Boşandığım eşim yine peşimde. Çok kararsızım!!!

çok üzüldüm durumunuza. aslında doğru kararı verip ayrılmışsınız ama yine kafanızı karıştırmış. değişmeyeceği ortada. ayrıca çocuğunuz için dayanın boşanacak bişe göremiorum diyenlere şaşırıyorum. hassas bi konu biliorum ama tamamen şahsi görüşümü yazıyorum belki durum böyle deildir bence her gece cemaat ayağına dışarı çıkıp hu çekip kafayı bulup eve gelen bi babadansa, güçlü karakteri olan bi anneyle büyümesi daha iyi:)

Hayır canım hu filan çekilmiyor :)) Kahve gibi bir yer burası, bir dernek. Orada oturup arkadaşlarla çay içilip muhabbet ediliyor. Karılar çocuklar da evde. Yok benim kafam basmaz hu çekilmese bile.

Evet sürtmemiş demek ki. Boşanmış olmak bile yetmemişse burnunu sürtmeye ne diyebilirim ki artık. Şaşırdım kaldım. Aman kiminle tanışmışsa da umrumda değil, uzak olsun yeter ki. Bıktım dengesizliklerinden! Dört dönüyordu etrafımda, şimdi vazgeçemediği şeye bak. Pes doğrusu.

ben bu burun sürtme işine inanmıyorum.insanlar değişmez.başkası için hiç değişmez.kendi isterse eğer yine kendi kişiliği çerçevesinde kendine çekidüzen verir.kendi isterse.oyüzden karşıdakinin değişeceği hayaliyle bir ilişkiye başlamak bence doğru değil.adam hatasını anlayacak kendi kendini değiştirmeye çalışacak e buda erkekler gibi düz ruhsuz insanlara göre bişey değil.kadınlara söylüyorum.ben adam ettim ben düzelttim diye bişey yok.adam istemiş içinde de varmış düzelmiş bukadar.

Gerçekten de evli bir erkeğin ailesini bırakıp haftada 3-4 kez arkadaşlarıyla görüşmesi normal mi arkadaşlar?

nesi normal allah aşkına ya, zaten tüm gündüz işte, akşamlarıda muhabbette, eee ne anladın bu evlilikten, olsa ne olmasa ne
ee zaten boşanan çiftlerde genelde babalar çocuklarıyla haftasonu görüşüyo, bu şekilde bu adam çocuğunu yine haftasonu görcek eeee

sanırım eşin senin barışacağından çok emindi, senin güçlü duruşundan emin değil bence, bence ona muhtaç olduğunu düşünüyo bi şekilde

Son düzenleme:
Hayır canım hu filan çekilmiyor :)) Kahve gibi bir yer burası, bir dernek. Orada oturup arkadaşlarla çay içilip muhabbet ediliyor. Karılar çocuklar da evde. Yok benim kafam basmaz hu çekilmese bile.

kalıbımı basarımki şurda ne var bunda kadına kızamı gidiyo erkek tabi sıkmamak lazım diyecek bunda boşanma gerekçesi görmeyecek bir çok kadın vardır şu forumda.e bir kahvehane dolusu adamın karısı kuzu kuzu oturuyo evde baksana.amaaaaaan hep hemcinslerimizin suçu valla bu erkeklerin bukadar sorumsuz davranmalarına göz yuman kadınlar olduğu sürece senin boşandığın eşinde anlamayacaktır niye yine aranızın açıldığını

ben bu burun sürtme işine inanmıyorum.insanlar değişmez.başkası için hiç değişmez.kendi isterse eğer yine kendi kişiliği çerçevesinde kendine çekidüzen verir.kendi isterse.oyüzden karşıdakinin değişeceği hayaliyle bir ilişkiye başlamak bence doğru değil.adam hatasını anlayacak kendi kendini değiştirmeye çalışacak e buda erkekler gibi düz ruhsuz insanlara göre bişey değil.kadınlara söylüyorum.ben adam ettim ben düzelttim diye bişey yok.adam istemiş içinde de varmış düzelmiş bukadar.

valla bu konuda sana hak veriyorum insan içten istemedikçe ne kadın ne erkek değişmez

Bir iki aya kalmaz yine arayacak yalvar yakar. Eğer bu adamı biraz tanıdıysam böyle olacak. Çünkü beklemiyordu böyle bir engel koyacağımı şaşırdı. "Yokuşa mı sürmeye çalışıyorsun barışma işini" dedi. Ona göre çok doğal ve tanıdığı bütün erkekler bu şekilde bir evlilik yaşıyor çünkü. Hemen her akşam beraberler. Şaşkınlığını atsın bi üzerinden başlayacak yine. Aptal etti bu insan beni yaa, gerçekten artık mantıklı düşünemiyorum!

tüm yazdıklarını okudum..

