Boşananlar veya Nişan Atanlar !!!

Aaa bak bu olmadi bilmiyordik detaylari adami eymis babayi .sonra babayi eleştiriyor .ayri eve cikin o zaman konu sahibi bian önce

Nuranka adamı ayaklarına kadar goturttun sırf barışmak için , bir sürü saçma sapan duruma soktun . Biraz tepki göstermesi normal değil mi

Dünyadaki narsist sayısından daha çok kkdaki kadınlarının partnerleri narsist

Ekim ayını bekleyelim dedik.Anlasmali boşanmak için hatta babamda 1 sene beklemeniz gerekiyormuş dedi.Simdide gelmis sen neden dilekçe vermiyorsun diye kızdı.
Nikah iptali olmuyor muymuş peki? Siz evli de sayılmazsınız pek. Belki bu yolla olur boşanma.

Ne konuşuyorsun babam gitti onların yanına helalleşme diye biz barıştık ?
Caninin istedigi gibi algiliyorsun. Anahtar olayi var, hali perde esya olayi var, gelinlik olayi var, bilezik olayi var. Adam hep yuttu hic karismadi sen bilirsin kizim dedi. Kesinlikle babana haksizlik ediyorsun. Bu arada hayatimda hic nisan atcam diye kosa kosa damadin ailesinin ve araci koydugunuz insanlarin oldugu sehre giden gormedim.

Utanmalisiniz demiyorum Estağfurullah.Amcamin kızı Bosanirken çocukla gelmesini kimse yadirgamadi.Simdi ev evlenicem akrabam eşiyle arası kötü ya.Diyorki.babam anne babalar çocuklarn çocuklarına da mı bakacak.

Nikah iptali olmuyor muymuş peki? Siz evli de sayılmazsınız pek. Belki bu yolla olur boşanma.
Hayır nikah iptali için akıl sağlığının olmaması, zorla nikah gibi şeyler lazım kendi rızası ile evlendi. Ve evlilik için düğün, birliktelik sarti olmaz ki

Ben eşimin yanına ayrilmak için gittim seviyorum diye affettim.Birkez gittim yanlarına.
Şimdi detay bilmiyoruz siz kavga ettiniz ayrıldıniz sonra baristiniz simdi yinemi ayrisiniz 2 mi oluyor olaylar ayrilma barisma .
Arti sizdavanizi acin sonra anlasmaliya döner bildiğim kadari ile avkt hnmlar yardımci olur fikir beyan ederse .yok param 1 yil bekleyip sade dilekce doldurup yapacaz dersenjz babaniza usulü anlatmaniz gerek

Babam alması gerekenden fazlasını aldı.Ama ben baba şunu al demedim.Kaynana istedi hatta teyzesi karıştı.Ben gelinliğimi kendim alacaktım.Ben alayım dedi.Ben aldım diye bana kızdı.Esimin ailesine ben almam demedi.
Depremin olduğu gün kavga ettik eş tarafıyla.Babam dediki illa gidelim helalleserek ayrılalım.Teyzem ile dayım karşı çıktı.Nur u götürme dediler.Ben gittim.Esimle barıştık.Barismaz olaydım aile içinde duymadığım laf kalmadı.

Dünyadaki narsist sayısından daha çok kkdaki kadınlarının partnerleri narsist
Yasamayan bilmez. Psikolog degilim teshis koymadim, kendimce uzun uzun kitaplar okudum karsilastirmalar yaptim. Siz hic karsilasmamizsiniz belli ki ne mutlu size.

Biz Aralık ayindan beri eşimin ailesi ile kavgaliyiz.Ekimde evlendik.Esimin salakça işi yüzünden hem annesi bana babama cephe aldı.Bende kendimi ezdirdim onlara.Seviyorum diye.3 4 kez ayrildik.En son ben dedim babama yapamicam oda dediki.Cocuk oyuncağı değil bu.Ayrilacaksan tam ayrıl dedi.Dugune 1 hafta vardı ayrıldık.

Yasamayan bilmez. Psikolog degilim teshis koymadim, kendimce uzun uzun kitaplar okudum karsilastirmalar yaptim. Siz hic karsilasmamizsiniz belli ki ne mutlu size.
Psikolojik danışmanım, burdaki konuların yarısında kocalar , sevgililer narsist kim koyuyor teşhisi. Kitap okumakla teşhis konulmaz

Babaniz babaligini yapmis orda kusur arama.arti adam helallesmek istiyor bu onun inancı açısından normal sonra ortada bi emek harcanan paralar var bu gayet istmesi normal bence. Artik babanizla acik konusin olaylar boyle ise babaniz hakli uzmeyin adami kararlı olun

Kötü insanlar kendilerini iyilerden Herzaman iyi pazarlarlar.Boyali süslü cümleler kullanırlar.İnsan ne oldum dememeli ne olacağım demeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…