- 6 Kasım 2019
- 67
- 41
- 38
- 33
- Konu Sahibi Kadersiz1111
-
Çek senet işi için mi girdi içeri.Severek evlendik istdan başka şehre geldik çek senetteen aranması çıkmış bi anda cezaevine girdi ailesi geldi illa ailenin yanına git evi kapatalım diye baskı yaptılar habire kiramda 850 tl onu ödiyemezlermiş hepsininde durumu var bnde esime dedim ağladı zırladı kendi ailemin durumu yok ceyiz için borç yaptılar zaten bnde boşanma kararı aldım esyaları satım bari elime para olsun dedim kaynana olcak omu almış esyaları satamaz diye haber yollamış 2 aydır 5 krş destek yok bi altın kolyem vardı onu bile aldılar belki kaçarım diye bu kadar manyakla uğrasmak istemiyorum boşanıp ailemin yanına dönmek istiyorum
Severek evlendik istdan başka şehre geldik çek senetteen aranması çıkmış bi anda cezaevine girdi ailesi geldi illa ailenin yanına git evi kapatalım diye baskı yaptılar habire kiramda 850 tl onu ödiyemezlermiş hepsininde durumu var bnde esime dedim ağladı zırladı kendi ailemin durumu yok ceyiz için borç yaptılar zaten bnde boşanma kararı aldım esyaları satım bari elime para olsun dedim kaynana olcak omu almış esyaları satamaz diye haber yollamış 2 aydır 5 krş destek yok bi altın kolyem vardı onu bile aldılar belki kaçarım diye bu kadar manyakla uğrasmak istemiyorum boşanıp ailemin yanına dönmek istiyorum
Yaaa :/ bir sene dolmadığı için böyle oluyor demekki çıkma ihtimali var ama ben travma gibi bişey yasadım heralde bu evliliğe olan inancım kalmadıÇok zor allah yardımcınız olsun. Eşiniz ne zaman çıkacak belli mi ?
Temmuzda evlenmişsiniz. Anlaşmalı olmaz 1 sene olmadığı için. Diğer türlü de uzar ve siz de psikolojik olarak çok yıpranırsınız.
Ailenizin yanına dönüp 1 sene dolmasını bekleyebilirsiniz. Belki eşiniz çıkar ve bazı şeyleri bu sürecte halledersiniz.
Ama kesin şimdi acacagim diyorsanız anlaşmalı olmuyor malesef.
Dava açmak için belli bir miktar harç yatırıyorsunuz ama o harcin bir miktar düşüldükten sonra dava bitiminde alıyorsunuz.
Evet malesef 1 sene dolmadan anlaşmalı bosanilmiyor. Ben sizi anlıyorum. Ben de 1.5 ay sonra boşandım. Sizde temmuzda evlenmişsiniz ve daha çok yeni ama yaşamadığınız kalmamis. Bende kötü şeyler yaşadım cezaevi gibi değil ama aldatma şiddet bir sürü seu ve eşimin ailesi sizinki gibi asla beni aramadı ve sozde cok severlerdi ?Yaaa :/ bir sene dolmadığı için böyle oluyor demekki çıkma ihtimali var ama ben travma gibi bişey yasadım heralde bu evliliğe olan inancım kalmadı
Beni anlayan biri çıktı şükür buradakiler kaynanamdan beter senin içinde zordur normalde ben çalışan biriydim bu durumlardanmıdır nedir elim kolum kalkmıyo ev berbat halde tv karsısında boş boş oturuyorum ailemede yüzüm yok yani kim boşanmak ister ama elimde değil biz nişanlıyken instagramdan kadınla konuşmuş cezaevinde telefonu verince karıştırdım onuda yakaladım o boşanma davasında işime yararmı bide ailesi bana sahip çıkmak zorunda değilmi sonuçta yeni evlendim bi avukata sordum nikahın var ve oğulları hapiste olup sana piskolojik şiddet uyguladıkları için onlarıda davana ekleyebilirsin demiştiEvet malesef 1 sene dolmadan anlaşmalı bosanilmiyor. Ben sizi anlıyorum. Ben de 1.5 ay sonra boşandım. Sizde temmuzda evlenmişsiniz ve daha çok yeni ama yaşamadığınız kalmamis. Bende kötü şeyler yaşadım cezaevi gibi değil ama aldatma şiddet bir sürü seu ve eşimin ailesi sizinki gibi asla beni aramadı ve sozde cok severlerdi ?
O yüzden ne olursa olsun kısa süreli evlilikler gerçekten büyük travma.
Ama siz eşinizle bir konusun derim. Detayı bilmiyorum tabi ama son kez de olsa konuşmadıysanız konusun. Sonra davanızı açın. Acele bir kararla haraket etmeyin derim. Aldatma v.s olsa hiç konuşmaya gerek tok derdim ama bu is güç meselesiymiş ve o da zaten bunalımdadır şuan. Acele karar vermeyin.
Offf yargı dağıtmayın hanımefendi yaşadıklarımı anlatıyorum kimse bana bakmak zorunda değil oğullarının evine sahip çıkmak zorundadır anne baba olarak bunu yapmak zorundalar daha gireli bir ay olmuş hemen evi kapatalım moduna girmelerine kızıyorum düşün yeni evlisin bigün bi geliyosun kocam yokkk yokkk bilmediğin bi şehirde kaldın ne yaparsın girip hemen çalışamazsın emin ol insan ruhen çöküyorrr çöküyorrrr kafayı yicem ya ben bedavaya getiriyim demiyorum avukat tutmazsam ne olur diyorum hanımefendi param yok bilenden yardım istiyorum olay buBenim anlamadığım, eşinizin ailesi size yardım etmek zorunda mı? Evde siz oturuyorsanız kirasını da elbet siz ödeyeceksiniz. Bir de sürekli tezcanlılıkla hukuki yardım istiyorsunuz burası hukuki forum sitesi gibi, yardım etmeyenlere de kızıyorsunuz.
Senelerce hukuk fakültesinde okuyup, bu işten ekmek yiyen insanlar elbette sizden ücret alarak işlem yapabilirler. Siz kendiniz halletmek istiyorsanız illa, bunu adliyeye giderek öğrenmek daha mantıklı.
Çalışmayayım, herkes bana yardım etsin, ailesi para versin, insanlar bilgi versin, ben hiç bir şey yapmayım kafasıyla yardım beklemeyi de asla kaldıramazdım.
Offf yargı dağıtmayın hanımefendi yaşadıklarımı anlatıyorum kimse bana bakmak zorunda değil oğullarının evine sahip çıkmak zorundadır anne baba olarak bunu yapmak zorundalar daha gireli bir ay olmuş hemen evi kapatalım moduna girmelerine kızıyorum düşün yeni evlisin bigün bi geliyosun kocam yokkk yokkk bilmediğin bi şehirde kaldın ne yaparsın girip hemen çalışamazsın emin ol insan ruhen çöküyorrr çöküyorrrr kafayı yicem ya ben bedavaya getiriyim demiyorum avukat tutmazsam ne olur diyorum hanımefendi param yok bilenden yardım istiyorum olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?