- 13 Ağustos 2022
- 8.829
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Birde kurtulduğuna sevin.Niye üzülüyorsun diye kziiyor.Soyle oldu ben eşimi ilk babama söylediğimde tepki vermedi.Ankara'dan İzmir'e gitti.Tanismaya.Aileler anlaştı.Nisanimiz oldu.Esim babama saygılı baba diyor.Hatta bayramda eşime kızdı babam ilk bayramimzida.Esim alttan aldı.Babamin sert yapisi vardır.Esim sofrayı toplamaya yardım etti.Bayramlasmaya annemin babası olan desene gittik.Teyzem kızı ben sofra topluyoruz.Esim yardım ediyor.Onlarda erkekler de sofra toplar.Sen otur bayanlar varken niye iş yapıyorsun dedi eşime .Sonra eşim bir hata yaptı ? Ben affettim.Annesi yüzünden aramız bozuldu sonra babamda dahil olunca işler sarpa sardı.Biz esimle çok iyiydik.Baban acaba sen evlenirsen tekrar evlenmeyi mi planlıyordu ki?
Ekim ayında bıraktım işi.Hem evde çalışıyordum hemde işyerinde.Maasimi çokta harcamam.Aksam geç cikiyorum diye babam almaya geliyordu.Soyleniyordu baba almak zorunda değilsin diyordum.Yemek yapıyordu söylenerek evde bir iş yapsam begenmiyordu.Rahat edememen gayet normal ise başlarsan bence biraz daha rahat edersin sürekli evde olduğunuz için ama o senin baban oda yanliz birbirinize sahip çıkın is bul çalış rahatlarsin
Ekim ayını bekleyelim dedik.Anlasmali boşanmak için hatta babamda 1 sene beklemeniz gerekiyormuş dedi.Simdide gelmis sen neden dilekçe vermiyorsun diye kızdı.Hala dava açılmadı mı? O zaman hala birleşme umudu var. Eğer yoksa ne bekleniyor?
Ben nişanlandım.Yillik izin almıştım işime döndüm.Orada konusuyorlar.Nisanlandi tazminat alıp çıkar diye.Ben bunu eşime anlattım.Birde kayınvalide bizde nişanlı iken nikah kiyilir imam nikahı demişti o zaman.Ben istemedim.İsyerinde bunalttilar.Esimde hadi nikah kıyalım dedi.Nisan ayındada imam nikahı oldu.O kadar pişmanım ki nikahim olduktan sonra hayat bana zehir oldu.Düğünden bayağı bir önce nikah yapmaya karar vermişlerdi. Resmiyette evliler ama karı koca ilişkisi yok. Düğün geçenlerde olacaktı ve nuranka vazgeçti.
Yaslilari anlamak zor.insanlarin beyninden neler gectigini bilemiyorsuniz o yuzden guzelce acik acik konisabilirsiniz yine olmuyorsa ya siz nem kapiyorsuniz herseyden babaniz oflasada size batiyor yaptıkları yada nabaniz gercekten durumdan rahatsiz cozmeniz gerek acik acik konusarakBen nikahsiz çocuk yapmadım.Cocugumla baba evine dönmedim.Kocaya kaçmadım.Dolandirilmadim.Hatta babama dedimki evlenmekten vazgectigime baba nolur ben yapamicam çalışır öderim borçlarımizi dedim.Hatta afedersiniz eşimle aynı evde yaşamadım.İliski de yaşamadım.Buyuklerin gözüyle bakarsak.
Babamı sadece benim boşanmam üzmedi.Mesela akrabaya altın kaptirdi.Altinin değeri arttı.Geri alamadık.Yuklu meblag.Benim dedemin de bi yaştan sonra huyları aniden değişti. Erkeklerde de menapoz tarzı bişey vardı ondan sanırım hacca giden adam yalancı cimri paranoyak olmuştu. Ara ara etrafindaki insanlari sinirlendirmeye çalışıyordu. Sorun sizde değil bence. Düşünün kedi köpeklere, komşuya yemek dağıtan adam. Evdeki karısından kızından yemek saklamaya başlamıştı. Çok tuhaftı sonra doktora götürdüğümüzde alzaimer başlangıcı olduğunu öğrendik.
Biraz ben nem kapıyor olabilirim.Ama bir insana da sürekli kaba davranilmazkiYaslilari anlamak zor.insanlarin beyninden neler gectigini bilemiyorsuniz o yuzden guzelce acik acik konisabilirsiniz yine olmuyorsa ya siz nem kapiyorsuniz herseyden babaniz oflasada size batiyor yaptıkları yada nabaniz gercekten durumdan rahatsiz cozmeniz gerek acik acik konusarak
Cocukla baba evine dönmek ayıp biseymi sonuçta senin elinde değilSiz nisan mi attiniz?
