninca bu babalara annelere bisey oluyor biz 2 yil gecti annemle en ufak seyde tartışırız batarim onlara duzenleri bozuldu ben hic kira dusunemiyorn burda 7 binden basliyor 15 20 bine gidiyor birde kres cocuk masrafivs derken 30 binlira gelirim olmasi lazim su etapta cok zor ilk önce biriktirin para oyle ilerleyin icerden yemeye paraniz olsun yaşınız genc ise kpss deneyin

Anlamadım siz evlendiniz bosandiniznmi Nisan mi attınız , baba belki başka bişeye kızgındır benimki de bazen öyle oluyo

Ben nikahsiz çocuk yapmadım.Cocugumla baba evine dönmedim.Kocaya kaçmadım.Dolandirilmadim.Hatta babama dedimki evlenmekten vazgectigime baba nolur ben yapamicam çalışır öderim borçlarımizi dedim.Hatta afedersiniz eşimle aynı evde yaşamadım.İliski de yaşamadım.Buyuklerin gözüyle bakarsak.

Baban acaba sen evlenirsen tekrar evlenmeyi mi planlıyordu ki?

Anlamadım siz evlendiniz bosandiniznmi Nisan mi attınız , baba belki başka bişeye kızgındır benimki de bazen öyle oluyo
Ben nişanlı iken erken nikah kiydim.Tavsiye etmem.Basima gelmeyen kalmadı.Nisanliligimi yaşayamadım.Esim Ankara'ya nisandan sonra senede birkez geldi.İsine gelince eşi oldum.İsine gelmeyince işten izin alamam.Babanla anlaşamıyoruz yaptı.Param yok dedi.

Baban acaba sen evlenirsen tekrar evlenmeyi mi planlıyordu ki?
Babama sürekli birilerini öneriyorlar.Babam istemiyor babamla herkes yapamaz.Babamla evlenen birisinin babama göre hareket etmesi lazım.Annem uysaldi.Yeniden evlense babamın eşi dese anneme gidelim.Daha yeni gittik falan der mesela.

Siz nisan mi attiniz?

Babamı yalnız bırakmak istemiyorum.Tek yaşayacak.Baska kardeşim yok.Ama huyuna katlanıyorum.Babannemde böyleydi.

Tamam simdi anlayabildim. Detayli yazmamissiniz anlayamadim.

Ben de nisan attim. Nisandan sonra degisiyorlar bu erkekler. Sevgi saygi merhamet her sey bitti en ufak bi kavgada tartismada ilgi istemede basima gelmeyen duymadigim laf kalmamisti ben bendeki modelin narsist oldugunu dusunuyorum, belirtileri birebir uyuyor. Eger siz de cozemediyseniz gercekten karakterini kitaplardan sitelerden arastirin derim. Insan bu zaten hastaymis manyakmis diyince daha kolay geliyor ustesinden.

Baba sorununa da gelince, babanizla hic konusabildiniz mi bu konulari karsilikli? Birbirimize bagliyiz demissiniz. Gercek bir iletisim kurulmamis gibi yorumladim

çıkabilşyorsanız ayrı eve çıkın,çıkamıyorsanız hiç sözlerine aldırış etmeyin yaşlılık huysuzluğu anladığım kadarıyla çocuk yok bu çok iyi bi de olsa ne olurdu yani o zaman daha ağır geliniyor ailelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…