bosananlarr

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Arkadaslar bosanmis olanlar sizden yardim istiyorum. Bu gidisle bosanmaya dogru gidiyorum dava snasil olur sonuclandiktan sonra nasil bir psikolojik surec gecirdiniz.
Suanda bile ruh sagligim pek yerinde degil kendimi cok kotu hissediyorum bosanmayi kaldiramamaktan korkuyorum.

Sebepleriniz ne canim?
Cocuk varmi?
Maddi durumunuz nasil?
Aileniz arkanizdami?

Bunlar cok önemli faktörler.

Allah yardimciniz olsun.

Şiddet görüp ayrılmak istediğiniz insandan güvenceniz olmadan cocuk yapmakta aceleniz neydi?

Oncesi sonrasi ruhsal kaynamalar yasamadim.ayrilmak istiyorum dedim evden ayrildim arkasindan dava biraz surdu o ayrilmak istemedigi icin davada bitince ohh miss agirlik kalkti uzerimden.
Bitmesine karar verdigim bir iliski benim ruhumu yoramaz iliskiler biter yenisi baslar.

Senin durumun gayet karışık canim. Eski konularina bakdim.
Baya baya karışık. Corba olmuş resmen.
Maddi gücün olsa boşan derim ama senin durumunda bir kadina ne denir bilemedim.

Ailen gercekden almazsa seni eve galiba cocuk azcik büyüyene kadar 3 maymunu oynaman en iyisi

Allah yardımcın olsun demeye geldim.
seni darp ettiğinde git rapor al. şikayetçi ol evden uzaklaştırsınlar. sana geçici nafaka bağlasınlar. ve ailene durumu iyice anlat. can güvenliğim yok. bebeğim güvende değil. siz benim ölene kadar desteğim olmalısınız ben de sizin . biz bir aileyiz falan de.

Allah yardımcınız olsun. Ise girme imkanı olsa keşke Bebeğiniz de çok küçük. Darp raporu alıp devletin yardımlarından faydalanmak mümkün mü acaba soruşturdunuz mu. Hem nafaka da alırsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…