- 13 Ağustos 2022
- 8.828
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
NasılNe kadar da tanıdık bir hayat. Lanet olsun
Babanizin tavrı, huylari..
Babam yapı olarak böylede eskiye göre fazla birazda ben diklendim.Babanizin tavrı, huylari..
E tamam dayanamadin ayrıldın neden hala olayları sümük gibi uzatmak yerine kendi ayaklarının üzerinde durmuyorsun ?Ben zaten eşimden ayriyim.Mehir e anlaştık ama zaten evlilik birliği olmadığı için istemedim.Mehir istemek suçtu.Ama size şunu soyleyim.Sirf bu yüzden ayrılmadım ben.Hakaret tehdit kavga 6 aydir mahvettiler beni düğüne günler kala kavga çıktı.Dayanamadim ayrıldım.
Bayanin birisi mehir yazmış.Ben burada eşimle ayrıldım.Diye de bu konuyu açmadım.Bosandiktan sonra aile evi zor geliyor mu ? Diye konu açtım.E tamam dayanamadin ayrıldın neden hala olayları sümük gibi uzatmak yerine kendi ayaklarının üzerinde durmuyorsun ?
Baban bir gün konuşuruz iki gün konuşur senin acilen iş bulman lazım.Bayanin birisi mehir yazmış.Ben burada eşimle ayrıldım.Diye de bu konuyu açmadım.Bosandiktan sonra aile evi zor geliyor mu ? Diye konu açtım.
Ara ara bakıyorum.İste taşınma durumumuz var birde o yüzden tam aramıyorum.Baban bir gün konuşuruz iki gün konuşur senin acilen iş bulman lazım.
Baris cabasi olmadiysa bosverin.bizimki 2 ay uğraştı sonra eve kadin getirdi cokta degmiyor düşünmeye hayatını yasiyor o ben neden zindan edeyim ki .2.evlilik nasip ben düşünmüyorum yaşımdan ötürü. ama siz daha cok gencsiniz .cocukla zor olmadi ailem kirici konuşuyor arada ama cocuga cok iyi bakiyorlar .Bende pişman oldum kendi gitseydi keske annemdeuim ama alışamıyorum henüz ayrılmadık ta ama 20 gündür de barış çabası olmadı kafam çok karışık 4 aylik daha benim bebeğim çok güzel hayaller planlar yapmıştık beraber birdenbire alt üst oldu hersey ne yapacağımı bilmiyorum cocukla zor olmadımi ben 2 evliliği yapabilirmiyim bilmiyorum 30 yaşındayım daha
Öncelikle bosanin ilk eşinizi unutun sonra ikinciyi düşünün.Cocuklu evlenen arkadaşlarım ikinci evliliklerinde bekar kız gibi davranıyorlar.Baris cabasi olmadiysa bosverin.bizimki 2 ay uğraştı sonra eve kadin getirdi cokta degmiyor düşünmeye hayatını yasiyor o ben neden zindan edeyim ki .2.evlilik nasip ben düşünmüyorum yaşımdan ötürü. ama siz daha cok gencsiniz .cocukla zor olmadi ailem kirici konuşuyor arada ama cocuga cok iyi bakiyorlar .
Gercektenmi ya içimi rahatlattiniz resmen mutlu oluyorlarmi ben hep kötü olur diye korkuyorum içimde hep bi korku varÖncelikle bosanin ilk eşinizi unutun sonra ikinciyi düşünün.Cocuklu evlenen arkadaşlarım ikinci evliliklerinde bekar kız gibi davranıyorlar.
Hemen dusunmuyorum aslında öyle soğudum ki bu tarz şeylerden ilerde de düşünmem heralde ama yaşım cok genç önceliğim herzaman bebeğim olucak ona güzel bi hayat sunmak istiyorum çalışıp onla ilgilenicemBebeğe üzüldüm.Hemen evlilik düşünmeyin bence.
Babsm tam da sizin babanizin yaşında öldü. Bence bu huylar davranislar degismiyor artarak devam ediyor. Nasil katlanabiliyorsunuz? Anneniz icin de uysal diyorsunuz demeyin, cekmeyin kimseyi..Babam yapı olarak böylede eskiye göre fazla birazda ben diklendim.
