Canim ne desem ne söylesem seni rahatlatabilsem bilmiyorum ama inan ki zaman gectikce bebegini kucagina alinca kokusunu icine cektikce o adam aklina bile gelmeyecek. Anladigim kadariyla daha yeni bosanmis olmalisiniz zamanla atlatacaksin üzülme. Esin seninle tamamen Almanyaya gelebilmek buranin vatandasligini alabilmek icin evlenmis yazdiklarindan bunu anladim insan nasil istemez cocugunu ya. Ben ve esim burda cocuk hasretiyle yanarken böyle duygusuz insanlara katlanamiyorum. Bende Almanya da yasiyorum ve türkiyeden buraya gelenlerin %70 i hangi düsüncelerle geldikleri malum özellikle erkekler... Diyecegim o ki canim sen numarani degistir onlardan gelen haberlere kulagini bi sekilde tika,sadece bebeginle mutlu ol cünkü senin yasadiklarin bebegine göbüsünde de olsa yansiyor onunlara inat bebegin icin hayata gülümsemeye devam et tatlim.
bi konu vardı ; eşi cocugu duşürmek için bayanın kullanması gereken ılacları içmesine izin vermıyordu .
konu sahıbıne cok uzulmustuk ama bıraz konunun ıcerıgını gırınce ,cocuk adamın ıstemedıgını bıle bıle
yapılmıstı ,evlılıgı kurtarmak adına gıbı bırseylerdı .neyse cok uzattım :) sizi bu bahsettıgım konuyu
acan üye sanmıstım ama o degılmıssınız .merak edıyorum esınız cocugu neden ıstemedı ?
.
bana dedigi bu cocugu aldirmam ve 10 ay sonra bu cocugun yeniden olmasi inan baska neden bilmiyorum canim gercekten
Canim cok afedersin ama esin buranin vatandasligini almismiydi?? YOksa 10 ay sonra mi alacakti ??? Kusura bakma gercekten merak ettim...
almamisti anlamisssindir simdi neden istemedigini canim ben buna hic inanmak istemedim ama herkes bu sekilde düsünüyor ben se kapiyorim duymamizlik geliyorum ne yapayim cok aci veriyor
Canim seni kirmak üzmek istemedim cok özür dilerim valla cok üzüldüm nolur beni affet sormadim say canim nolur...
öyle bir teklifte bulundu bende bu konuyu cok dusundum tamam dedim sonra bana dedigi tabi hemen nasil gelirsin evde durcan calismican demi dedi daha ne diyim iste bunlari bile bile ben kendimi yakiyorum...eşin yan gelip yatarak seninle yaşamayı özlemiş sanırım.
ama vatandaşlık için senle evlenseydi boşanırken ben ne yapıyorum deyip vazgçmezmiydi.boşanmazdı bence.çocuğu göze alırdı yani..
çocuğu istememe inadı değişik geldi..
ayrılmak istedi, Türkiye ye gelince bir iş bulamayıp ondan barışmak istiyor heralde.
ne diyeceğimi bilemedim.
barışmak istiyorsan almanyayı unut ben Türkiye ye geliyim orda yaşayalım desen kabul edecek mi acaba merak ettim??
canım konunu yorumlarını okurken gördümki çok güçlü akıllı bir kadınsın
güçlüsün çünkü eşin istemediği için bebeğinden vazgeçmeyip kendin bakmaya göze alacak kadar güçlüsün
eşin çalışmayı göze alamadı tembellik hoşuna gitti bebeğinde buna engel olacağını düşündüğü için karşı çıktı
seven adam eşinin her anında yanında ve destek olmalıydı
ama var bu tarz tipler eşleri çalışıp kendi evde bir yerlerini büyüten tipler
ayrılarak aslında en iyisini yapmışsın eğer erkek tembelse ne yaparsan yap o evlilik iyi olmuyor şimdi olmasa ilerde sorun çıkıyor
seni ararlarsa açma mesajlarınıda okuma aklını bebeğine ver zaman herşeyin ilacı
yazdıkça seni üzmekte istemem zaten çok üzülmüşsün birde hassas dönemdesin sana anca dua edebiliriz ALLAH sağlıkla bir avazda bebeğini kucağına almanı nasip etsin canım
tesekkür ederim canim amin insallah benim de tek beklentim bebegim bir an önce kollarima almak kokusunu icime icime cekmek herseyimi bebegime adamak istiyorum saol yorumun icin canim
inşallah canım hayırlı güzel seni çok mutlu edecek bir bebeğin olur
Anladigim kadariyla niyeti acikca belli.
Lütfen ama lütfen kendinizi daha fazla kullandirmayin.
Emin olun ileride sizi gercekten cok sevecek, sizin iyi niyetinizi suistimal etmeyen biri cikacak karsiniza ve siz bebeginizle birlikte cok güzel günler göreceksiniz.
Merak ettim; Almanyanin neresinde oturuyorsunuz?
yazdığınızı ilk okuduğum an dedim bu adam kullanıyo. türkiyeye döndü yapamıyor şimdi almanyaya dönmek için pişman ayağına yatıyor diye. yorumları okuyunca arkadaşlar da aynılarını yazmış zaten. bu tür insanlardan bıktım artık. böyle erkekleri görünce evlilikten de erkeklerden de soğuyorum yemin ederim. onlar türkiyedeymiş zaten ulaşamazlar da sana. numaralarını değiştir. irtibatı kopar. hatta almanyaya gelmeye kalkarlar diye imkanın varsa da taşın bikaç ay sonra. hepten izini kaybetsinler ne diyim. bu adam durmaz gelir yanına yalvarır da yani. bebeğine odaklan sen tatlım. 5-6 ay sonra hayırlısıyla doğacak minik şeye odaklan o senin aklını dağıtır. ayrıca tebrik ediyorum sizi ayaklarınızın üzerinde durup o bebişe tek başına bakma cesareti gösterdiğiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?