Duygularınızi soyleyin acik acikBiraz ben nem kapıyor olabilirim.Ama bir insana da sürekli kaba davranilmazki
Babamla 2 sene öncesine kadar sürekli yemek yemeye gidiyorduk.Beraber film izlerdik.Tatile gittik Annem ölünce evlenicem dedim karşı cikmadi.Ama.simdi aynı evde yapamıyoruz.Tamam simdi anlayabildim. Detayli yazmamissiniz anlayamadim.
Ben de nisan attim. Nisandan sonra degisiyorlar bu erkekler. Sevgi saygi merhamet her sey bitti en ufak bi kavgada tartismada ilgi istemede basima gelmeyen duymadigim laf kalmamisti ben bendeki modelin narsist oldugunu dusunuyorum, belirtileri birebir uyuyor. Eger siz de cozemediyseniz gercekten karakterini kitaplardan sitelerden arastirin derim. Insan bu zaten hastaymis manyakmis diyince daha kolay geliyor ustesinden.
Baba sorununa da gelince, babanizla hic konusabildiniz mi bu konulari karsilikli? Birbirimize bagliyiz demissiniz. Gercek bir iletisim kurulmamis gibi yorumladim
Benim aileme göre ayıp değil ama dedeler neneler bakmak zorunda mı ? senin çocuğuna diyorlar.Gecen bir akrabama.bisansin demedim niye adamın kahrını çekiyor dedim.Duymadigim laf kalmadı.Cocukla baba evine dönmek ayıp biseymi sonuçta senin elinde değil
En az 10 sene çalışmam lazım kaptirilan altını kazanmak için.Duygularınızi soyleyin acik acik
Altin kaptirdi ise sinirini sizden cikarmamasi gerektigini calisnca yeniden yerine ben koyarim diyin güvence verin adama.altini siz biriktirin kendi hesa
Yani uslup yanlış da babasi sanirm ve cevresi biraz geri bi konuda cocukla baba evine donmeyi kötü buluyorCocukla baba evine dönmek ayıp biseymi sonuçta senin elinde değil
Çocuk dogurma hevesim.de kaçtı zaten dogursam kim bakacak.çıkabilşyorsanız ayrı eve çıkın,çıkamıyorsanız hiç sözlerine aldırış etmeyin yaşlılık huysuzluğu anladığım kadarıyla çocuk yok bu çok iyi bi de olsa ne olurdu yani o zaman daha ağır geliniy
Amcamın kızı boşandı.Amcamlar destekledi ama bireysel takiliyor kızları 2 çocukla döndü elestiriyorlar benide onun gibi olacak zannediyor.Yani uslup yanlış da babasi sanirm ve cevresi biraz geri bi konuda cocukla baba evine donmeyi kötü buluyor
Ben döndüm lakin en guvenli yer icerden anlasamiyoruz ama disarda da ezdirmiyorlar beni karsi tarafa
Olabilir zamana ihtiyac var malesef herseyin oturmasi zamanla oluyorAmcamın kızı boşandı.Amcamlar destekledi ama bireysel takiliyor kızları 2 çocukla döndü elestiriyorlar benide onun gibi olacak zannediyor.
Ekonomik olarak zorlanmam ya da kendi yağımda kavrulurum diyebiliyorsanız ayrı eve çıkın maalesef ev ev üstüne olmuyor. Aile büyükleri yaşlanınca tuhaf tuhaf huylar ediniyorlar ve çekilmiyorlar. Ben de benzerini yaşadığım için sizi anlıyoru
Ne konuşuyorsun babam gitti onların yanına helalleşme diye biz barıştık ?Pembiş sen daha once de bir kac kere bitti diyip sonra araci maraci kosa kosa geri dondun babani rezil ettin akilsiz kocan ve ailesine. Adamcagiz kac olayi yuttu sen yuva kur diye. Haliyle baban huylaniyor. Ki senin baban gelinliginin parasini bile odemis bir insan. Kac tane baba yapar bunlari haksizlik yapiyorsun gibi geliyor.
Tuhaf bende eşimle ayrılmadık henüz ama aramızda çok kötü ve 4 aylik çocuğum var aramizin bozuk olmasının nedeni annesinij surekli gaz vermesi ameliyat oldugunda bakmadım diye ve şuan dava yok henüz ortada 20 güm geçtiBenim aileme göre ayıp değil ama dedeler neneler bakmak zorunda mı ? senin çocuğuna diyorlar.Gecen bir akrabama.bisansin demedim niye adamın kahrını çekiyor dedim.Duymadigim laf kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?