- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi Firarperesst
-
Aynen öyle yaşadıklarımız benziyor biraz galiba... Peki şu başkasıyla evlense mutlu olsa üzülür müyüm hissi nolcakCok normal bu yasadiklarin.
biz kimsenin psikologu ya da psikiyatristi değiliz ilk dava acisimda yalvardi psikolojik sorunlari vardi doktora gidicem tedavi olcam vs davayi geri aldim o bahsettiginiz sevgi olaylari bi sans boslukta olma hissi vs. etkisiyle sonrasinda degisen hicbisey olmadi ben iyiydim sen beni hasta ettin dedi en sonben senin gönlünü eyleyemem dedim bi dava daha actim o zamanlar ayni düşünceler kendimde suc aramalar falan sonradan anladim ki hayatimin en dogru karari imis. Paronayak alingan bana hayati dar eden biri ile hayatimi zindana cevirmedim.
Sen agzinla kus tutsan sevgini belli etsen dunyayi karşına alsan da yine sen haksiz olurdun. Ben yaptim agzinla tuttugun kus neden anka kusu degil dedi ozetle.
Ardina bile bakma Allah mutluluk huzur saglik versin iki günlük dünya zindan etme kendine
O zaman aklıma geliyordu bu tarz dusunceler kendi kaybetti beni, kimle evlenirse evlensin beni cok arar diyordum.Aynen öyle yaşadıklarımız benziyor biraz galiba... Peki şu başkasıyla evlense mutlu olsa üzülür müyüm hissi nolcakannem öyle insanlar kimseyle mutlu olamaz diyo ama yinede bu düşünce aklımdan çıkmıyo
Kaç yıl oldu boşanalı siz evlendiniz miO zaman aklıma geliyordu bu tarz dusunceler kendi kaybetti beni, kimle evlenirse evlensin beni cok arar diyordum.
su an dunyadaki tum disi bireylerle evlense degil kiskanmak uzulmek Allah kolaylik versin yazik olmus kadina derim onlara üzülürüm o kadar umrumda degil kendi hayatima bakıyorum
2011 ocakta bosandim 10 seneye yaklasti benim. Hayir evlenmedimKaç yıl oldu boşanalı siz evlendiniz mi
Hiç evlilik yaşamadım ama sana ne yaşattıysa aklına getir içini soğut. Sende yeni yıla yeni adımlarla başla korkmaMerhabalar herkese
Daha önce konu açmıştım eşimle şiddetli geçimsizlik sonucu ayrıldık ve sınava hazırlandığımdan bahsetmiştim. O dönemler çok kırgındım ama iyi günlerimmiş galiba sonrasında çıkan dedikoduların dost kazıklarının haddi hesabı yokgecenin bu saati oturdum düşünüp duruyorum ve buraya yazmaya karar verdim bana iyi geliyosunuz verdiğiniz tavsiyeler gerçekten merhem gibi
Üç gün sonra boşanma davamız var be aylar sonra ilk defa göreceğim onu bunun stresi bi yana adını koyamadığım garip hisler hakim... Boşanma konusunda mantıken kafamda soru işareti yok kesinlkle onsuz daha sağlıklı bi hayat süreceğime eminim ama şimdiye kadar görmezden geldiğim sevgim sıkıştırıyor beni en azından son defa sarılabilseydim diyorum kendi kendime bi yanımda "saçmalama kızım o sana neler yaşattı" diyor. Havalarda duygusallaştırdı galiba bilemiyorm ama çok çaresiz hissediyorm bugünlerde sınavımda kötü geçti açıkçası karamsarlaştım. Başka bir kadınla evlenirse üzülür müyüm soruları geliyo aklıma... Çocukları olursa .. (bebek istiyorduk biz bu kararı aldıktan bir hafta sonra ayrıldık)
Bi yandan kendimi sorguluyorm acaba sevgimi çok belli edemedim mi çünkü onu sevdiğime inanmıyordu, belli etsem bu kadar asi olur muydu bana karşı onu bu hale getiren sevgisiz davranışlarım mıydı... Artık geri dönüşü yok biliyorum ama aklımdaki sorular ne uyutuyor ne yemek yediriyor kolayca ağlayan biri değilim ama abartısız söylüyorm iki gndür aralıksız ağlıyorum özlediğimi hissediyorum.. bu hisler boşanma arefesnde herkeste oluyor mu yoksa geçici mibizm evliliğimiz kafamda bitti dönüşü yok dediğim gibi ama onuda özlüyorum işte bu çok kötü
Bu arada biz şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanıyoruz eşim anormal bi insan psikoloğa gidelim dedm kabul etmedi şiddet sonucunda evi terk ettim.
