- 13 Ağustos 2022
- 8.828
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Onlarla muhatap olun.Kızlık diktirip eski eşim iktidarsızdı ondan boşandık diyen bile var :)
Bebeğe üzüldüm.Hemen evlilik düşünmeyin bence.Bende pişman oldum kendi gitseydi keske annemdeuim ama alışamıyorum henüz ayrılmadık ta ama 20 gündür de barış çabası olmadı kafam çok karışık 4 aylik daha benim bebeğim çok güzel hayaller planlar yapmıştık beraber birdenbire alt üst oldu hersey ne yapacağımı bilmiyorum cocukla zor olmadımi ben 2 evliliği yapabilirmiyim bilmiyorum 30 yaşındayım daha
Seni kapsinlarHer konunda evlendim ama ilişkiye girmedim evlendim ama ilişkiye girmedim..... He tamam anladık bakiresin havada kaparlar seni zaten .
Mudurlerim konuşan evlilik tazminatı alır diye.Kendi konumumdakiler çok iyi yaptın bile dediler.Calisilacak ortam değil çünkü orası.Dayilar olayı farklı.kavgaya niyetli haliniz nasıldır bilemem de
normal halinizde fazlasıyla geri kafalı ama şekilci -yoksa dindar olduğundan değil
yorucu
herkese malzeme veren
sürekli mızıldanan, zatn sürekli kavgaya ramak kala yaşayan bir tip izlenimi veriyorsunuz
daha düğün olmadan kıdem tazminatını alıp işten çıkmıştınız siz değil mi?
işyerindekiler
sizi nikah kıyın kıymayın diye mi bunaltıyor mesela? ne alaka? sizin özel hayatınız neden iş arkadaşlarınıza konu olsun ki? nikah kıydı kıdemı alır ayrılır diye bakıyorlarsa demek ki siz hiç bir zaman kariyer düşünen bir tip değilmişsiniz... işte böyle sürekli birini bulsam da evlensem ne olursa olsun evlensem intibası oluştruyorsunuz. babanız da diyordur bununla evlenmeden boşanacak duruma geldi, bakalım sırada daha neler var.
sizin böyle herşeyiniz herkese konu olmuştu yanlış hatırlamıyoram habire birileri dayılar mayılar işlerin içindeydi
kendi hayatınızı yaşamayı bilmiyorsunuz. kaotiksiniz.
+ bir de evlendiğiniz adamın zaten ev geçindirecek geliri de yoktu galiba eşyayı k.valide alıyordu
kısacası o kadar saçma sapan bir hayatınız var ki
internette tanış ama ilişkiye girmedim diye 3284356587 kere anlat -burada kimse sormadan etmeden, nikahın eşyan altının herkese konu olsun (ne münasabet yahu!)..höf.
Mahir yerine kendi ayaklarının üzerinde dursa daha iyi olmaa mi ? Eşin annen baban kardeşin seni birgun terkedebilir ama işin asla.Ben eskiden altın diye erkekleri darlayan kadınları kötü bulurdum toplum gibi, ama baktım ki baba evine tekrar dönmek çok zor,
evlenirken çok mehir isteyin kızlar, altınları da vermeyin araba için ev için, baba evine dönmemek üzere plan yapın
Tv de bi adam şey demişti bir kadın 45 yaşına kadar baba evinde durur bir şey olmaz ama 20 yaşında evlenir 21inde dönerse o evde duramaz diye o kadar doğru ki, burası Türkiye
Mesela ben akşam 9.30 da cikiyorum bazen daha erken vardiyama göre o geç çıktığım akşamlar babam işe gitmeden önce yemek yapmamı istiyordu mesela.Yorgun olursun zaten her ek konusmasindansa akşam 1-2 saat dinlemek daha çekilir hem bu sefer iş yeri konuları da eklenir üstüne sıra gelmez.
