- 6 Kasım 2019
- 67
- 41
- 38
- 33
- Konu Sahibi Kadersiz1111
-
Battı canım ilk baslara yazdım bide ist değilim oturduğum ev ist olsa 3 bin kira ederTrilyonluk fabrikası vardı eşinin ama 850₺ kiralık evde oturuyordunuz??biraz çelişkili geldi konu ama bilemedim
Ya hapisten cıkınca sen anneme bunu bunu demişsin babama bunu nası yaparsın diyip üste çıkarsa? Düşünsenize daha ağır olmaz mı.bence baba evine dönüp adam cıktıktan snta konusup işlemler başlatılmalı.bazen bazı insanlar için cok fazla fedakarlık yapıyoruz ama sonu hüsran olabiliyorAllah yardımcınız olsun. Evet yaşadıklarınız zor ama kaçmak kolay gelmesin size durun sakinleşin. Eşinizi en kötü zamanında terk edeceksiniz. Battı diyorsunuz dolandırıcı değil sonuçta. Bir de eşinizin aile elbette yardım etmek zorunda ama yapmıyorlarsa dik durup başınızın çaresine bakın eşinizi yalnız bırakmayın. Çalışın kimseye muhtaç olmayın. Bence sakinleşin sakin kafayla düşünün.
Eşiyle yüzyüze konuşması laızm. Ben çalışın eşinizin yanında durun derken yukarıda ailem de düğün borcu ödüyor tarzı bir şeyler yazmıştı o yüzden dedim. Karar konu sahibinin ama daha çok yeni evli hemen boşanmaya istemek doğru mu bilemem. Yüz kızartıcı bir suç değil sonuçta.Ya hapisten cıkınca sen anneme bunu bunu demişsin babama bunu nası yaparsın diyip üste çıkarsa? Düşünsenize daha ağır olmaz mı.bence baba evine dönüp adam cıktıktan snta konusup işlemler başlatılmalı.bazen bazı insanlar için cok fazla fedakarlık yapıyoruz ama sonu hüsran olabiliyor
Bilmiyorum ya Allah yardımcısı olsun.suan orda kendini yalnız hissettiği içinde eşiyle iyi geçiniyo olabilir.ama ailede görüşüyo sürekli ona karşı dolduruyorsa çalşmıyo boş boş oturuyo boş eve kira ödüyoruz vs.yani hapis çıkışı patlama yaşayabilir.anne evinde huzurluca yatsın kalksın.suanki durumunu düşündümde pskoljik olarak cok kötü.kendi evinde sıgıntı gibi resmen..Eşiyle yüzyüze konuşması laızm. Ben çalışın eşinizin yanında durun derken yukarıda ailem de düğün borcu ödüyor tarzı bir şeyler yazmıştı o yüzden dedim. Karar konu sahibinin ama daha çok yeni evli hemen boşanmaya istemek doğru mu bilemem. Yüz kızartıcı bir suç değil sonuçta.
Evet bir tek abisinin hanımı destek oldu yasadıklarıma şok oldu daha ilk hafta kayınpeder evi kapatmaya geldi demediki bu kadar esya üstün basın ne olucak hayvan gibi muamele gördüm resmen esimin yattığı yerde 3 saatlik yol sabahın altısında otobüslerle yollara düşüyorum demiyolarki kız gidiyo ediyo tek dedikleri git ist ailenle yasa çıkınca kurarız ev e bnm babam demiycekmi oyuncakmı bu gel git yapıyosunuz 3 aylık geline sahip cıkmadınız diye haklı olarak kim bir daha verir kızını
Sizin babanız evlendiginiz zaman sizi eşinize emanet etmedi mi? Ölümlü dünya hani yarın babanız olmadıgında bir baba gibi arkada destek cıkacak sapa saglam eşler lazım bence kadınların arkasında.yoksa kariyer yapsanda iyi bir maaş alsanda yalnız kalıp kötü gününde manevi destek cıkanın olmadıktan sonra kimseye muhtaç olmamış olsan ne olmasan ne?cok merakliysa baban sana sahip cikilmasina, o sana sahip ciksaymis.
yada daha iyisi, kizina kimseye yük olmadan yasamayi ögretseymis.
burda size akil verip destek olmaya kalkan insanlara saygisizca yorum yapacaginiza, is ilanlarina bakin. vay efendim ogullarinin emanetiymisde, mecburlarmista. hiiii tabiiii
Sizin babanız evlendiginiz zaman sizi eşinize emanet etmedi mi? Ölümlü dünya hani yarın babanız olmadıgında bir baba gibi arkada destek cıkacak sapa saglam eşler lazım bence kadınların arkasında.yoksa kariyer yapsanda iyi bir maaş alsanda yalnız kalıp kötü gününde manevi destek cıkanın olmadıktan sonra kimseye muhtaç olmamış olsan ne olmasan ne?