Allah'tan narsist diye bir kavram çıktı da hepimiz beş para etmez insanlara bir kılıf bulduk. Ayrıca tanıyı kitap okuyanlar değil psikolog ve psikiyatri uzmanları koyabilir.Herkes narsist demiyor kimse zaten. Hayati bir sureligine paylastigimiz insanlar hakkinda konusuyoruz sadece. Neden o bir kleptomandi demiyoruz da narsist olabilir diyoruz? Demek ki belirtilerle ortusen birden fazla durum var ortada, hatta kendi iliskim icin tum belirtiler uyuyor diyebilirim. Allah karsilastirmasin hicbirinizi. Dun wp uzerinden yaptigimiz kavgalardan birine konusma icinde bir sey ararken denk geldim, oyle bir sey yazmisim ki beni oyle bir kirmis uzmus mahvetmis ki, gozlerim doldu ama aglamadim. Kurtulduguma sevindim bir kez daha. Allah hicbirinizi karsilastirmasin.
Tani koydum, teshis ettim demedim zaten, OYLE OLDUGUNU DUSUNUYORUM dedim. Anlamasi zor mu yahu :)Ayrıca tanıyı kitap okuyanlar değil psikolog ve psikiyatri uzmanları koyabilir.
İşte bende onu diyorum :) okuduklarima uyuyor, ben öyle olduğunu düşünüyorum ile olmaz bu işler...Tani koydum, teshis ettim demedim zaten, OYLE OLDUGUNU DUSUNUYORUM dedim. Anlamasi zor mu yahu :)
insanlar istedigini dusunmekte ozgurdur hanimefendicigim, ozellikle direkt kendilerinin yasadigi konularda... :) buna dusunce ozgurlugu deniyor bunu da kitaplardan ogrendim, boyle dusunmem de hatali mi biraz da bunu konusalim ister misiniz?İşte bende onu diyorum :) okuduklarima uyuyor, ben öyle olduğunu düşünüyorum ile olmaz bu işler...
Çocuğunuz varmi?Aile evinde rahat edebiliyor musunuz ? Ben hiç rahat değilim.Babamla yalnız yaşıyorum.Annem ölünce birbirimize çok bağlanmıştik. Şimdi babam bana çok kaba davranıyor.Surekli eksiklerimi yüzüme vuruyor.Ayrilali bir ay oldu.Daha toparlanamadim.Cok uyuyorum mesela yaz günü üşüyorum.Disari çıkmak istemiyorum.İnsanlardan kaçıyorum.Benim babam benim ruh halimi görmüyor.Cok neşeli insandım.Enerji doluydum.Bitkinim.Ama bugün erken kalktım.Babamda benden birkaç saat sonra uyandı.Bana hiç hos bakış atmadı.Ve 2 aydır çok gergin.Sanki ben nikahsiz çocuk yapıp baba evine döndüm.Yada kocaya kaçtım.Gibi davranıyor bana.Katlanamiyorum ayrı eve çıkmak istiyorum.Ev kiraları bir bölgede 4 bini geçmiyor.Alacagim maaş asgari ücret kimseyi çekmek istemiyorum.Yalniz yaşamak istiyorum.Babam daha önce yolları ayiririz da demişti.Babamla kus kalmak istemiyorum.Sadece evim ayrı olsun istiyorum.Babam emekli sürekli evde.Bende evdeyim.Haliyle başka şehire yerlesecektim.Olmadi iş arıyorum giremedim ise.Ne önerirsiniz ? Birde bugün bana şüphelendiğini boşanmak istediğim eşimle konuştuğumu söyledi.Niye bekliyorsun.Dava açmak için diyor ?
Çocuğum Yok.Çocuğunuz varmi?
Bnce çok anormal tavırları yoksa ekonomik olarak guclenene kadar babanızın yanında kalın.sonucta güvenilir bir dal,baba ocağı,yalnız kalmaktan iyidir toparlanana kadar en azından...bazı huylarinida idare edin.duymamazljktan gelin vs.hem psikolojik zor günler geçiriyorsunuz hemde yok ev kuracam vs diyorsunuz hayat şartları zor kira vs ödemek kolaymı bu devirde.bn olsam ise girsem bile uzun bi müddet kira ödememek için babamla kalırdım ztn özel sektör akşama kadar canına okur akşam yatar uyursun
Orası öyle ama son zamanlarda aramız çok bozuldu.Çocuğum Yok.
Orta yolu bulmaya calisacaksin yavrum birlikte yaşamanın kuralı budur. Tek başına eve çıkmak ikinci elden eşya toplasan bile 20 bini geçer depozito bir kira da peşin nasıl yapacaksın birikimsiz.Mesela ben akşam 9.30 da cikiyorum bazen daha erken vardiyama göre o geç çıktığım akşamlar babam işe gitmeden önce yemek yapmamı istiyordu mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?