Beni kapiyorlar zatenSeni kapsinlar
Mehir olayı şöyle gelişti? Eşim sevgiliyken söylemeye başladı.Bende şakasına motorsikleti vardı onun istemiştim.Sonra ciddi ciddi soruyorum dedi babama anlattım bunu.Dugun takılarını mehir isteyimmi baba dedim.Sonra eşimin evine gitmstik.Mehir muhabbeti açtı babam.Ondan sonra babama düşman oldular.Mahir yerine kendi ayaklarının üzerinde dursa daha iyi olmaa mi ? Eşin annen baban kardeşin seni birgun terkedebilir ama işin asla.
Babam memlekete yerleşip bahçe işleriyle uğraşmak.Dag bayır gezmek istiyor.Birde benim evliliğimi hesaplayıp plan yapmıştı.Basina kaldım adamın.Bence baban senin depresyonda olduğunu anlamıyor. Çok yaşlıda değilmiş adam fiziksel olarak iyiyse babanda çalışsın sen de işe gir az çok deme. Borçları kapatıp para biriktirin. Hemen boşanma işini halledin. Bunları yapmayınca sizin psikoloji düzelmez. Yeni ortam ve insanlar lazım. Sonra para biriktirip yoluna bakarsın. Bu arada belli olmaz belki yeni eşine iyi davranır bu yaştan sonra erkekler kadın istiyor bence.
yahu güzel kardeşimMesela ben akşam 9.30 da cikiyorum bazen daha erken vardiyama göre o geç çıktığım akşamlar babam işe gitmeden önce yemek yapmamı istiyordu mesela.
adam mehir pazarlığı yapıyor, kavagalarda dayılarla filan pazarlık yapıyor...Mehir olayı şöyle gelişti? Eşim sevgiliyken söylemeye başladı.Bende şakasına motorsikleti vardı onun istemiştim.Sonra ciddi ciddi soruyorum dedi babama anlattım bunu.Dugun takılarını mehir isteyimmi baba dedim.Sonra eşimin evine gitmstik.Mehir muhabbeti açtı babam.Ondan sonra babama düşman oldular.
sen bi evlenip gitseydin adam da memleketine gidecekti belki orada bir suriyeli filan da bulur evlenirdiBabam memlekete yerleşip bahçe işleriyle uğraşmak.Dag bayır gezmek istiyor.Birde benim evliliğimi hesaplayıp plan yapmıştı.Basina kaldım adamın.
58 29 çıkınca kaç kalır sizin matematiğinize ben.Babamla aramda 28 yaş var.27 yaşında evlenmiş annemle.Babam evlilik düşünmuyor.Dayilarla.falan mehir kavgası yapmadı.yahu güzel kardeşim
sen 29 yaşındasın baban 58 di mi
baban 19 yaşında baba olmuş
daha askere gitmeden
baban askere giderken sen yürüyormuşsun
adam mehir pazarlığı yapıyor, kavagalarda dayılarla filan pazarlık yapıyor...
sen bi evlenip gitseydin adam da memleketine gidecekti belki orada bir suriyeli filan da bulur evlenirdi
baban böyle bir adam dahası sen böyle bir kafanın kızı olarak kendin de direkt o kafadasın zaten. ilişkiye girmedim de girmedim...
bu adamdan sen ne bekliyorsun acaba?
pardon haklısınız58 29 çıkınca kaç kalır sizin matematiğinize ben.Babamla aramda 28 yaş var.27 yaşında evlenmiş annemle.Babam evlilik düşünmuyor.Dayilarla.falan mehir kavgası yapmadı.
Motorsiklet olayı şakaydı.Esim soruyordu ne istersin diye.Bende onu demiştim.pardon haklısınız
migren böyle bir şey matemetikten değil
e dayılarla da mehir kavgası edeydi artık.yuh yani. yahu bunun yazmaya utanır insan ya.
ya gerçekten siz burada bir sürü konu açtınız size bir sürü şey denildi
ne kadar tuhaf bir zihniyetiniz var diye kaç kişi yzdı,
size hiç bir aydınlanma gelmiyor mu? ben onu merak ediyorum
yani nasıl olup da mehir olarak motosiklet isteyecek bir kafa olarak internetten tanışabilip babanızı sürekleyip tanıştırmaya götürüyorsunuz filan
ne dindar muhafazakar geleneğe uyuyorsunuz ne modern seküler o kadar saçma sapan bir yerdesiniz ki
sürekli patlıyorsunuz bu yüzden
size habire bu deniyor
siz kendinize demiyor musunuz benim anladığım tek namus kriteri bakire olmak mı, nikahla tek derdim medir ve kıdem (=para) mı...
