bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️

Dönmez.
Adamın ailesi daha ağır basıyor.
Hatta adam seninle yüz göz olmamak için abisine aratıyor.
Nasıl dönecek sence?
Bence adam çok aileci,sen ise biraz baskın ve dillisin.
Kocanın şu an ailesinin gözünde düştüğü pozisyon : Karısına söz geciremeyen adam,ailesine hakkında konusulmasina müsade eden adam vs..
Bu nedenle dönmez artık,ailesin gözündeki sözde otoritesini sarsmamak için dönmez.
Ki bu nedenler dışında adam zaten bunalmış senin hareketlerinden,fırsat bekliyormuş bu da tuzu biberi olmuş.

Sevmiyormus sevse bırakmaz düşünün onun için eşyaları ben dizdim evi ben tuttum maddi manevi hep ben yaptım ama o değişti ve abisinin lafıyla önce engelledi sonra telini defistirdi
Evlilikte , ilişkide herşeyi siz yapmışsınız,özveriniz, karşılıksız çabaniz sonunda hazıra konmuş .Ne kıymet vermiş ne kiymetinizi anlamış.Sizi sevmediklerini bile bile lades demişsiniz.Şu hayatta hiç kimse çabalamadığı ,değer vermediği hiçbir şeyin kıymetini bilmez Boşanın yasınızı tutun,bir daha ilişkilerde bu kadar verici olmayın kendinize kiymet verin......

Ya keşke dilli olsaydım ezilmeninn otesini yaşadım bize kıyma dedim defalarca

Ailesiyle ne gibi sorunlar yaşadınız acaba.İlk başta bu kadar üstünüze düşüp sonradan kestirip atması hiç normal değil.Ya ailesinin sözünden çıkmayan süt kuzusuydu ya da siz onu sogutacak bazı şeyler yaptınız.Ayrinti vermediğiniz için kesin bişey diyemeyeceğim. Sakın arkasından koşmayın bitmiş gitmiş artık.Yolunuza bakın hiç bir acı kalıcı değildir.Bu işte de bir hayr görüp geleceğinizi düşünün.Gercekten sevseydi bu şekilde bitirmezdi bunu da unutmayın.

Bence biraz zaman verin sonra yüz yüze görüşün ama bu evlilik liseli sevgili değilsiniz ki ayrılıp haber yollasın. Siz ona muhtaç olmadığınızı gösterin bakalım tepkisi ne olacak

Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️
Amma kıymetli şu yetersiz ana kuzuları , bi kolundan ailesi çekiyor bi kolundan siz. Adamı ortadan çaatt böleceksiniz.

Galiba söylediğinizden daha fazla yükselmişsiniz ve o da ailesi ile sizin aranızda tercih yapmış. Geri dönmez. Sizin de pişman olup karalar bağlayacağınız bir durum yok. Çekirdek aile olduğunuzu kavrayamayıp sizinle ailesi arasında tercih yapmak zorunda hisseden bir adamdan koca da olmaz baba da. Bir arkadaşın yazdığı gibi velisini getirir gibi … gerçekten doğru bir tanım. Eşiniz eş olmaya, aile kurmaya hazır değilmiş. Verilmiş sadakanız varmış yolun başında iken dönüyorsunuz.

Ailesiyle ne gibi sorunlar yaşadınız acaba.İlk başta bu kadar üstünüze düşüp sonradan kestirip atması hiç normal değil.Ya ailesinin sözünden çıkmayan süt kuzusuydu ya da siz onu sogutacak bazı şeyler yaptınız.Ayrinti vermediğiniz için kesin bişey diyemeyeceğim. Sakın arkasından koşmayın bitmiş gitmiş artık.Yolunuza bakın hiç bir acı kalıcı değildir.Bu işte de bir hayr görüp geleceğinizi düşünün.Gercekten sevseydi bu şekilde bitirmezdi bunu da unutmayın.
Şöyle diym her şeye karıştırma diyordum çünkü bazen okul çıkışı gidiyordum onda bile beni diğer gelinleriyle kıyaslayıp laf ediyorlardı ben de bize karismalarini istemiyordum fakat ailesinin bazı yaptıklarına dayanamayıp yükseldim sonrasında sanki o adam gitti ☹️

Şöyle söyleyeyim bir insan ne kadar yükselse de boşan demeyle bosanmamaliydi aklım en çok bunu almıyor bir anda aile yapısına alışamadım yani karşımızda konuşma bacak bacak üstüne atma uzak akrabalara bile gitmelisin biz tutkun bir aileyiz sürekli görüşürüz ama tamam da ben de çalışan biriyim her zaman olmaz ki eşim önce takmayalim dedi ve takmadim ama birgün annesinin yanına gitti ve biz de durum bu kabullen dedi o an şoke oldum

İpleri eline aldı bayağı da buna rağmen sanki acı cektirmekten zevk aldı sanki fazlasını istedi ama yine de ben yuvamı yıkmak asla istemedim☹️

Şöyle söyleyeyim bir insan ne kadar yükselse de boşan demeyle bosanmamaliydi aklım en çok bunu almıyor bir anda aile yapısına alışamadım yani karşımızda konuşma bacak bacak üstüne atma uzak akrabalara bile gitmelisin biz tutkun bir aileyiz sürekli görüşürüz ama tamam da ben de çalışan biriyim her zaman olmaz ki eşim önce takmayalim dedi ve takmadim ama birgün annesinin yanına gitti ve biz de durum bu kabullen dedi o an şoke oldum
Yükselme ile olur. Bir yandan ailesi çekiyor bir yandan sen. O sana ailen ile ilgili yükselseydi vr ailen de seni sürekli çekiştiriyor olsaydı, iki arada kalsaydın. Ya ailesinden ya senden vazgeçmek zorunda kalmış ve senden vazgeçmiş. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyecek bişey yok. Olan olmuş biten bitmiş. İşine gücüne bak hayat devam ediyor.

Yükselme ile olur. Bir yandan ailesi çekiyor bir yandan sen. O sana ailen ile ilgili yükselseydi vr ailen de seni sürekli çekiştiriyor olsaydı, iki arada kalsaydın. Ya ailesinden ya senden vazgeçmek zorunda kalmış ve senden vazgeçmiş. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyecek bişey yok. Olan olmuş biten bitmiş. İşine gücüne bak hayat devam ediyor.
Yani çok ılımlı davranmak istiyordum fakat bazen beni savunmasını istiyordum illa hata vardır ama evlilik çocuk oyuncağı gibi hissedilmis sanki o taraftan bakınca

Arkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi☹️
Abisine sormak lazım

Peşinden koşmak ne ya??Adam boşanalim diyor daha ötesi ne olabilir??Çok yanlış davranmissin ikiletmeyeceksin.Madem gitmek istiyor kapıyı gostermelisin ki o kadar lafın sözün kavganda haklı olduğun belli olsun.Adam demez mi madem her şeye varsın,katlanirsin neden bu kadar sorun yaptın?Hiç seviyorum elveda vs deme.Sen madem kendine göre haklısın şerefinle gururunla yolcu et.Abisinin araması nosunu değişmesi falan ne ya...Sen değerlisin kendini böyle yarı yolda bırakacak korkaklarla değersizlestirme.Demesi kolay diyeceksin biliyorum zor ama gurursuz aaa yazık die sözler bakışlar daha zor.

Back
X