Boşananlar yardımınıza ihtiyacım var

Canım basta burdaki olumsuz yorumlara asla kulak asma.gerçekten eskiden insanlrda merhamet duygusu vardı.şimdi herkes atara atar gidere gider olmuş.üzülen depresyona girmiş bir insanı daha çok üzünce ellerine ne geçiyor bilmiyorum Benim sana tavsiyem suan evin içindeysen eşyaları çaktırmadan bir şekilde sat.boşanma işlemlerinide eşin cıkınca yap.belki bir yılı bulacak.şu pskolojiyle zaten birimi tanıyıp sevip yuva kuramazsın.ailenin yanına git kafanı dinle.eşinde çıkınca otur adam akıllı konus ailen benim için yok.tercihini yap de.onlarda zaten sende kafana koymustun.ama adam olurda seni bırakmazsa git ailene yakın biryerde otur kocanda iş bulsun.onlarda cocuklarını mumla arasın.öyle bir evde kalmak sanada zulüm zaten.çok zor Allah yardım etsin ama her şerde bir hayır vardır.belki böyle bir aile sana ilerde daha çok problem cıkartacaktı.bu vesileyle eşinle mutlu olup ya hiç görmeyeceksin yada terkedip daha iyi bir nasibin cıkacak.ve anlaşmalı boşanma eger ailesini tercih ederse.dügünde takılan altınlar senin hakkındır.videoylada kayıtlıdır.kuruşu kuruşuna alırsın.mihirin varsa onuda alırsın.seni sessiz görüp aşırı üstüne gitmişler.asla kuruşun geçmesin o aileye

Allah yardımcınız olsun. Evet yaşadıklarınız zor ama kaçmak kolay gelmesin size durun sakinleşin. Eşinizi en kötü zamanında terk edeceksiniz. Battı diyorsunuz dolandırıcı değil sonuçta. Bir de eşinizin aile elbette yardım etmek zorunda ama yapmıyorlarsa dik durup başınızın çaresine bakın eşinizi yalnız bırakmayın. Çalışın kimseye muhtaç olmayın. Bence sakinleşin sakin kafayla düşünün.

Ya hapisten cıkınca sen anneme bunu bunu demişsin babama bunu nası yaparsın diyip üste çıkarsa? Düşünsenize daha ağır olmaz mı.bence baba evine dönüp adam cıktıktan snta konusup işlemler başlatılmalı.bazen bazı insanlar için cok fazla fedakarlık yapıyoruz ama sonu hüsran olabiliyor

Eşiyle yüzyüze konuşması laızm. Ben çalışın eşinizin yanında durun derken yukarıda ailem de düğün borcu ödüyor tarzı bir şeyler yazmıştı o yüzden dedim. Karar konu sahibinin ama daha çok yeni evli hemen boşanmaya istemek doğru mu bilemem. Yüz kızartıcı bir suç değil sonuçta.

Bilmiyorum ya Allah yardımcısı olsun.suan orda kendini yalnız hissettiği içinde eşiyle iyi geçiniyo olabilir.ama ailede görüşüyo sürekli ona karşı dolduruyorsa çalşmıyo boş boş oturuyo boş eve kira ödüyoruz vs.yani hapis çıkışı patlama yaşayabilir.anne evinde huzurluca yatsın kalksın.suanki durumunu düşündümde pskoljik olarak cok kötü.kendi evinde sıgıntı gibi resmen..

cok merakliysa baban sana sahip cikilmasina, o sana sahip ciksaymis.
yada daha iyisi, kizina kimseye yük olmadan yasamayi ögretseymis.
burda size akil verip destek olmaya kalkan insanlara saygisizca yorum yapacaginiza, is ilanlarina bakin. vay efendim ogullarinin emanetiymisde, mecburlarmista. hiiii tabiiii

Sizin babanız evlendiginiz zaman sizi eşinize emanet etmedi mi? Ölümlü dünya hani yarın babanız olmadıgında bir baba gibi arkada destek cıkacak sapa saglam eşler lazım bence kadınların arkasında.yoksa kariyer yapsanda iyi bir maaş alsanda yalnız kalıp kötü gününde manevi destek cıkanın olmadıktan sonra kimseye muhtaç olmamış olsan ne olmasan ne?

yok beni babam bana emanet etti. beni öyle bi yetistirdi ki, gerekirse esime ve cocuklarima vede evime tek basima bakabilecek durumdayim cok sükür.
manevi destek evet cok önemli bencede, bunun icinde esim var yani basimda zaten. ha olurda allah korusun yanimda olamaza birgün kalkipta esimin ailesi bana sahip cikmak zorunda diye asla düsünmem.
ben nasil kendi cocuklarimdan sorumluysam, benden sorumluda annem babam bir yere kadar. manevi destegi verecek olanlar onlar.

konu sahibinin bekledigi de manevi degil ap acik maddi destek.

emanet edilmeye tekrar geri dönmek istiyorum. esya mal vb emanet edilir. insan degil.

