boşandığı kocasıyla tekrar evlenenler!

anlattıklarına gore esin bocalamis evlilikte, alkol, siddet vs de yok hem de kendisini sucladigi icin ayrilmissiniz, kotu de ayrilinmamis
bi sans verilebilir ama herseyi konusarak

Başıma gelmedi ama bir arkadaşımın başına gelmişti. Boşandıktan sonra tekrar evlendiler, çok ikaz ettik ama dinlemediler birbirimizi seviyoruz, hatalarımızın farkına vardık artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dediler ama malesef 1-2 aya kalmadı tekrar boşandılar. Olmayınca olmuyor işte.

düşmez kalkmaz bir allah cnm
insan beşer elbet şaşr ama illa alkol kavga ihanet gerekmiyor boşanmak için
benim ablamda boşandı 3 yıl uğraştıktan sonra
o kadar yıprandı ve üzüldüü ki anlatamam üstelik birde kızı var
rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bi süreç
anlaşmalı boşanmışınız şanslısın bu yüzden
yanlız şunu düşün kötü bi baba modeliyle büyümüş eşin
kötü bi baba modeli olabilir oğluna kızın da henüz küçük ama elbet büyüyecek
huzursuz bir ortamda büyümek çok zordur.
eğer dönmek gibi bi düşüncen varsa bence önceden izle onu yani emin olmadan asla evt deme
allah kimsenin yuvasını huzursuz bırakmasın
ve eşinizide ıslah etsin
rabbim yolunuzu açık etsin inşallah en kısa sürede çok güzel gelişmeler yaşarsınız

Çok güzel ifade etmişsiniz size katılıyorum boşanmış bi kadın olarak .
Benim de eski eş barışmak istiyor ancak düşüncelerim sizinki ile paralel olduğu için acaba mı diye bir an bile sorgulamadım .
Ben evlilik hayatında o mücadeleyi vermişim olmamış ,o kadar yıpranmışım etmişim e sil baştan çok anlamsız ..
Olmamış, olmayacakmış ki bitmiş ..
Ki bence aklı basında çoluklu çocuklu ve kocasını seven hiç bir kadın kolay kolay boşanmaz ;gerçekten evlilik yaşanmaz hale geldiği içindir, değersizliktendir,umut yoktur ,kadın yakmıştır gemileri..
Onca şeyden sonra dönüp bakmak ise.......

Msjınızı 2010 da azmışsınız hemde severek boşanıyorum semişsiniz
Boşanma sonrasındaki duygu durumunuzu ve şuanki hayatınızı anlatırmısınız
Yorumunuz bayağı güçlü bi karakter oldğ gösteriyor merak ettim?

insanların değişeceğine ben pek inanmam ama hayırlısı olsun

biraz zaman vermeniz lazım zaten hemen anlaşılmaz insalar zor da olsa değişebiliyor ama yine de emin olmak için zamandan başka çare yok gibi

Kimse yokmu Bu konu hakkında fikri olan

Evlendiniz mi tekrar ?
Sizin konularınızı biliyorum, eski eşinizin balını elin kadınları yedi, yaşlılığını da bırakın kim çekiyorsa çeksin, yazık canınıza. Adam peşinde heder olmayın, çocuklarınızla mis gibi yaşayın.

Hani en azından evlenmeden deneyin bakalım değişiyormu

Benim konularımı mı biliyorsunuz ,bana mı yazdınız

Biz boşanma sonrası bile uzaktan uzağa bile hiç anlaşamadık ki
Bana yalvaran biri de hiç olmadı adam donuyla kaçtı ve gayette mutlu .
Hikayem arkadaşın hikayesine uygun degil yani

Biz boşanma sonrası bile uzaktan uzağa bile hiç anlaşamadık ki
Bana yalvaran biri de hiç olmadı adam donuyla kaçtı ve gayette mutlu .
Hikayem arkadaşın hikayesine uygun degil yani
Sizin eski eşiniz değil miydi bir gün evlenirsem bu yine eski eşim olur diyen? Adam sizi emeklilik yatırımı olarak görüyor, sizin ne düşündüğünüzün hiç önemi yok. Bu konuyu da bu yıl içinde 2 defa hortlatmışsınız, konu sahibi 2011 de görülmüş en son. Evet hikaye hiç uygun değil, boşanmak için büyük sebepler yokmuş, anlaşmazlıklar varmış, aslında kurtarılabilecek bir evlilikmiş. Lütfen o herifin gezip tozup, Elvis binayı terke durunca dibinize yanaşmasına izin vermeyin.

Allaalal iki defamı horlatmışım çok pardon hiç haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…