bosandigim esimin ailesi beni rahat birakmiyor...

Bebeginiz dogdu mu?

Eşiniz neden istemedi?
Geçerli bir sebebi var mıydı?

Edit: Şimdi farkettim henüz hamilesiniz.

Son düzenleme:
Öncelikle bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim... Eşinizle bebek konusunda hiç konuşmamışmıydınız daha önce yani hamile kalmadan onun fikrini sormadınız mı?

sen almanyadasın onlar türkiyede sanırım...telefonlarına bakmazsan görüşmek zorunda olmassın...boşanmakla iyi yapmışsın...ne demek istemiyorum sanki başkasının çocuğu...tövbe tövbee...sıkma canını ağlancak bişey yok sen bebeğinle mutlu olmaya bak....onların ne yaptığı ne dediği neden bu kadar umrundaki hala nalmadım

Öncelikle bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim... Eşinizle bebek konusunda hiç konuşmamışmıydınız daha önce yani hamile kalmadan onun fikrini sormadınız mı?
bebeğin olmasını sağlayan kadın değildir ki erkektir o düşüncek...tohum onda yaniii ...erkek fikir alcak madem istemiyormuş o haltı yemeden düşünseymiş...

sen almanyadasin eski esinde türkiyedemi, dogrumu anladin.

telefon numarani degistir vede asla muatap olma onlarla. haksizda olsa kendi cocuklarinin tarafinda olurlar baska ne bekliyordunki.
kocanada pes ne demek istemiyorum cocugu
kicina tekmeyi vurmakla en iyisini yapmissin

ilk mesajından direkt şöyle bir izlenim aldım eşin seni kullanmaya çalışıyor, boşandı ve türkiye'ye döndü, pişman oldu. sana kendi affettirip almanya'ya mıydı nereyse artık yaşadığınız yer oraya gelmeye çalışıyor. timsah gözyaşları bu yalvarmaları da azcık kuyruğu dikilsin rahatlasın yine eski haline döner merak etme o yüzden hiç de kendini suçlu hissetme. evli olmasanız adamın tepkisini anlarım ama insan nikahlı karısı çocuğunu doğuruyor diye bu kadar tepki gösterir de işi boşanmaya kadar vardırır mi? hangi mantklı insan bunu yapar ki?

kiss helal olsun sana haaa aferin resti cekmissin adama
sen istemezsen seninle gorusemezz..
niye korkuyorsun ki aldir tedbir
adam almanyayada gelemsin...ss..iz....

bebeğin olmasını sağlayan kadın değildir ki erkektir o düşüncek...tohum onda yaniii ...erkek fikir alcak madem istemiyormuş o haltı yemeden düşünseymiş...

Tabiki öyle... Benim merak ettiğim korunma olayı kimdeydi... Hani kazara olan bir bebek mi yoksa bayan eşinden habersiz onun onayını almadan mı hamile kaldı onu merak ettim...

daha 4 aylık hamilesin demek ki aradan çok geçmedi ...
eşini seviyor musun ?
severek mi ayrıldın canım?

belkide sirf almanya icin evlendi, oturumunu aldiktan sonra bosanicakti, ondan cocuk olsun istemedi

evdeki hesabi carsiya uymadi

Tabiki öyle... Benim merak ettiğim korunma olayı kimdeydi... Hani kazara olan bir bebek mi yoksa bayan eşinden habersiz onun onayını almadan mı hamile kaldı onu merak ettim...
hımmm anladım canım....kazayla da olsa bu yaşananların olmasını gerektirmez bedeli bu değil yani böyle olmamalı...

zaten telefonlara cikmiyorum canim bana mesaj atiyorlar hep insan ne olursa olsun yinede üzülüyor iste

hımmm anladım canım....kazayla da olsa bu yaşananların olmasını gerektirmez bedeli bu değil yani böyle olmamalı...

tabikde kendisi hep olur zamani gelince diyordu ama oluncada isler karisti

Yani eş istemeden,istemediğini söylediği halde bu göz ardı edilerek hamile kalındıysa konu sahibinde de hata var... Sonuçta iki tarafında hazır olması gerek... Şu saatten sonrada ben istemiyorum diye bebekten vazgeçilmesi tabiki saçma... Kusura bakma arkadaşım ama eşin çıkarları uğruna pişman ayağına yatıyor şu an... Nasıl bir adam yahu o çalışmıyor etmiyor eşinin eline bakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…