- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.700
- 248
- 34
- Konu Sahibi Garipcalikusy
Sanmayin diyoruz iste. 50 kadin bir araya geldik gececek diyoruz. Basindan gecenler gecti iyi ki bosandim diyo.Haklısınız ama insan öyle saniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmayin diyoruz iste. 50 kadin bir araya geldik gececek diyoruz. Basindan gecenler gecti iyi ki bosandim diyo.Haklısınız ama insan öyle saniyor
Kendini ağırdan sat ya hala onun için üzülüyormusunLütfen yardım edin
Öyle üzgünüm ki ilk zamanlar ki o halı gerçek değil miydi acaba ben birçok şeyi görmezden mi gelseydim o zaman belki hiç bitmez hep iyi olurdu diyorum
Kendine eziyet ediyorsun. Çizmiş yolunu, anlaşmalı boşanma İçin başvurusunu yapsın, protokolü dikkatli okuyup imzalayın. Düşünmeyin. Beyninizi, ruhunuzu yormayın.İnsan bazen eskiyi hatırlıyor hatam ve onun hataları aslında çok şey yok dedim defatle ama o üç ay boyunca bitecek dedi
tam da bu nedenle çok önceden bitecek ilişkiyi buralara getiren sizin çabanızmış zaten... erkekler genel olarak kadir kıymet bilmiyor zaten bide onun maddi sorumluluklarını üstlenmişsiniz sanki... adam zaten maddi manevi sorumluluk alamayacağını daha o zamanlar göstermiş ya da işte ipuçları vermiş.. o tavrını o zaman okuyabilseydiniz evlenmezdiniz belki.. kendinizi suçlayıp durmayın, manipüle mi etti sizi ne erkekler bunu da isteyerek ya da istemeyerek iyi yapıyor bence.. şöyle düşünün adam sorumluluk konusunda sıkıntılı, yetişkin olgun olamamış tam anlamıyla, bu sebep olmasa başka sebepten kaçıp giderdi yine. mücadele gücü yok, zayıf karakterli işte her ne denirse.. söylemesi kolay ama üzülmeyin artık, keşke önceden fark etseydiniz bu yönünü, ilerde iyi ki diyeceksiniz, sizi cesaret ve sorumlulukla seven bir erkeğe aşık olduğunuzda...Sevmiyormus sevse bırakmaz düşünün onun için eşyaları ben dizdim evi ben tuttum maddi manevi hep ben yaptım ama o değişti ve abisinin lafıyla önce engelledi sonra telini defistirdi
Ben açtım davayı o telefon engelinden sonra bu ay anlaşmalı bosanacagiz tabi ben de kabul edersem3 ay niye peşinden koştunuz ki?
Sizi istemeyen, bunu da abisi aracılığıyla iletecek kadar çapsız biri için cidden üzülmeye değmez.
Dava açıldı mi?
Ah bir yapabilsem dik dursamKendini ağırdan sat ya hala onun için üzülüyormusun
Darısı bana o haldeSanmayin diyoruz iste. 50 kadin bir araya geldik gececek diyoruz. Basindan gecenler gecti iyi ki bosandim diyo.
