bosandigim esimin ailesi beni rahat birakmiyor...

zaten telefonlara cikmiyorum canim bana mesaj atiyorlar hep insan ne olursa olsun yinede üzülüyor iste
tabi ki üzülürsün canım sen evlenmişin sevmişsin bu adamı...bir de çocuğunuz olacak...
böyle bir dönem de seni nasıl yüzüstü bırakır herşeyin bi yolu yordamı var ne duygusuz bir adammış...
yanında olup sana destek olmayı çok isterdim allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun canım...

cevremdeki herkes ayni sizin yorumlarini yapti hic inanmak istemedim hep göz yumdum gercekten esimi cok seviyordum ama bu kadar yanlis taniyacagimi bilmiyordum yada göremedim ne diyim kizlar bir an geliyor icim doluyor cok üzülüyorum bir an geliyor en iyisini yaptim diyorum seviyorum dedim kizmayin gercekten seviyorum unutamiyorum yaptiklarini bile bile ama ne kadar sevsemde yok bittti kesin yani istemiyorum sadece gelen mesajlara cok üzülüyorum o kadar insallah bu da geccek

tskkür ederim canim saol

evet severek ayrildim malesef ama yapacagim baska birsey yoktu o yuzden kafa bu kadar cok takyiorum söylenenleri

ALLAH yolunuzuda bahtınızıda açık etsin.tüm telefon numaralarını değiştirin muhatap olmayın.eski kocanız rahat etmek için sizinle evlenmiş demek ki.siz hamile kalınca çalışıp ona bakamayacaktınız onun için hamileliğinizi kabullenememiş.eğer evliliğiniz sürseydi o oturum izni alıncaya kadar sürerdi inanın.
zararın neresinden dönseniz kardır.sevmekten bahsetmişsiniz bebeğiniz doğunca en sevdiğiniz şey o olacak bebeğinizle avunun.sizi ve ailenizi tebrik ederim bir cana kıymaktansa o canın olmamasını isteyen kişiyi hayatınızdan çıkardınız.
eşiniz sürekli ağlasada pişmanlıktan dem de vursa ben inanmıyorum.bir gün af ederseniz evladınıza her baktınızda o adamın onu öldürmek istediğini düşünmeden yapabilecekmisiniz.karma karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir.

ah bu gönüll...ota da konar.....da diye boşuna dememişler....,
niye kızalım ki...kızılır mı seviyorum diyen insana...
ama ne diyeyim...allahından bulsun canım...
sen allah a sığın ...dost istersen allah yeter...

birinin sana kötülük yaptığını bile bile vazgeçememe çok zor olsa gerek, kendine zaman ver. bu olayı bir an önce atlat ki bebeğin karnında mutlu büyüsün. bebeğine odaklan onu düşün, onun için alışveriş yap odasını hazırla örgü örmeyi biliyorsan battaniye hırka falan ör böyle böyle kafan dağılır, zaman geçer. telefonunu da ya kapat ya da numaranı değiştir. dua etmeyi de unutma böyle zamanlarda bize güç kuvvet verebilecek sığınacağımız en güzel yer dualarımız oluyor, işe yarayacaktır emin ol :) Allah yardımcın olsun, bebeğin için kendin için bir an önce yaşadıklarını atlatmaya bak.

gayet iyi anladim canim tsk ederim diyorum ya kesinlikle geri dönüsü, olmiyacak esime bitti yapamam daha icimden zamanla atacam onun sevgisini bir anda olmuyor yapamiyorum ne kadar yaptikarini bilsemde yapamayiorum

saol canim tskür ederim aynisi bende diyorum allahindan bulsun

tesekkür ederim canim

Numaranızı değiştirin. Size yine ulaştıklarını takdirde seslerini duyar duymaztelefonu kapatın.
Almanya için çok insan kullanıldı ve canları yandı.
Bir daha ki seçiminizi çevrenizden, güvendiğiniz, sizi schengen vizesi olarak görmeyen birinden
yana yapın lütfen.
Eski eşinizinde bırakın mazide kalsın, niyeti zaten ortada.

Sanki kocan sırf Almanya'da olmak için evli, sizinle evli olmaya o kadar da meraklı değil, bu yüzden çocuk (eşittir beraber gelecek planları) istemiyor gibi. Yerinizde olsam kesinlikle kabul etmem. Çocuğunuzu böyle adi fırsatçı insanlarla büyüteceğinize tek başınıza çok daha sağlıklı ve mutlu büyütebilirsiniz. Çocuk aldırmak ne demek ya...

yapacagim onlar canim bana ulasamadiklari zaman anneme msj cekmeye basladilar dedigim gibi iste bir hata yaptim cok üzgünüm allahatan bebegim var herseyimi ona adiyacagim baska hic birsey istemiyorum

Canim ne desem ne söylesem seni rahatlatabilsem bilmiyorum ama inan ki zaman gectikce bebegini kucagina alinca kokusunu icine cektikce o adam aklina bile gelmeyecek. Anladigim kadariyla daha yeni bosanmis olmalisiniz zamanla atlatacaksin üzülme. Esin seninle tamamen Almanyaya gelebilmek buranin vatandasligini alabilmek icin evlenmis yazdiklarindan bunu anladim insan nasil istemez cocugunu ya. Ben ve esim burda cocuk hasretiyle yanarken böyle duygusuz insanlara katlanamiyorum. Bende Almanya da yasiyorum ve türkiyeden buraya gelenlerin %70 i hangi düsüncelerle geldikleri malum özellikle erkekler... Diyecegim o ki canim sen numarani degistir onlardan gelen haberlere kulagini bi sekilde tika,sadece bebeginle mutlu ol cünkü senin yasadiklarin bebegine göbüsünde de olsa yansiyor onunlara inat bebegin icin hayata gülümsemeye devam et tatlim.

bende istemiyorum zaten canim bitti kesin dönüs felan olmucak bebegim ve ben varim hayatimda..

bi konu vardı ; eşi cocugu duşürmek için bayanın kullanması gereken ılacları içmesine izin vermıyordu .

konu sahıbıne cok uzulmustuk ama bıraz konunun ıcerıgını gırınce ,cocuk adamın ıstemedıgını bıle bıle

yapılmıstı ,evlılıgı kurtarmak adına gıbı bırseylerdı .neyse cok uzattım :) sizi bu bahsettıgım konuyu

acan üye sanmıstım ama o degılmıssınız .merak edıyorum esınız cocugu neden ıstemedı ?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…