Boşananlar veya Nişan Atanlar !!!

E tamam dayanamadin ayrıldın neden hala olayları sümük gibi uzatmak yerine kendi ayaklarının üzerinde durmuyorsun ?

E tamam dayanamadin ayrıldın neden hala olayları sümük gibi uzatmak yerine kendi ayaklarının üzerinde durmuyorsun ?
Bayanin birisi mehir yazmış.Ben burada eşimle ayrıldım.Diye de bu konuyu açmadım.Bosandiktan sonra aile evi zor geliyor mu ? Diye konu açtım.

Baris cabasi olmadiysa bosverin.bizimki 2 ay uğraştı sonra eve kadin getirdi cokta degmiyor düşünmeye hayatını yasiyor o ben neden zindan edeyim ki .2.evlilik nasip ben düşünmüyorum yaşımdan ötürü. ama siz daha cok gencsiniz .cocukla zor olmadi ailem kirici konuşuyor arada ama cocuga cok iyi bakiyorlar .

Öncelikle bosanin ilk eşinizi unutun sonra ikinciyi düşünün.Cocuklu evlenen arkadaşlarım ikinci evliliklerinde bekar kız gibi davranıyorlar.

Öncelikle bosanin ilk eşinizi unutun sonra ikinciyi düşünün.Cocuklu evlenen arkadaşlarım ikinci evliliklerinde bekar kız gibi davranıyorlar.
Gercektenmi ya içimi rahatlattiniz resmen mutlu oluyorlarmi ben hep kötü olur diye korkuyorum içimde hep bi korku var

Bebeğe üzüldüm.Hemen evlilik düşünmeyin bence.
Hemen dusunmuyorum aslında öyle soğudum ki bu tarz şeylerden ilerde de düşünmem heralde ama yaşım cok genç önceliğim herzaman bebeğim olucak ona güzel bi hayat sunmak istiyorum çalışıp onla ilgilenicem

Babam yapı olarak böylede eskiye göre fazla birazda ben diklendim.
Babsm tam da sizin babanizin yaşında öldü. Bence bu huylar davranislar degismiyor artarak devam ediyor. Nasil katlanabiliyorsunuz? Anneniz icin de uysal diyorsunuz demeyin, cekmeyin kimseyi..

Allah'tan narsist diye bir kavram çıktı da hepimiz beş para etmez insanlara bir kılıf bulduk. Ayrıca tanıyı kitap okuyanlar değil psikolog ve psikiyatri uzmanları koyabilir.

İşte bende onu diyorum :) okuduklarima uyuyor, ben öyle olduğunu düşünüyorum ile olmaz bu işler...
insanlar istedigini dusunmekte ozgurdur hanimefendicigim, ozellikle direkt kendilerinin yasadigi konularda... :) buna dusunce ozgurlugu deniyor bunu da kitaplardan ogrendim, boyle dusunmem de hatali mi biraz da bunu konusalim ister misiniz?

Çocuğunuz varmi?
Bnce çok anormal tavırları yoksa ekonomik olarak guclenene kadar babanızın yanında kalın.sonucta güvenilir bir dal,baba ocağı,yalnız kalmaktan iyidir toparlanana kadar en azından...bazı huylarinida idare edin.duymamazljktan gelin vs.hem psikolojik zor günler geçiriyorsunuz hemde yok ev kuracam vs diyorsunuz hayat şartları zor kira vs ödemek kolaymı bu devirde.bn olsam ise girsem bile uzun bi müddet kira ödememek için babamla kalırdım ztn özel sektör akşama kadar canına okur akşam yatar uyursun

Çocuğum Yok.

Mesela ben akşam 9.30 da cikiyorum bazen daha erken vardiyama göre o geç çıktığım akşamlar babam işe gitmeden önce yemek yapmamı istiyordu mesela.
Orta yolu bulmaya calisacaksin yavrum birlikte yaşamanın kuralı budur. Tek başına eve çıkmak ikinci elden eşya toplasan bile 20 bini geçer depozito bir kira da peşin nasıl yapacaksın birikimsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…