Gidişatı bilmiyoruz ki.belki kız napıcam ben şimdi diye düşünürken eşinin ailesi tarafından aman bizi sömürcek aman buna boştan yere para veriyoruz diye konuşmaları sen olsan seninde zoruma giderdi.çalışacak olsan çalışmak bile istemezdin.Bu kızda ne hayallerle evlendi.eşi bir anda kayboldu.aile dedigin sey eşinin ailesi seninde ailen olur anne baba diye hiç tanımadıgın insanlara boşa demezsin.ama seni geri babanın evine göndermek istiyorlar.bu ne kadar adil ya.bırak çalışmayı.donlarına kadar alırım.oyuncak degil bu kız. boşandıgında baskasıyla evlenirken hemen boşandı acaba kız mı degildi acaba cocugu mu olmadı diyecek bizim toplulumuz.eşine ne diyecekler?ben söyleyim elinim kiri.. Maddiyatta manevi destekte bu aşamada beklenir.eşide belki sizin gibi düşündügü için kendi kendime yeterim diyip karısının yanında olmadı sanırım.yok beni babam bana emanet etti. beni öyle bi yetistirdi ki, gerekirse esime ve cocuklarima vede evime tek basima bakabilecek durumdayim cok sükür.
manevi destek evet cok önemli bencede, bunun icinde esim var yani basimda zaten. ha olurda allah korusun yanimda olamaza birgün kalkipta esimin ailesi bana sahip cikmak zorunda diye asla düsünmem.
ben nasil kendi cocuklarimdan sorumluysam, benden sorumluda annem babam bir yere kadar. manevi destegi verecek olanlar onlar.
konu sahibinin bekledigi de manevi degil ap acik maddi destek.
emanet edilmeye tekrar geri dönmek istiyorum. esya mal vb emanet edilir. insan degil.
Gidişatı bilmiyoruz ki.belki kız napıcam ben şimdi diye düşünürken eşinin ailesi tarafından aman bizi sömürcek aman buna boştan yere para veriyoruz diye konuşmaları sen olsan seninde zoruma giderdi.çalışacak olsan çalışmak bile istemezdin.Bu kızda ne hayallerle evlendi.eşi bir anda kayboldu.aile dedigin sey eşinin ailesi seninde ailen olur anne baba diye hiç tanımadıgın insanlara boşa demezsin.ama seni geri babanın evine göndermek istiyorlar.bu ne kadar adil ya.bırak çalışmayı.donlarına kadar alırım.oyuncak degil bu kız. boşandıgında baskasıyla evlenirken hemen boşandı acaba kız mı degildi acaba cocugu mu olmadı diyecek bizim toplulumuz.eşine ne diyecekler?ben söyleyim elinim kiri.. Maddiyatta manevi destekte bu aşamada beklenir.eşide belki sizin gibi düşündügü için kendi kendime yeterim diyip karısının yanında olmadı sanırım.
Bak şöfor nebahat bana bakılsın demiyorum Allahım kanser etti bu sayfa beni bana bakılsın demiyorum hanımefendi bu ev tek benim değil altından kalkamıyorum diyorum kirası faturası aydatı dolabımda hiç bişey yok anladınmı 4 koldan iş arıyorum kocam cezaevinde deyince işverenler saddce paraya değil baska seylerede ihtiyacım olabiliceğini düşünerek yanaşıyorlar yarabbim çıldırıcam artık kimse bana baksın demiyorum oğullarının evi burası vicdansız bi şekilde bana yıkıp keyiflrine bakıyolar diyorumburda yazdigi kadarini biliyoruz. burda yazdigindan benim ve yorumlara bakilirsa bircok baska üyenin düsüncesi ayni yönde. konu sahibi bakilmak istiyor, esimin ailesi bana maddi destekde bulunsun evimi ödesin giderlerimi karsilasin diye bekliyor. hic de kalkipda calisayim dedigini okumadim. en son konusunda da yoktu öyle bisey.
