Eğer hata payınız olduğunu düşünüyorsanız bir aile terapistine gitmeyi önerin derim. Benim kuzenimin yuvasını da ailesi yıktı. Gelin ile uyuşamadılar. Gelin de bir denge sağlamak yerine çıkış yapınca sürekli yuva dağıldı. Daha yeni evlilerdi. Insanlar evlenince bir kişi ile degil bir aile ile evlenir. Artik onun ailesi sizin de aileniz olur. Onlar birbirine tutkun bir aile ise siz bunu sonradan öğrenmiş olamazsiniz. Birbirlerine yakınlarsa bunu sonradan bozamazlar ama en azından sizin çalışma ve ev duzenize bir uyum getirilebilirdi. Erkekler yeni evlilik dönemlerinde aile tavsiyesine mi eşinin tavsiyesine mi yönelsin pek bilemiyor. O kafa karışıklığı bunalima sürüklüyor. Cunku erkeklerin kafa isleyisi biz hanimlar gibi degil. Olaylara duygusal pencereden bakamiyorlar bu onlarin devrelerini yakiyor. Tam o sırada da devreleri yanmış adama ya kadın boşanalım diyor ya annesi bosa diyor. Exit kapısını gören adam sirf o bunalımlı halden kurtulmak icin koşuyor rastgele. Muhtemelen pişman olacaktır. Hakkinizda hayırlısı olsun.
Ben cok seviyorsam ve üstelik hatalıysam aile terapisti icin zorlardım. Evlendiğinize göre ruh eşiniz olduğunu düşünmüşsünüz. Insan kac kere sever böyle.
Aaammaaa yok beni üzdü hakaret şiddet vs vs var diyorsaniz is değişir. Eger size siddet uyguluyorsa veya devamli huzursuzluk yaşıyorsanız ve gecmeyecek gibiyse ayrilik da olur pek tabi. Ben hersey guzel gidiyorken birden bosanma surecine girdik gibi anladım o nedenle aile terapisti ded
Üç ay peşinden koşmaya rağmen dönmediyse bitmiştir o iş. Bence yolunuza bakın. İllaki seveceğiniz başka biri olur.
Yani çok erken bunun için ama zaten sevemem bundan sonra kimseyi