gayet güzel, cesaret ve dirayet gerektiren tepkiler vermişsin arkadaşım, tebrikler

nesi normal allah aşkına ya, zaten tüm gündüz işte, akşamlarıda muhabbette, eee ne anladın bu evlilikten, olsa ne olmasa ne
ee zaten boşanan çiftlerde genelde babalar çocuklarıyla haftasonu görüşüyo, bu şekilde bu adam çocuğunu yine haftasonu görcek eeee

sanırım eşin senin barışacağından çok emindi, senin güçlü duruşundan emin değil bence, bence ona muhtaç olduğunu düşünüyo bi şekilde

Ne kadar doğru söyledin evet oğlum zaten haftasonu görüşüyor babasıyla. Keşke bunu da söyleseydim tüh :)))

Benim ona muhtaç olduğumu değil olmadığımı biliyor o canım inan. Kendi paramı kazanıyorum, çocuğuma bakılıyor, şükürler olsun ki ailem bizi sarıp sarmalamış durumda, sonuna kadar arkamdalar her biri. Üstelik duygularımdan bile emin olmadığımı söylemiştim. "Görmesem asla özlemem" bile dedim. Neyine güvendi bu kadar anlayamadım.

kalıbımı basarımki şurda ne var bunda kadına kızamı gidiyo erkek tabi sıkmamak lazım diyecek bunda boşanma gerekçesi görmeyecek bir çok kadın vardır şu forumda.e bir kahvehane dolusu adamın karısı kuzu kuzu oturuyo evde baksana.amaaaaaan hep hemcinslerimizin suçu valla bu erkeklerin bukadar sorumsuz davranmalarına göz yuman kadınlar olduğu sürece senin boşandığın eşinde anlamayacaktır niye yine aranızın açıldığını

Benim evlilikten anladığım bu değil. Ben evde oturacağım eşim arkadaşlarıyla olacak. Evlenmeseydi o zaman. Saçmalık...Anlamazsa da anlamasın. Neyi anlayabilmiş ki zaten...

Oğlum için çok da sevinmiştim aslında. Ama hayırlısı değilmiş bu demek. Ne yapalım... :58:

Ne kadar doğru söyledin evet oğlum zaten haftasonu görüşüyor babasıyla. Keşke bunu da söyleseydim tüh :)))

Benim ona muhtaç olduğumu değil olmadığımı biliyor o canım inan. Kendi paramı kazanıyorum, çocuğuma bakılıyor, şükürler olsun ki ailem bizi sarıp sarmalamış durumda, sonuna kadar arkamdalar her biri. Üstelik duygularımdan bile emin olmadığımı söylemiştim. "Görmesem asla özlemem" bile dedim. Neyine güvendi bu kadar anlayamadım.

canım hazır barışma ihtimali varken araya kendinden bir madde de sıkıştırıvermiş işte.çok istese zaten pazarlığa oturmazdı.zaten hiç boşanmazdınızki gerçekten bu evliliği istese.ama senide anlıyorum çıkmadık candan umut kesilmez diyosun

Benim evlilikten anladığım bu değil. Ben evde oturacağım eşim arkadaşlarıyla olacak. Evlenmeseydi o zaman. Saçmalık...Anlamazsa da anlamasın. Neyi anlayabilmiş ki zaten...

Oğlum için çok da sevinmiştim aslında. Ama hayırlısı değilmiş bu demek. Ne yapalım... :58:

valla bu "sinek kadar kocam olsun oda başımda bulunsun"cu kadınlar olduğu sürece ne sen anlarsın ne ben nede bu adamlar bişey anlar.başında bekçi arıyo çoğu kadın.evli mi evli.yeter adı evli olsunda her türlü tuhaflığa katlanıyorlar.amaaaaan bıktım valla ya bu kocacı kadınlardan

canım hazır barışma ihtimali varken araya kendinden bir madde de sıkıştırıvermiş işte.çok istese zaten pazarlığa oturmazdı.zaten hiç boşanmazdınızki gerçekten bu evliliği istese.ama senide anlıyorum çıkmadık candan umut kesilmez diyosun

Aynen öyle doğru söylüyorsun canım. Ama inan düne kadar konuştuğu şeyleri duysaydınız anlardınız neden yeniden denemeye karar verdiğimi. Vazgeçemedi arkadaşlarından, teraziye koydu yaa inanamıyorum. Kesin dalga geçti bu insan benimle...

valla bu "sinek kadar kocam olsun oda başımda bulunsun"cu kadınlar olduğu sürece ne sen anlarsın ne ben nede bu adamlar bişey anlar.başında bekçi arıyo çoğu kadın.evli mi evli.yeter adı evli olsunda her türlü tuhaflığa katlanıyorlar.amaaaaan bıktım valla ya bu kocacı kadınlardan

:1: Bişey derdim ama neyse...

Bir insana boşan,ayrıl demek çok kolay biliyorum...