Maalesef ülkemizde Çek borcundan esnaf 5 yıl hapis cezası alıyor.Bu ekonomik krizde bir kaç tanıdığım aynı durumla karşı karşıya ama Ocak ayı içinde bu konu ile ilgili düzenleme gelecek diye biliyorumÇek senet işi için mi girdi içeri.
Benim bildiğim kadarıyla hiçkimse sadece sözleşmeden doğan yükümlülükleri yerine getirmediği icin özgürlüğünden alıkonulamaz.
Ha belki ben yanılıyorumdur. Zaten hatam varsa arkadaşlar uyarırlar ama bana eşinizin dolandırıcı olabilme ihtimali var gibi geldi.
Zaten anlatımınızdan anladığım kadarıyla pek normal bir hayatınız yok.
Şu durumda eşinizin içeri girme sebebi dolandırıcılık vb bir suçsa sanırım çok daha kolay boşanırsınız.
Avukat icin baroya başvuru yapabilirsiniz .
Ama boşanma işlemi avukat tutmasanız da masrafsız olmaz . Ona da hazırlıklı olun.
Bi de evlilik 1 seneyi doldurmadan boşanma süreci biraz daha farklı ilerliyor. Onunla ilgili bilgi edindiniz mi
Seni çok iyi anlıyorum sadece eşin cezaevinde diye boşanacaksan bence bir ay bekle benimde tanıdıklarım senin ile aynı durumda Çek olayından dolayı Ocak ayında düzenleme gelecek.Ama her şekilde boşanmak istiyorsan adliyeye gidip danış Allah yardımcın olsunOfff yargı dağıtmayın hanımefendi yaşadıklarımı anlatıyorum kimse bana bakmak zorunda değil oğullarının evine sahip çıkmak zorundadır anne baba olarak bunu yapmak zorundalar daha gireli bir ay olmuş hemen evi kapatalım moduna girmelerine kızıyorum düşün yeni evlisin bigün bi geliyosun kocam yokkk yokkk bilmediğin bi şehirde kaldın ne yaparsın girip hemen çalışamazsın emin ol insan ruhen çöküyorrr çöküyorrrr kafayı yicem ya ben bedavaya getiriyim demiyorum avukat tutmazsam ne olur diyorum hanımefendi param yok bilenden yardım istiyorum olay bu
Bak şöfor nebahat bana bakılsın demiyorum Allahım kanser etti bu sayfa beni bana bakılsın demiyorum hanımefendi bu ev tek benim değil altından kalkamıyorum diyorum kirası faturası aydatı dolabımda hiç bişey yok anladınmı 4 koldan iş arıyorum kocam cezaevinde deyince işverenler saddce paraya değil baska seylerede ihtiyacım olabiliceğini düşünerek yanaşıyorlar yarabbim çıldırıcam artık kimse bana baksın demiyorum oğullarının evi burası vicdansız bi şekilde bana yıkıp keyiflrine bakıyolar diyorum
Pardon da neden insanlar size baksın? Her durumu olan olmayana bakmak zorunda mı? Kendi aileniz niyw bakmıyor? Pardon durumları yoktu değil mi, sizin anlayışınıza göre durumu olan olmayana bakmak zorunda. Kıymetlinizi kaldırıp çalışmaya ne dersiniz? Kasiyer olarak bile çalışabilirsiniz yani.Severek evlendik istdan başka şehre geldik çek senetteen aranması çıkmış bi anda cezaevine girdi ailesi geldi illa ailenin yanına git evi kapatalım diye baskı yaptılar habire kiramda 850 tl onu ödiyemezlermiş hepsininde durumu var bnde esime dedim ağladı zırladı kendi ailemin durumu yok ceyiz için borç yaptılar zaten bnde boşanma kararı aldım esyaları satım bari elime para olsun dedim kaynana olcak omu almış esyaları satamaz diye haber yollamış 2 aydır 5 krş destek yok bi altın kolyem vardı onu bile aldılar belki kaçarım diye bu kadar manyakla uğrasmak istemiyorum boşanıp ailemin yanına dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?