Boşananlar veya Nişan Atanlar !!!

Bebeğe üzüldüm.Hemen evlilik düşünmeyin bence.

Mudurlerim konuşan evlilik tazminatı alır diye.Kendi konumumdakiler çok iyi yaptın bile dediler.Calisilacak ortam değil çünkü orası.Dayilar olayı farklı.

Mahir yerine kendi ayaklarının üzerinde dursa daha iyi olmaa mi ? Eşin annen baban kardeşin seni birgun terkedebilir ama işin asla.

Yorgun olursun zaten her ek konusmasindansa akşam 1-2 saat dinlemek daha çekilir hem bu sefer iş yeri konuları da eklenir üstüne sıra gelmez.
Mesela ben akşam 9.30 da cikiyorum bazen daha erken vardiyama göre o geç çıktığım akşamlar babam işe gitmeden önce yemek yapmamı istiyordu mesela.

Mahir yerine kendi ayaklarının üzerinde dursa daha iyi olmaa mi ? Eşin annen baban kardeşin seni birgun terkedebilir ama işin asla.
Mehir olayı şöyle gelişti? Eşim sevgiliyken söylemeye başladı.Bende şakasına motorsikleti vardı onun istemiştim.Sonra ciddi ciddi soruyorum dedi babama anlattım bunu.Dugun takılarını mehir isteyimmi baba dedim.Sonra eşimin evine gitmstik.Mehir muhabbeti açtı babam.Ondan sonra babama düşman oldular.

Babam memlekete yerleşip bahçe işleriyle uğraşmak.Dag bayır gezmek istiyor.Birde benim evliliğimi hesaplayıp plan yapmıştı.Basina kaldım adamın.

Mesela ben akşam 9.30 da cikiyorum bazen daha erken vardiyama göre o geç çıktığım akşamlar babam işe gitmeden önce yemek yapmamı istiyordu mesela.
yahu güzel kardeşim
sen 29 yaşındasın baban 58 di mi

baban 19 yaşında baba olmuş
daha askere gitmeden
baban askere giderken sen yürüyormuşsun

adam mehir pazarlığı yapıyor, kavagalarda dayılarla filan pazarlık yapıyor...
Babam memlekete yerleşip bahçe işleriyle uğraşmak.Dag bayır gezmek istiyor.Birde benim evliliğimi hesaplayıp plan yapmıştı.Basina kaldım adamın.
sen bi evlenip gitseydin adam da memleketine gidecekti belki orada bir suriyeli filan da bulur evlenirdi

baban böyle bir adam dahası sen böyle bir kafanın kızı olarak kendin de direkt o kafadasın zaten. ilişkiye girmedim de girmedim...
bu adamdan sen ne bekliyorsun acaba?

58 29 çıkınca kaç kalır sizin matematiğinize ben.Babamla aramda 28 yaş var.27 yaşında evlenmiş annemle.Babam evlilik düşünmuyor.Dayilarla.falan mehir kavgası yapmadı.

58 29 çıkınca kaç kalır sizin matematiğinize ben.Babamla aramda 28 yaş var.27 yaşında evlenmiş annemle.Babam evlilik düşünmuyor.Dayilarla.falan mehir kavgası yapmadı.
pardon haklısınız
migren böyle bir şey matemetikten değil

e dayılarla da mehir kavgası edeydi artık.yuh yani. yahu bunun yazmaya utanır insan ya.

ya gerçekten siz burada bir sürü konu açtınız size bir sürü şey denildi
ne kadar tuhaf bir zihniyetiniz var diye kaç kişi yzdı,
size hiç bir aydınlanma gelmiyor mu? ben onu merak ediyorum

yani nasıl olup da mehir olarak motosiklet isteyecek bir kafa olarak internetten tanışabilip babanızı sürekleyip tanıştırmaya götürüyorsunuz filan
ne dindar muhafazakar geleneğe uyuyorsunuz ne modern seküler o kadar saçma sapan bir yerdesiniz ki
sürekli patlıyorsunuz bu yüzden
size habire bu deniyor

siz kendinize demiyor musunuz benim anladığım tek namus kriteri bakire olmak mı, nikahla tek derdim medir ve kıdem (=para) mı...
ya kusura bakmayın da korkunç bir kafa yapınız var gerçekten...
bu kafa yapısıyla şimdiye kadar nasıl kendinizi birine kakalamadınız hayret ediyorum.

Motorsiklet olayı şakaydı.Esim soruyordu ne istersin diye.Bende onu demiştim.
Kakalamak falan biraz haddinizi bilin.Mehir eşimle.babam arasında kavga konusu oldu.Ben karismadim bile.Babam birkere karıştı.Bakti olay büyüyor.Sustu.Esim.uzatti.Mehir konuşurlarken eşimin annesi kardeşleri ben eşim vardık.Dayilar sonradan duydu.

normal hiçbir kadının mehiri eşiyle kocası arasında kavga konusu olmaz. hele ki anneler, kardeşler, dayılar...

14 yaşında başlıkla verilen cahil kız mısınız?
ya da "velisi" onu evlendiren bir şeriat ülkesi gelini mi?

hala anlatamıyoruz size bu eşsiz cinsliğinizi.
neyse.

babanız eşinizle mehir kavgası ediyorsa
bir zahmet dizinizi kırıp babanızın dizinin dibinde oturun ve yemeğini de yapın adamın mesela! dimi?

işte diyorum ya cinssiniz...

Sen acaba tanıdığım biri olabilir misin ? Onun ağzıyla konuşuyorsun.O gün mehir konuşuldu.Kavga çıkınca ödemek zorunda değilsin dedim.Sanki bana mehir mi ödediler.Hayir hoca bile nikah kiyarken ne anlastiniz diye soruyor ?

babanız eşinizle mehir kavgası ediyorsa
bir zahmet dizinizi kırıp babanızın dizinin dibinde oturun ve yemeğini de yapın adamın mesela! dimi?

işte diyorum ya cinssiniz...
Ya ne kavgası o gün tartışma geçti.Daha sonra eşim uzattı.Gidip babama birşey diyemedi beni bunalttı aralarinda ben kaldım.

son kez cevap yazıyorum. mehir kavgası etmenin ne kadar çirkin olduğunu zaten 380759 kere yazdım daha da yazamam. anlaşamadığımız ortada. hala daha diyorsun:
"
mehir mi ödediler.

ödedi"ler"
diye bir dünya yok güzel kardeşim
ödemesi gereken kişi eşin.

sana karşı sorumlu olan tek, yegane, biricik kişi eşin. başkası değil. başka kimseyi karıştırmayacaksın. bitti.

ama biz aynı gezegenden değiliz. boşver o yüzden tanışmamış olmamız benim ruh sağlığım için daha iyi...

Ben zaten eşimden ayriyim.Mehir e anlaştık ama zaten evlilik birliği olmadığı için istemedim.Mehir istemek suçtu.Ama size şunu soyleyim.Sirf bu yüzden ayrılmadım ben.Hakaret tehdit kavga 6 aydir mahvettiler beni düğüne günler kala kavga çıktı.Dayanamadim ayrıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…