Boşananlar yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni anlattınız sanki. Kesinlikle geri dönmeyin.. Bunca yolu tekrar tepmek hiç kolay olmayacak. Umarım darp raporun vardır konu sahibi.
Evet var şikayetçi oldum onun davası da var önümüzde. Onun içinde ayrı sıkıntıya girdim zaten bi daha görmek zorundayım o davadada

Olaylar olaylar kalbin taşa dönerken öfken duvarlara tirmanip tavana firlar , emek ver didin ugraş ayni tas ayni hamam insanlar canina tak eder ve bir cesaretle heeytt beee der ayrilmaya karar verirsin... Sicagi sicagina öfkeden hislerin körelir. Zaman geçer agzi çamurlaşmiş insanlarin agzindan leş kokulari alirsin iftiralar dedikodular vs derken insanlara lanet edersin.

Gün gectikce kendini sorgular telafi edebilir miydik , bir çözüm bulur muyduk , şunu da yapsa miydim ya da yapmasa miydim sorulariyla baş etmeye calisirken bir de kalbinde o artik hissetmedigin duygular hortlayiverince arka fonda oynatmaya az kaldi doktorum nerde çalarken , ohh miss kafa piril piril durumuna gelirsin. Merak etme kalici bir durum degil geçiyor. Geçici bir şaşkinlik ve düzeninin bozulmasina duygusal tepki durumu yasiyorsun. Senin durumundaki herkes bu aşamalardan gecer sonunda gercegi kabul eder.

Evet var şikayetçi oldum onun davası da var önümüzde. Onun içinde ayrı sıkıntıya girdim zaten bi daha görmek zorundayım o davadada
Geri adım atma. Ben darp raporu almadım hiç. Ama beni kendisine şiddet uygulamak, aldatmak ve aklı dengesi yerinde olmamakla suçluyor. Üstelik SGK dan (antidepresan kullanıyordum yasattiklarjndan dolayı), deli olup tedavi ettirdigini söyledi. O yüzden dimdik dur ve haklı davandan pes edip dönme. Öyle pişman ediyorlar ki....

O eski hiç gelmeyecek. Her ağlayıp zirlayarak affet demesine aldanıp, on kat kazık yedim. Etme.
Ağlasa zırlasa yine biraz rahatlarım ha döner miyim büyük konuşmayım asla. Ama içim rahatlardı en azından hatasını kabul etmesi =benm aslında o kadarda şerefsiz bi insanı tercih etmemiş olduğum konusunda kendimi tesellim olurdu. Anlaşamadık ayrıldık derdm ama şimdi hatalarını kabul bile etmemesi gözümde iğrençleştirdi onu ve kendime kızmama sebep oluyor

Mutlaka dönecek, dönerse özelden yaz hatta bu tipler böyledir.Teselli olursun şimdi, geri dönüşünde yasattiklari karşısında canın daha çok yanar. Bende evlenmeden önce ilgisine sevgisine aldandım. O insan olmadj hiç sonrasında. Sakın kanma. Herkes bir değil deyip de beynini sakın kandırma. Benden tavsiye.

Daha bugün o şarkıyı dinledim geçicek inanıyorum zaman lazım inanç lazım... Teşekkür ederim

İnanın döneceğine pişman olacağına dair en ufak bi ümidim yok çnkü çok fazla inanmış haklılığına kendi söylediği yalanlara inanmış.. dua ediyorum sürekli benim hakkımda söylediği yalan yanlış şeyleri gerçekten yapan biriyle karşılaşsın diye .. ilahi adalete sığınıyorum başk tesellim yok çünkü hiç beklemediğim şeyler yaşattı bana sanki o değilde başka bi insan yapıyo inanamıyorum hala...

Daha bugün o şarkıyı dinledim geçicek inanıyorum zaman lazım inanç lazım... Teşekkür ederim
Benim de oynatmama az kalmisti ordan biliyorum. Yazdigin bazi şeyler olmasaydi sana ayril diyen en son kişi ben olurdum heralde. Sinava calistigini soylemistin ne sinavi bilmiyorum ama en güzelini yapiyorsun. Inşallah bu gunlerini hatirlamayacaksin bile.

