Boşananlar yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet bazen kadınlar evlilikte erkek duruşu sergiliyo ve delikanlılık ne demek göstermek zorunda kalıyo böyle işte eşim dediği kişilere

Anladım umarım çok zorlamaz sizi benimki direk kabul etti dünden razıymış
Valla benimki her kavgada suç bastırmak için “bitti boşanıyoruz defol” diyodu. Ben sürekli sakinleşmesini bekleyip çözüm bulmaya çalışıyodum. Sonra şarjım bitti, hiçbişeyin değişmediğini gördüm ve ben istedim.

Evet haklısınız çok büyük bi hayal kırıklığı oldu psikolojik yardımız bizler değil onlar alsa kabullenseler .. umarım yakın zamanda atlatırız
Valla kendimi artık bi yabancı gibi hissediyordum bi iletişimimiz yoktu kavgalar hariç emirlerine fikirlerine itaat ettiğim için bazen karşı çıksamda zorbalıkla olduruyordu herşeyi hayatım çocuğum işim evime alıcağım bardağa kadar ailesi karar veriyordu pazar hariç hergün yemek yeme diye gidip yatmaya evimize gidiyorduk sebepte belli masraf olmasın erzak almayın boşuna çocuğu almaya gelmişken yemeğide burda yiyin 11 de eve git çocuğu uyut tabiki insan işten gelince dus almak birileri çocuğumla nasıl ilgilencegimi söylemeden oyun oynamak sofra kurmak eşimle çay içmek tv karşısında uzanmak istedim hafta sonları annenlere gidelim tercih ama olmadı ne sevgiyi ne evliliğimi hissedemiyordum

Sanki konu tekrarı önceden de buna benzer bir konu vardı. 4 gün önce
Boşan geç biten bitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…