- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Aaa bak bu olmadi bilmiyordik detaylari adami eymis babayi .sonra babayi eleştiriyor .ayri eve cikin o zaman konu sahibi bian öncePembiş sen daha once de bir kac kere bitti diyip sonra araci maraci kosa kosa geri dondun babani rezil ettin akilsiz kocan ve ailesine. Adamcagiz kac olayi yuttu sen yuva kur diye. Haliyle baban huylaniyor. Ki senin baban gelinliginin parasini bile odemis bir insan. Kac tane baba yapar bunlari haksizlik yapiyorsun gibi geliyor.
O baya oldu bosanali.Olabilir zamana ihtiyac var malesef herseyin oturmasi zamanla oluyor
Ben eşimin yanına ayrilmak için gittim seviyorum diye affettim.Birkez gittim yanlarına.Aaa bak bu olmadi bilmiyordik detaylari adami eymis babayi .sonra babayi eleştiriyor .ayri eve cikin o zaman konu sahibi bian önce
Babam gitti diyorum ben istemedim.Nuranka adamı ayaklarına kadar goturttun sırf barışmak için , bir sürü saçma sapan duruma soktun . Biraz tepki göstermesi normal değil mi
Dünyadaki narsist sayısından daha çok kkdaki kadınlarının partnerleri narsistTamam simdi anlayabildim. Detayli yazmamissiniz anlayamadim.
Ben de nisan attim. Nisandan sonra degisiyorlar bu erkekler. Sevgi saygi merhamet her sey bitti en ufak bi kavgada tartismada ilgi istemede basima gelmeyen duymadigim laf kalmamisti ben bendeki modelin narsist oldugunu dusunuyorum, belirtileri birebir uyuyor. Eger siz de cozemediyseniz gercekten karakterini kitaplardan sitelerden arastirin derim. Insan bu zaten hastaymis manyakmis diyince daha kolay geliyor ustesinden.
Baba sorununa da gelince, babanizla hic konusabildiniz mi bu konulari karsilikli? Birbirimize bagliyiz demissiniz. Gercek bir iletisim kurulmamis gibi yorumladim
Nikah iptali olmuyor muymuş peki? Siz evli de sayılmazsınız pek. Belki bu yolla olur boşanma.Ekim ayını bekleyelim dedik.Anlasmali boşanmak için hatta babamda 1 sene beklemeniz gerekiyormuş dedi.Simdide gelmis sen neden dilekçe vermiyorsun diye kızdı.
Caninin istedigi gibi algiliyorsun. Anahtar olayi var, hali perde esya olayi var, gelinlik olayi var, bilezik olayi var. Adam hep yuttu hic karismadi sen bilirsin kizim dedi. Kesinlikle babana haksizlik ediyorsun. Bu arada hayatimda hic nisan atcam diye kosa kosa damadin ailesinin ve araci koydugunuz insanlarin oldugu sehre giden gormedim.Ne konuşuyorsun babam gitti onların yanına helalleşme diye biz barıştık ?
Utanmalisiniz demiyorum Estağfurullah.Amcamin kızı Bosanirken çocukla gelmesini kimse yadirgamadi.Simdi ev evlenicem akrabam eşiyle arası kötü ya.Diyorki.babam anne babalar çocuklarn çocuklarına da mı bakacak.Tuhaf bende eşimle ayrılmadık henüz ama aramızda çok kötü ve 4 aylik çocuğum var aramizin bozuk olmasının nedeni annesinij surekli gaz vermesi ameliyat oldugunda bakmadım diye ve şuan dava yok henüz ortada 20 güm geçti
Ama ben annemin evimdeyim o bizim evimizde ben çocuğumla geldim çok mu utanmalıyim cocukla geldiğim için kim bilebilir ki böyle olmasını kim ister
Yeni evlenmedik ki.Nikah iptali olmuyor muymuş peki? Siz evli de sayılmazsınız pek. Belki bu yolla olur boşanma.
Hayır nikah iptali için akıl sağlığının olmaması, zorla nikah gibi şeyler lazım kendi rızası ile evlendi. Ve evlilik için düğün, birliktelik sarti olmaz kiNikah iptali olmuyor muymuş peki? Siz evli de sayılmazsınız pek. Belki bu yolla olur boşanma.