Ama ben 32 yaşındayım bugüne kadar gördüğüm,yaşadıklarımdan şunu çıkardım;

bir ilişki bir kez bitmişse,bir daha tekrar deneyelim desende düzelmiyor..ama senin hayatın tabi son karar senin..

Ama şuna da unutma,senden değerli değil hiçkimse...aslolan sensin...

Bir insana boşan,ayrıl demek çok kolay biliyorum...

Ama ben 32 yaşındayım bugüne kadar gördüğüm,yaşadıklarımdan şunu çıkardım;

bir ilişki bir kez bitmişse,bir daha tekrar deneyelim desende düzelmiyor..ama senin hayatın tabi son karar senin..

Ama şuna da unutma,senden değerli değil hiçkimse...aslolan sensin...

Çok doğru. Yaşayarak da tescil etmiş bulunuyorum ne yazık ki...

Canım merhaba

Beni biliyorsun kapalılık yüzüne benmde ilişkim bitti

Sanki sen kocanı anlatırken bende sevgilimi dinliyor gibiyim oda aynen kocan gibi içten pazarlıklı

İnş benimkide bir gün pişman olurda bende affetmem oda sürünür

Yaşın 33 sanki ondan başka erkek mi yok ?! Madem çalışıyorsun kendi paranıda kazanıyorsun ileriye dönük tekrar evlenebilirsin veya bekar kalıp keyifli ve erkeksiz hayat yaşaya bilirsin, önemli olan mutlu olmak ne şekildede mutlu olacağının reçetesini ancak sen bilirsin!

Canım merhaba

Beni biliyorsun kapalılık yüzüne benmde ilişkim bitti

Sanki sen kocanı anlatırken bende sevgilimi dinliyor gibiyim oda aynen kocan gibi içten pazarlıklı

İnş benimkide bir gün pişman olurda bende affetmem oda sürünür

Biliyorum canım. Gönlüne göre olsun herşey inşallah...

Yaşın 33 sanki ondan başka erkek mi yok ?! Madem çalışıyorsun kendi paranıda kazanıyorsun ileriye dönük tekrar evlenebilirsin veya bekar kalıp keyifli ve erkeksiz hayat yaşaya bilirsin, önemli olan mutlu olmak ne şekildede mutlu olacağının reçetesini ancak sen bilirsin!

Ben niye bu kadar gel git yaşıyorum bunu çözemedim. Kafamı karman çorman etti. Artık hiç birşey bilmiyorum. Adam bir şekilde ikna ediyor beni mutlaka, böyle biri değildim ben, dediğim dedik biriydim. Neler oluyor anlamıyorum bu ilişkide...

Dün konuştuğumuzda "Artık herşeyi beraber yapacağız. Sen benim kankam, ailem, karım, en iyi dostum, herşeyim olacaksın. Dünyam senin etrafında dönecek, oğlumu ve seni mutlu etmek için herşeyi yapmaya hazırım. Ben namaz niyazla yaşıyorum artık. İnançlarım çok güçlendi. Ama sen istersen eğer seninle gece kulübüne bile gelirim, cemaatten çık dersen çıkarım, evimde yaparım ibadetimi, giydiklerine tek kelime etmem, karışmam. Yeter ki son kez dene, benimle yeniden evlen ve gör sizin için neler yapabileceğimi. Allah'tan başka kimseye kul olunmaz ama ben oğluma ve sana kul köle olmak istiyorum, yeter ki evet de" dedi. Daha neler neler. İnanamadım kulaklarıma ama dedim ya korkuyorum. Yine utanmaktan, ayrılmak zorunda kalmaktan. Çok haklısınız. Bir şeye ne kadar yakından bakarsanız detayları o kadar atlıyorsunuz, göremiyorsunuz. Dediğim gibi zamana bıraktım. Yaşayıp görmem gerekiyor demek ki. Yakınlığınız için çok teşekkür ederim. Allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin...

patafix'ciğim..
ben bugün gördüm yazdıklarını..5.sayfada yazdığın bu mesajı görünce "eyvah" dedim..
yukarıdaki paragraf çelişkilerle dolu..

"Ben namaz niyazla yaşıyorum artık. İnançlarım çok güçlendi. Ama sen istersen eğer seninle gece kulübüne bile gelirim"
"Allah'tan başka kimseye kul olunmaz ama ben oğluma ve sana kul köle olmak istiyorum"
sadece bu iki cümle bile onun sağlıklı düşünmediğini gösteriyor.umarım kızmazsın bu cümleme..
bence çocuğunu böyle bir babayla aynı çatı altında büyütüp ona travmalar yaşatma..tüm hayatı bu travmalar üzerine kurulacak çünkü yavrunun..
ayrılırsan babasını daha az görür,daha az olaya şahit olur ve daha az travma yaşar..
aynı şeyler senin içinde geçerli..
allah yardımcın olsun tatlım..

Back
X