ya kusura bakmayın da korkunç bir kafa yapınız var gerçekten...
bu kafa yapısıyla şimdiye kadar nasıl kendinizi birine kakalamadınız hayret ediyorum.
normal hiçbir kadının mehiri eşiyle kocası arasında kavga konusu olmaz. hele ki anneler, kardeşler, dayılar...Motorsiklet olayı şakaydı.Esim soruyordu ne istersin diye.Bende onu demiştim.
Kakalamak falan biraz haddinizi bilin.Mehir eşimle.babam arasında kavga konusu oldu.Ben karismadim bile.Babam birkere karıştı.Bakti olay büyüyor.Sustu.Esim.uzatti.Mehir konuşurlarken eşimin annesi kardeşleri ben eşim vardık.Dayilar sonradan duydu.
Sen acaba tanıdığım biri olabilir misin ? Onun ağzıyla konuşuyorsun.O gün mehir konuşuldu.Kavga çıkınca ödemek zorunda değilsin dedim.Sanki bana mehir mi ödediler.Hayir hoca bile nikah kiyarken ne anlastiniz diye soruyor ?normal hiçbir kadının mehiri eşiyle kocası arasında kavga konusu olmaz. hele ki anneler, kardeşler, dayılar...
14 yaşında başlıkla verilen cahil kız mısınız?
ya da "velisi" onu evlendiren bir şeriat ülkesi gelini mi?
hala anlatamıyoruz size bu eşsiz cinsliğinizi.
neyse.
Ya ne kavgası o gün tartışma geçti.Daha sonra eşim uzattı.Gidip babama birşey diyemedi beni bunalttı aralarinda ben kaldım.babanız eşinizle mehir kavgası ediyorsa
bir zahmet dizinizi kırıp babanızın dizinin dibinde oturun ve yemeğini de yapın adamın mesela! dimi?
işte diyorum ya cinssiniz...
son kez cevap yazıyorum. mehir kavgası etmenin ne kadar çirkin olduğunu zaten 380759 kere yazdım daha da yazamam. anlaşamadığımız ortada. hala daha diyorsun:Sen acaba tanıdığım biri olabilir misin ? Onun ağzıyla konuşuyorsun.O gün mehir konuşuldu.Kavga çıkınca ödemek zorunda değilsin dedim.Sanki bana mehir mi ödediler.Hayir hoca bile nikah kiyarken ne anlastiniz diye soruyor ?
mehir mi ödediler.
Ne kadar da tanıdık bir hayat. Lanet olsun58 yaşına girecek.Babam.Soyle bir huy var babamda birine kızsa annemle ben mutlaka nasibimizi alırdık.Ozellikle babamın iş dönemi böyleydi.
Ben zaten eşimden ayriyim.Mehir e anlaştık ama zaten evlilik birliği olmadığı için istemedim.Mehir istemek suçtu.Ama size şunu soyleyim.Sirf bu yüzden ayrılmadım ben.Hakaret tehdit kavga 6 aydir mahvettiler beni düğüne günler kala kavga çıktı.Dayanamadim ayrıldım.son kez cevap yazıyorum. mehir kavgası etmenin ne kadar çirkin olduğunu zaten 380759 kere yazdım daha da yazamam. anlaşamadığımız ortada. hala daha diyorsun:
"
ödedi"ler"
diye bir dünya yok güzel kardeşim
ödemesi gereken kişi eşin.
sana karşı sorumlu olan tek, yegane, biricik kişi eşin. başkası değil. başka kimseyi karıştırmayacaksın. bitti.
ama biz aynı gezegenden değiliz. boşver o yüzden tanışmamış olmamız benim ruh sağlığım için daha iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?