Ben darp raporu aldım gitmiş o da almış halbuki ben bişi yapmadım yani nasıl aldı anlamadım şimdi bi de hakaret mesajlarım falan var nasıl olcak bilmiyorum.
Bu olaylarla baş etmeye çalışırken onun nasıl bi pislk olduğunu gördkçe kendimede kızıyorum annemin yüzüne bakamaz oldum utancımdan ben bu yaşıma kadar onları bu kadar üzdüğümü hatrlamıyorum(annemede hakaret etti) bugün babası geldi mesela eşyalarımı istemiştim getirdi adam hüngür hüngür ağlıyo beni çok severdi annesi çok fena çok yılan kadın.

Evet ayrılırken hazırlanıyodum sonra girdm sınava ve beklediğim gibi iyi geçmedi hlbuki o kafayla çok iyi çalışmıştım mutlaka olucak inanıyorum diyodum... Memurluk sınavı bu arada bahsettiğim sınav. Şimdide özel sektörde girmem gerekiyor işe ve bizim iş kolumuzda inanın kadınların çekmediği sıkıntı kalmıyor erkek ağırlıklı bi sektör ne tacizler biter ne pislkler çaresiz gibi hissediyorum

KPSS anladim , kafan yerinde degilse odaklanamadiysan iyi geçmez . Basit bir sinav olsa bu kadar kuyruk olmazdi . Seneye düzenli bir çalişma ile donanimli olarak girersin sinava. Özel sektör iyi hoş da daimi ve memnun edici degil . Çaresiz hissetmeni çok iyi anliyorum lakin sen kendini güçsüz hissettikce bu hissin agirligiyla daha güçsüzlesirsin. Kendini dik tutmalisin gucunu korumalisin kendin icin yapmalisin buni

Çalışırken odaklanmayı başarmıştım sınavda olmadı bildiğim soruları yapamadım beynim yok gibiydi... Yapıcam inşallah çok hızlı gelişti herşey

Çalışırken odaklanmayı başarmıştım sınavda olmadı bildiğim soruları yapamadım beynim yok gibiydi... Yapıcam inşallah çok hızlı gelişti herşey
Psikolojik durum çok etkiliyor sinavlarda. Umarim ruh dünyan renklenir ve hak ettigin güzellikler ayaklarina gelir.. Sinav konusunda yardima ihtiyac duyarsan bana yazabilirsin iyi bildigim bir sinav.

Psikolojik durum çok etkiliyor sinavlarda. Umarim ruh dünyan renklenir ve hak ettigin güzellikler ayaklarina gelir.. Sinav konusunda yardima ihtiyac duyarsan bana yazabilirsin iyi bildigim bir sinav.
Evet etkiliyo malesef ve sınavı çok ciddiye aldığımı bildiği halde eşim hiç destek olmadı aksine hep köstekti o da üzüyordu çalışmamı istiyor gibi konuluyordu ama kıskançtı çok kimseyle konuşmamı istemezdi garip bi adamdı her konuda beni ne kadar yormuş ya... Teşekkür ederim danışırım mutlaka atandınız mı siz

Kendini hakli cikarma çabasi o , hem ders çalismani istiyor hem de buna engel olacak şeyler yapiyor. Senin için en önemli konulara bile saygisi olmayan birinin hayatindaki yeri sorgulanmali.

kaç kez boşanma arifesinden döndüm. çok ama çok pişmanım keşke diyorum affetmeseymişim.
eğer duygusal olarak ona ihtiyaç duyuyorsan ve bunu ona belli edersen, boşanmayalım dersen.. ilerde en ufak olayda bunu kullanacaktır. tabiri caizse başına kakacaktır. boşanmayı sen istemedin deyip tepene binecek ve taviz isteyecektir. sonra sen yine boşanma olaylarına gireceksin ama bu sefer daha da zorlanacaksın..
çocuklarının olmamasına şükret.. süreç daha zor olurdu inan..
arkana bakma..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…