Nazara bağlamayın herşeyi. İnsanlar sizin hissettiğiniz gibi hissetmiyor olabilir. yaşadığınız duyguyu anlamıyor olabilir. Hep bir taraf daha fazla sever. İşte altın kural da erkeğin daha fazla sevmesi. Kadın fazla severse sorun oluyor hep.Ya en çok uzuldugum su dıştan çok tamamliyorduk cicim ayımız iyiydi nazara mi heldik bilmiyorum![]()
Biriyle hayat kurmak belki ama sanırım uzun süre olmazcoluk cocuk yokken uol yakinken bitirin daha gencsiniz baska biriyle yepyeni bir hayat kirarsiniz. Bu adamdan olmaz
Eş ailesinin herşeye karışma sorunu bende de var hatta Bi kere bırakıp gidicem bile dedim çünkü canıma tak etti sessiz kalıyordu etkilerinde kalıyodu öldü korkudan seven adam ailesini tabii silsin demiyorum ama sevdiği kadını ailesinin lafı ile bırakmaz o aileci adamdan size koca olmaz tabii canınız yanacak üzüleceksiniz kolay da olmayacak ama sizi geçerken sevse asla kaybetmek istemezdiArkadaşlar çok severek evlendik ilk zamanlar çok iyi davranıyordu çok seviyordu fakat sonradan ailesi her şeye karıştı tabi ben de biraz taktım bu durumu .Ailene karşı beni savun dedim ilk zamanlar savundu açıp böyle davranmayın dedi fakat ailesi her şeye karismakta ısrar etti sanki istemediler de ben zorla aralarına girmisim gibi bir yerden sonra yapılan baskılara dayanamadım ve biraz yükseldim eşim bundan sonra bana karşı U dönüşü yaptı birdaha da hiç düzelmedi .Sanki o seven adam gitti illa bosanalim dedi ve malesef üç ay köpek gibi peşinden koştum .En sonunda abisi aradı biz seninle yürütmesini istemiyoruz kardeşimi arama numarasını değiştirecek dedi ve o günden sonra ben bir kere bile sesini duyamadım öyle üzgünüm ki bosancaz ama bir elveda bile diyemedim çok seviyorum ileride sizce pişman olup döner mi![]()
Kolay lokma olmuşum
Evet ben hiç bırakamam saniyorduEş ailesinin herşeye karışma sorunu bende de var hatta Bi kere bırakıp gidicem bile dedim çünkü canıma tak etti sessiz kalıyordu etkilerinde kalıyodu öldü korkudan seven adam ailesini tabii silsin demiyorum ama sevdiği kadını ailesinin lafı ile bırakmaz o aileci adamdan size koca olmaz tabii canınız yanacak üzüleceksiniz kolay da olmayacak ama sizi geçerken sevse asla kaybetmek istemezdigeçecek inanın acınız da geçecek
Aman ailesiyle hareket etmese eşinin sözüyle hareket ederdi bu seferde.Ailesinin sözüyle hareket eden kendini geliştirmekte aciz olan bu kişiden kurtulacağın için Şükretmelisin
Hiç kimse bir anda karşısındakinin hayatından çıkmaz. Zaten kafasında varmış, düşünüp taşınıp boşanmaya karar vermiş.Ne bileyim düşünsenize bir anda hayatınızdan çıkıyor ve alıştığınız o kişi artık yok
kendinize değer vermeyi öğrenmeniz lazım yalvaracak birşey yapmamışsınız ki belki yalvarmayıp rest çekseydiniz o peşinizden koşardıO kadar çok acı çektim ki sırf ailesi için neler yaptı kaç gündür iç yangisiyla uyaniyorm
Pisman olmasini istiyorsan tek celsede onu s*** edeceksin bosayacaksin sonra hayatina gül gibi devam edeceksin, asla ulasmaya calismayacaksin, asla sosyal medyalardan laf sokmalı seyler acıklı sözler paylasmayacaksin, kendine bakacaksın kendine yatırım yapacaksın daha da güzelleseceksin arkadaslar edinip sosyal cevreni tamamen değiştireceksin gezen tozan sosyal mutlu başarılı bi insan olacaksin. Sosyal medyada yedigini ictigini gezdigini giydigini paylas ama sakın ona dair bi laf söz paylasma. Stalklar bi süre sonra emin ol her insan yapar bunu sevmediklerimizi bile stalkliyoruz. Cok acı cekersen dayanamazsan psikologa git ama ona yansıtma. Senin acından, yalvarmalarindan beslenir o besleme sakın onu aç bırak.Evet haklısınız aman pişman olmasını istyrm