- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Basssssbakire kendisiÇocuğunuz varmi?
Bnce çok anormal tavırları yoksa ekonomik olarak guclenene kadar babanızın yanında kalın.sonucta güvenilir bir dal,baba ocağı,yalnız kalmaktan iyidir toparlanana kadar en azından...bazı huylarinida idare edin.duymamazljktan gelin vs.hem psikolojik zor günler geçiriyorsunuz hemde yok ev kuracam vs diyorsunuz hayat şartları zor kira vs ödemek kolaymı bu devirde.bn olsam ise girsem bile uzun bi müddet kira ödememek için babamla kalırdım ztn özel sektör akşama kadar canına okur akşam yatar uyursun
Bilmiyorum dün sırf bunu düşündüm.2 aydır aile huzurum kaçtı.6 aydır da Eş tarafı İllallah ettirdi.Orta yolu bulmaya calisacaksin yavrum birlikte yaşamanın kuralı budur. Tek başına eve çıkmak ikinci elden eşya toplasan bile 20 bini geçer depozito bir kira da peşin nasıl yapacaksın birikimsiz.
Bayanin birisi mehir yazmış.Ben burada eşimle ayrıldım.Diye de bu konuyu açmadım.Bosandiktan sonra aile evi zor geliyor mu ? Diye konu açtım.
Ben baba evinden ayrılmadım.Ama hep iki taraf arasında kaldım.İsten ciktigima pişman oldum.Ezik gibi hissettim kendimi.Sen aile evinden çıkmadın ki hiç?
Ben baba evinden ayrılmadım.Ama hep iki taraf arasında kaldım.İsten ciktigima pişman oldum.Ezik gibi hissettim kendimi.
Yaşamadan insan anlamıyor.Size şöyle soyleyim.Esiniz size 1.5 sene dört dörtlük davranıp son 6 ay babanızın lafıyla eziyet ediyor.Kendi öz babamın annesi her lafı söylüyor susuyor.Bunu dönemsel gördüm.Hala da seviyorum yalan yok.Duzelir dedim düzelmedi.Saçma sapan davrandın süreç içinde. Bir kere bile bu kadınlar burada bana ne anlatıyorlar diye düşünüp hareket etmedin. Şu anda da saçma sapan tiplere girmene gerek yok. Davayı aç kimse bir şey talep etmesin olsun geçsin bitsin. İşkura başvur babana da söyle baba istersen sen köye git kocaman insanım rahat ol de. Kendini çözümsüzlüğe ve olayların içine düğüme itmekten başka bir şey yapmıyo
Kendi öz babanın annesi ne alaka ya ? Senin evliliğine senden başka herkes karıştı bi sen karışamadin nööööran .Yaşamadan insan anlamıyor.Size şöyle soyleyim.Esiniz size 1.5 sene dört dörtlük davranıp son 6 ay babanızın lafıyla eziyet ediyor.Kendi öz babamın annesi her lafı söylüyor susuyor.Bunu dönemsel gördüm.Hala da seviyorum yalan yok.Duzelir dedim düzelmedi.
Eksik yazmışım.Babannem olmuş o.Annesi her lafı söyledi yazacaktım.Kendi öz babanın annesi ne alaka ya ? Senin evliliğine senden başka herkes karıştı bi sen karışamadin nööööran .
E sen bu daha anasının memesine ayrilamamiş adamı hala neden seviyorsun ?Eksik yazmışım.Babannem olmuş o.Annesi her lafı söyledi yazacaktım.
Annesiyle aramız iyiydi.Muhabbet ediyorduk.Nikahtan sonra aramız açıldı.Ben şikayet ettikçe eşim ilk başta haklısın dedi.Sonra yeri geldi annesini savunduE sen bu daha anasının memesine ayrilamamiş adamı hala neden seviyorsun ?
Mayıs 2021 de sevgili olduk.Haziran 2022 nisan Ekim'de resmi nikah oldu.Aralik ayindan itibaren olaylar çıktı.Oda şöyle gerceklesti.Dedem benim onlara yakın yerden evli eşini koyune bıraktık babamla.Onlara ugrayalim.dedi babam muhabbet ederken eşimle babam tartışma çıktı.Biri der eşini savunmadin biri der kocan kıymetli.Ne kendi aileme yarandim.Ne eş ailesine.Annesiyle aramız iyiydi.Muhabbet ediyorduk.Nikahtan sonra aramız açıldı.Ben şikayet ettikçe eşim ilk başta haklısın dedi.Sonra yeri geldi annesini savundu
Yeri geldi sustu ben bana yapilani unutuyum ailem unutmuyor kendi ailemde bana kızdı bunlarla mi geçim yapacaksin diye bizim nisanimizda yada nikah esnasinda sorunlar yaşamadık biz.Sona yaklaşırken herşey bozuldu.Her kavgada herkes müdahil oldu.Herkesin yorumu oldu.İyi niyetlilerde oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?