bebeğin olmasını sağlayan kadın değildir ki erkektir o düşüncek...tohum onda yaniii ...erkek fikir alcak madem istemiyormuş o haltı yemeden düşünseymiş...Öncelikle bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim... Eşinizle bebek konusunda hiç konuşmamışmıydınız daha önce yani hamile kalmadan onun fikrini sormadınız mı?
bebeğin olmasını sağlayan kadın değildir ki erkektir o düşüncek...tohum onda yaniii ...erkek fikir alcak madem istemiyormuş o haltı yemeden düşünseymiş...
belkide sirf almanya icin evlendi, oturumunu aldiktan sonra bosanicakti, ondan cocuk olsun istemedi
evdeki hesabi carsiya uymadi
Bebeginiz dogdu mu?
Eşiniz neden istemedi?
Geçerli bir sebebi var mıydı?
hayir daha dogmadi bebegim ara ara tartismalarimiz vardi ama bebek istemeyecek kadar sebeb yoktu ortada
ben esimi türkyeden almanya getirdim ve 2. sene boyunca ben baktim evin herseyine esim hic calismadi ben bebek olunca kendisine söledim bebegimiz olcak diye kendisi saka yaptigimi sandi is ciddiye binincede karsi gelmeler basladi
hımmm anladım canım....kazayla da olsa bu yaşananların olmasını gerektirmez bedeli bu değil yani böyle olmamalı...Tabiki öyle... Benim merak ettiğim korunma olayı kimdeydi... Hani kazara olan bir bebek mi yoksa bayan eşinden habersiz onun onayını almadan mı hamile kaldı onu merak ettim...
Öncelikle bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim... Eşinizle bebek konusunda hiç konuşmamışmıydınız daha önce yani hamile kalmadan onun fikrini sormadınız mı?
Bebeginiz dogdu mu?
Eşiniz neden istemedi?
hayir daha dogmadi bebegim ara ara tartismalarimiz vardi ama bebek istemeyecek kadar sebeb yoktu ortada
ben esimi türkyeden almanya getirdim ve 2. sene boyunca ben baktim evin herseyine esim hic calismadi ben bebek olunca kendisine söledim bebegimiz olcak diye kendisi saka yaptigimi sandi is ciddiye binincede karsi gelmeler basladi
yaa canim nenim hayattan beklentisi olmaya bu asalaklari nerden buluyosunuzzz..
hey allahim ne saniyodu almanyaya gelince yattigi yerden para kazanacagini falanmi...
sen almanyadasın onlar türkiyede sanırım...telefonlarına bakmazsan görüşmek zorunda olmassın...boşanmakla iyi yapmışsın...ne demek istemiyorum sanki başkasının çocuğu...tövbe tövbee...sıkma canını ağlancak bişey yok sen bebeğinle mutlu olmaya bak....onların ne yaptığı ne dediği neden bu kadar umrundaki hala nalmadım
Bebeginiz dogdu mu?
Eşiniz neden istemedi?
sanırım kırmızıdonlukız haklı bu evlilik eşiniz tarafından formaliteden yapılmış olabilir...
eğer gerçekten böyleyse bu adam için bırak gözyaşı dökmeyi adını anmaya bile değmez...
sen hamilesin ya nasıl yapar nasıl gidder türkiyeye valla ağlıcamm şimdi...
daha 4 aylık hamilesin demek ki aradan çok geçmedi ...
eşini seviyor musun ?
severek mi ayrıldın canım?
hımmm anladım canım....kazayla da olsa bu yaşananların olmasını gerektirmez bedeli bu değil yani böyle olmamalı...
tabikde kendisi hep olur zamani gelince diyordu ama oluncada isler karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?