Şiddetin sebebi olmaz aslında insan olan hiç bir canlıya şiddet uygulamaz biz tartıştık ve hakaret etti bana ve aileme bende ağzını kapattım alkollüydü ağzından çıkanı kulağı duymuyordu biraz sert kapattım galiba ağzını şiddet başladı... İşin kötü tarafı şiddeti kabulde etmiyor ben başlamışım o kendini savunmuş güya, inanılmaz bi erkek dimi... Benim annemde boşandı çok rahat asla özlemez babamı şu anda annemle gül gibi giden bi aile yaşantımız var şükürSize nasıl şiddet gösterdi yani sebebi neydi? Duygusallıginiz da çok normal ayrıca. Ben boşanmadim ama boşanmış bir anne babanın kızıyım. ölümden sonra en büyük acı boşanma yazmışlardi burada bir konuda. Anneme sordum öyle mi diye, ki benim babam asla özlenecek biri değil anneme yaptıklarından. Annem evet öyle çünkü bir düzenin oluyor, başka hayata geçiyorsun dedi. Yani bu başlarda böyle oluyor tabi. Annem sonrasında hiç özlememiş, iyi ki boşandım der her zaman. Sizin çocuk da yok anladığım kadarıyla. İlerde siz de rahatlıkla başkasıyla evlenebilirsiniz, o zaman zaten umurunuzda olmaz onun ne yaptığı.
Ayrılmasaydın sende böyle konu açıcaktın Allah korusun bu adamlar psikopat uzak durmak lazım'ın bir örneğiyim ben.Hiç evlilik yaşamadım ama sana ne yaşattıysa aklına getir içini soğut. Sende yeni yıla yeni adımlarla başla korkma
Neyıne sarılacaktın ki ?YapmaMerhabalar herkese
Daha önce konu açmıştım eşimle şiddetli geçimsizlik sonucu ayrıldık ve sınava hazırlandığımdan bahsetmiştim. O dönemler çok kırgındım ama iyi günlerimmiş galiba sonrasında çıkan dedikoduların dost kazıklarının haddi hesabı yokgecenin bu saati oturdum düşünüp duruyorum ve buraya yazmaya karar verdim bana iyi geliyosunuz verdiğiniz tavsiyeler gerçekten merhem gibi
Üç gün sonra boşanma davamız var be aylar sonra ilk defa göreceğim onu bunun stresi bi yana adını koyamadığım garip hisler hakim... Boşanma konusunda mantıken kafamda soru işareti yok kesinlkle onsuz daha sağlıklı bi hayat süreceğime eminim ama şimdiye kadar görmezden geldiğim sevgim sıkıştırıyor beni en azından son defa sarılabilseydim diyorum kendi kendime bi yanımda "saçmalama kızım o sana neler yaşattı" diyor. Havalarda duygusallaştırdı galiba bilemiyorm ama çok çaresiz hissediyorm bugünlerde sınavımda kötü geçti açıkçası karamsarlaştım. Başka bir kadınla evlenirse üzülür müyüm soruları geliyo aklıma... Çocukları olursa .. (bebek istiyorduk biz bu kararı aldıktan bir hafta sonra ayrıldık)
Bi yandan kendimi sorguluyorm acaba sevgimi çok belli edemedim mi çünkü onu sevdiğime inanmıyordu, belli etsem bu kadar asi olur muydu bana karşı onu bu hale getiren sevgisiz davranışlarım mıydı... Artık geri dönüşü yok biliyorum ama aklımdaki sorular ne uyutuyor ne yemek yediriyor kolayca ağlayan biri değilim ama abartısız söylüyorm iki gndür aralıksız ağlıyorum özlediğimi hissediyorum.. bu hisler boşanma arefesnde herkeste oluyor mu yoksa geçici mibizm evliliğimiz kafamda bitti dönüşü yok dediğim gibi ama onuda özlüyorum işte bu çok kötü
Bu arada biz şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanıyoruz eşim anormal bi insan psikoloğa gidelim dedm kabul etmedi şiddet sonucunda evi terk ettim.
Anladım umarım herşey gönlünüzce olur teşekkür ederim2011 ocakta bosandim 10 seneye yaklasti benim. Hayir evlenmedim
Başarırsın sen sadece geçiş dönemiAyrılmasaydın sende böyle konu açıcaktın Allah korusun bu adamlar psikopat uzak durmak lazım'ın bir örneğiyim ben.