Gidişatı bilmiyoruz ki.belki kız napıcam ben şimdi diye düşünürken eşinin ailesi tarafından aman bizi sömürcek aman buna boştan yere para veriyoruz diye konuşmaları sen olsan seninde zoruma giderdi.çalışacak olsan çalışmak bile istemezdin.Bu kızda ne hayallerle evlendi.eşi bir anda kayboldu.aile dedigin sey eşinin ailesi seninde ailen olur anne baba diye hiç tanımadıgın insanlara boşa demezsin.ama seni geri babanın evine göndermek istiyorlar.bu ne kadar adil ya.bırak çalışmayı.donlarına kadar alırım.oyuncak degil bu kız. boşandıgında baskasıyla evlenirken hemen boşandı acaba kız mı degildi acaba cocugu mu olmadı diyecek bizim toplulumuz.eşine ne diyecekler?ben söyleyim elinim kiri.. Maddiyatta manevi destekte bu aşamada beklenir.eşide belki sizin gibi düşündügü için kendi kendime yeterim diyip karısının yanında olmadı sanırım.

burda yazdigi kadarini biliyoruz. burda yazdigindan benim ve yorumlara bakilirsa bircok baska üyenin düsüncesi ayni yönde. konu sahibi bakilmak istiyor, esimin ailesi bana maddi destekde bulunsun evimi ödesin giderlerimi karsilasin diye bekliyor. hic de kalkipda calisayim dedigini okumadim. en son konusunda da yoktu öyle bisey.

Bak şöfor nebahat bana bakılsın demiyorum Allahım kanser etti bu sayfa beni bana bakılsın demiyorum hanımefendi bu ev tek benim değil altından kalkamıyorum diyorum kirası faturası aydatı dolabımda hiç bişey yok anladınmı 4 koldan iş arıyorum kocam cezaevinde deyince işverenler saddce paraya değil baska seylerede ihtiyacım olabiliceğini düşünerek yanaşıyorlar yarabbim çıldırıcam artık kimse bana baksın demiyorum oğullarının evi burası vicdansız bi şekilde bana yıkıp keyiflrine bakıyolar diyorum

Demekki ben kaynanaya boşuna kızıyorum ya evladına sahip çıkmıyosın diye buradada var evlendirip elin kızından medet umucak insanlar ben diyorumki bi oraya bi buraya ortada kalmış olayından sıkıldım vay çalışmıyo para bekliyor hanımlar devlet zaten para yardımı yapıyor tutuklu hükümlü işlerine mevzu para değil yaşanılanlar mevzu kötü günde sırt çevirilmesi bundan daha kötü günüm yok ve şu an herkez gitsin kurtulalım derdinde PARA DEĞİL MEVZU devlet yardım ediyor ediyorrrrrrrr ay çıldırıcam ya

Maalesef ülkemizde Çek borcundan esnaf 5 yıl hapis cezası alıyor.Bu ekonomik krizde bir kaç tanıdığım aynı durumla karşı karşıya ama Ocak ayı içinde bu konu ile ilgili düzenleme gelecek diye biliyorum

Seni çok iyi anlıyorum sadece eşin cezaevinde diye boşanacaksan bence bir ay bekle benimde tanıdıklarım senin ile aynı durumda Çek olayından dolayı Ocak ayında düzenleme gelecek.Ama her şekilde boşanmak istiyorsan adliyeye gidip danış Allah yardımcın olsun

söför nebahat

bakilsin diyosun be kuzum, bak bi kac sayfa önce yazdiklarina

Pardon da neden insanlar size baksın? Her durumu olan olmayana bakmak zorunda mı? Kendi aileniz niyw bakmıyor? Pardon durumları yoktu değil mi, sizin anlayışınıza göre durumu olan olmayana bakmak zorunda. Kıymetlinizi kaldırıp çalışmaya ne dersiniz? Kasiyer olarak bile çalışabilirsiniz yani.

Ben şunu anlamadım, çalışacak gücü kendimde bulamıyorum yazmışsınız, baya baya size bakılmasını istiyorsunuz. Şimdi burada iş arıyorum vs yazmayın, çünkü önceki konunuzda çalışmaya gönlünüz olmadığını yazmışsınız. Ha eşinizin ailesi baksaymış iyi olurmuş ama bakmıyor ki haklılar da. Kaç yaşında kadınsınız evlenecek gücü buldunuz ana çalışacak gücü bulamıyor musunuz? Öte yandan eşinizi sevdiğinizi düşünmüyorum daha 1.5 ay önce çocuk denerken birden boşanmaya nasıl karar verdiniz? Kaç yıllık ilişkiniz varmış, iyi günde kötü günde diye boşu boşuna söz vermişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…