Şimdi detay bilmiyoruz siz kavga ettiniz ayrıldıniz sonra baristiniz simdi yinemi ayrisiniz 2 mi oluyor olaylar ayrilma barisma .Ben eşimin yanına ayrilmak için gittim seviyorum diye affettim.Birkez gittim yanlarına.
Sen gitmedin mi ? Baban tek mi gittiysen sankiBabam gitti diyorum ben istemedim.
Babam alması gerekenden fazlasını aldı.Ama ben baba şunu al demedim.Kaynana istedi hatta teyzesi karıştı.Ben gelinliğimi kendim alacaktım.Ben alayım dedi.Ben aldım diye bana kızdı.Esimin ailesine ben almam demedi.Caninin istedigi gibi algiliyorsun. Anahtar olayi var, hali perde esya olayi var, gelinlik olayi var, bilezik olayi var. Adam hep yuttu hic karismadi sen bilirsin kizim dedi. Kesinlikle babana haksizlik ediyorsun. Bu arada hayatimda hic nisan atcam diye kosa kosa damadin ailesinin ve araci koydugunuz insanlarin oldugu sehre giden gormedim.
Yasamayan bilmez. Psikolog degilim teshis koymadim, kendimce uzun uzun kitaplar okudum karsilastirmalar yaptim. Siz hic karsilasmamizsiniz belli ki ne mutlu size.Dünyadaki narsist sayısından daha çok kkdaki kadınlarının partnerleri narsist
Biz Aralık ayindan beri eşimin ailesi ile kavgaliyiz.Ekimde evlendik.Esimin salakça işi yüzünden hem annesi bana babama cephe aldı.Bende kendimi ezdirdim onlara.Seviyorum diye.3 4 kez ayrildik.En son ben dedim babama yapamicam oda dediki.Cocuk oyuncağı değil bu.Ayrilacaksan tam ayrıl dedi.Dugune 1 hafta vardı ayrıldık.Şimdi detay bilmiyoruz siz kavga ettiniz ayrıldıniz sonra baristiniz simdi yinemi ayrisiniz 2 mi oluyor olaylar ayrilma barisma .
Arti sizdavanizi acin sonra anlasmaliya döner bildiğim kadari ile avkt hnmlar yardımci olur fikir beyan ederse .yok param 1 yil bekleyip sade dilekce doldurup yapacaz dersenjz babaniza usulü anlatmaniz gerek
Psikolojik danışmanım, burdaki konuların yarısında kocalar , sevgililer narsist kim koyuyor teşhisi. Kitap okumakla teşhis konulmazYasamayan bilmez. Psikolog degilim teshis koymadim, kendimce uzun uzun kitaplar okudum karsilastirmalar yaptim. Siz hic karsilasmamizsiniz belli ki ne mutlu size.
Babaniz babaligini yapmis orda kusur arama.arti adam helallesmek istiyor bu onun inancı açısından normal sonra ortada bi emek harcanan paralar var bu gayet istmesi normal bence. Artik babanizla acik konusin olaylar boyle ise babaniz hakli uzmeyin adami kararlı olunBabam alması gerekenden fazlasını aldı.Ama ben baba şunu al demedim.Kaynana istedi hatta teyzesi karıştı.Ben gelinliğimi kendim alacaktım.Ben alayım dedi.Ben aldım diye bana kızdı.Esimin ailesine ben almam demedi.
Depremin olduğu gün kavga ettik eş tarafıyla.Babam dediki illa gidelim helalleserek ayrılalım.Teyzem ile dayım karşı çıktı.Nur u götürme dediler.Ben gittim.Esimle barıştık.Barismaz olaydım aile içinde duymadığım laf kalmadı.
Kötü insanlar kendilerini iyilerden Herzaman iyi pazarlarlar.Boyali süslü cümleler kullanırlar.İnsan ne oldum dememeli ne olacağım demeli.Yasamayan bilmez. Psikolog degilim teshis koymadim, kendimce uzun uzun kitaplar okudum karsilastirmalar yaptim. Siz hic karsilasmamizsiniz belli ki ne mutlu size.
Amaa benim exx kocada narşissttiiiPsikolojik danışmanım, burdaki konuların yarısında kocalar , sevgililer narsist kim koyuyor teşhisi. Kitap okumakla teşhis konulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?