Sınava odaklanmıştım atanmak ümidiyle ama o da yalan olunca karamsarlaştım biraz galiba oysaki iyi çalışmıştım şimdi hepten kaybetmiş gbi hissediyorum
Canavara dönüşmeden önceki haline işte. Şimdiki hali mide bulandırıcı eskiyi özlüyorum ben on sene birlkteydik bi sene evlilikNeyıne sarılacaktın ki ?Yapma
Evet öyleBaşarırsın sen sadece geçiş dönemiAynen ne fark eder ki sonuçta yaşadık ikimizde. Hepsi aynı bok. Kalan insanın kalbinden hiç çıkmıyor yaşanan kalıyor. Bize düşen hep ileriye bakmak sanırım.
Sizin de inşallah son olarak sunu soyleyim bizlere ölümü gosterip sıtmaya razi eden adamlardaki minicik sevgi emarelerini gozumuzde devlestirip acaba ben mi haksizdim psikolojisine giriyoruz bunu yapmayin sakin. Cunku sevgi bu degil seven insan boyle yapmaz.Anladım umarım herşey gönlünüzce olur teşekkür ederim
Evet o kadar haklısınız ki... Sevgisinden hiç şüphe etmezdim bi anda onun hiç bilmediğim bi yüzüyle karşılaşınca şaşkına döndüm daha öncesindende sesi yükselirdi ama özrünü dilerdi sıkıntıları olduğunu farkındaydı psikoloğa gidicektik sevgili kaynanam araya girip oğlunun aklını çeldi vazgeçirdi .. aslında o kadar hatası var o kadar toy ki hala beni suçluyo olmasıda ayrı komik. İçinden çıkıcam bu işin inşallah bu düşüncelerde biticek zamnlaSizin de inşallah son olarak sunu soyleyim bizlere ölümü gosterip sıtmaya razi eden adamlardaki minicik sevgi emarelerini gozumuzde devlestirip acaba ben mi haksizdim psikolojisine giriyoruz bunu yapmayin sakin. Cunku sevgi bu degil seven insan boyle yapmaz.
Su an cok mutluyum eski nesem geri geldi son yillarda darisi size olsun inşallah
Aranızdaki sorun tam olarak ne hep kavga mı baska sorunlar da varmıNeyıne sarılacaktın ki ?Yapma
Beni anlattınız sanki. Kesinlikle geri dönmeyin.. Bunca yolu tekrar tepmek hiç kolay olmayacak. Umarım darp raporun vardır konu sahibi.Cok normal bu yasadiklarin.
biz kimsenin psikologu ya da psikiyatristi değiliz ilk dava acisimda yalvardi psikolojik sorunlari vardi doktora gidicem tedavi olcam vs davayi geri aldim o bahsettiginiz sevgi olaylari bi sans boslukta olma hissi vs. etkisiyle sonrasinda degisen hicbisey olmadi ben iyiydim sen beni hasta ettin dedi en sonben senin gönlünü eyleyemem dedim bi dava daha actim o zamanlar ayni düşünceler kendimde suc aramalar falan sonradan anladim ki hayatimin en dogru karari imis. Paronayak alingan bana hayati dar eden biri ile hayatimi zindana cevirmedim.
Sen agzinla kus tutsan sevgini belli etsen dunyayi karşına alsan da yine sen haksiz olurdun. Ben yaptim agzinla tuttugun kus neden anka kusu degil dedi ozetle.
Ardina bile bakma Allah mutluluk huzur saglik versin iki günlük dünya zindan etme kendine
Aslında hep kvga eden tartışan bi çift değildik ailesi çok müdahildi evliliğimize onlar sürekli karışınca işler sarpa sarıyordu ve eşim kendini ailesine karşı haklı çıkarmak için onlara yaranmak için beni zan altında bırakıyordu. Sürekli kendimi savunmak zorunda kalıyordum hemde eşime karşı... Evlilik yoluna girmeden önce birbirimize her zaman destekken evlenince ailesi işin içine girince karşıma geçti bi anda. Temel başlangıç bu aslında. Kendini ailesine krşı kanıtlama çabası. Çnkü ailesi oğullarına çokta ilgi göstermemiş oğullarıda onlara yaranmaya çalışıyordu beni kullanarak. Kendimi paspas gibi hissettiğim çok olduAranızdaki sorun tam olarak ne hep kavga mı baska sorunlar da varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?