- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
tabi ki üzülürsün canım sen evlenmişin sevmişsin bu adamı...bir de çocuğunuz olacak...zaten telefonlara cikmiyorum canim bana mesaj atiyorlar hep insan ne olursa olsun yinede üzülüyor iste
zaten telefonlara cikmiyorum canim bana mesaj atiyorlar hep insan ne olursa olsun yinede üzülüyor iste
numarani degistir !!!! baskada bisey yapmana gerek yok
zamanla gecer canim üzüntün, kaybeden o , sana bisey olmaz, misler gibi bebisinle yasarsin
tabi ki üzülürsün canım sen evlenmişin sevmişsin bu adamı...bir de çocuğunuz olacak...
böyle bir dönem de seni nasıl yüzüstü bırakır herşeyin bi yolu yordamı var ne duygusuz bir adammış...
yanında olup sana destek olmayı çok isterdim allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun canım...
evet severek ayrildim malesef ama yapacagim baska birsey yoktu o yuzden kafa bu kadar cok takyiorum söylenenleri
cevremdeki herkes ayni sizin yorumlarini yapti hic inanmak istemedim hep göz yumdum gercekten esimi cok seviyordum ama bu kadar yanlis taniyacagimi bilmiyordum yada göremedim ne diyim kizlar bir an geliyor icim doluyor cok üzülüyorum bir an geliyor en iyisini yaptim diyorum seviyorum dedim kizmayin gercekten seviyorum unutamiyorum yaptiklarini bile bile ama ne kadar sevsemde yok bittti kesin yani istemiyorum sadece gelen mesajlara cok üzülüyorum o kadar insallah bu da geccek
cevremdeki herkes ayni sizin yorumlarini yapti hic inanmak istemedim hep göz yumdum gercekten esimi cok seviyordum ama bu kadar yanlis taniyacagimi bilmiyordum yada göremedim ne diyim kizlar bir an geliyor icim doluyor cok üzülüyorum bir an geliyor en iyisini yaptim diyorum seviyorum dedim kizmayin gercekten seviyorum unutamiyorum yaptiklarini bile bile ama ne kadar sevsemde yok bittti kesin yani istemiyorum sadece gelen mesajlara cok üzülüyorum o kadar insallah bu da geccek
sanırım kırmızıdonlukız haklı bu evlilik eşiniz tarafından formaliteden yapılmış olabilir...
eğer gerçekten böyleyse bu adam için bırak gözyaşı dökmeyi adını anmaya bile değmez...
sen hamilesin ya nasıl yapar nasıl gidder türkiyeye valla ağlıcamm şimdi...
aynen bende bunu hep soruyorum kendime hic mi sevmedi hic mi deger vermedi hersey almanya icin miydi diye
ALLAH yolunuzuda bahtınızıda açık etsin.tüm telefon numaralarını değiştirin muhatap olmayın.eski kocanız rahat etmek için sizinle evlenmiş demek ki.siz hamile kalınca çalışıp ona bakamayacaktınız onun için hamileliğinizi kabullenememiş.eğer evliliğiniz sürseydi o oturum izni alıncaya kadar sürerdi inanın.
zararın neresinden dönseniz kardır.sevmekten bahsetmişsiniz bebeğiniz doğunca en sevdiğiniz şey o olacak bebeğinizle avunun.sizi ve ailenizi tebrik ederim bir cana kıymaktansa o canın olmamasını isteyen kişiyi hayatınızdan çıkardınız.
eşiniz sürekli ağlasada pişmanlıktan dem de vursa ben inanmıyorum.bir gün af ederseniz evladınıza her baktınızda o adamın onu öldürmek istediğini düşünmeden yapabilecekmisiniz.karma karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir.
ah bu gönüll...ota da konar.....da diye boşuna dememişler....,
niye kızalım ki...kızılır mı seviyorum diyen insana...
ama ne diyeyim...allahından bulsun canım...
sen allah a sığın ...dost istersen allah yeter...
birinin sana kötülük yaptığını bile bile vazgeçememe çok zor olsa gerek, kendine zaman ver. bu olayı bir an önce atlat ki bebeğin karnında mutlu büyüsün. bebeğine odaklan onu düşün, onun için alışveriş yap odasını hazırla örgü örmeyi biliyorsan battaniye hırka falan ör böyle böyle kafan dağılır, zaman geçer. telefonunu da ya kapat ya da numaranı değiştir. dua etmeyi de unutma böyle zamanlarda bize güç kuvvet verebilecek sığınacağımız en güzel yer dualarımız oluyor, işe yarayacaktır emin ol :) Allah yardımcın olsun, bebeğin için kendin için bir an önce yaşadıklarını atlatmaya bak.
merhaba arkadaslar daha önce bir kac konuda esimle bebek yüzünden bosandigimizi bahsetmistim.suan bosandik ama eski esimin ailesi beni ve ailemi rahat birakmiyor.kendilerini haklli bulduklarina hala inanamiyorum kisaca konuyu özetleyim.hamile kaldim ve esim bebegi istemedi aldirmam icin bana baski yapti bende kendisine kesinklikle aldirmayacagimi sen yanimda olsanda olmasanda bu begegi dogurcagimi kendisine söledim o da bunu kabul etmedi ve bosandik ailesiyle konusmalarimiz oldu aielesin bana demeleri amdem oglumuz cocugu istemiyor sende onun dedigini yap olsun yuvaniz bozulmasin dediler ben buna karsi geldim ve konusmalarimiz bitti . sonra esim bir kac aydan sonra beni aradi pisman oldugunu almanya ya geri gelmek istedigini ve bebegi beraber buyutmek istedigini söledi ben kesinlikle artik istemiyorum bittti dedim esimle anlastik konu kapandi bitti .ama ne olduysa ailesi bu sefer araya girdi benim yaptigim terbiyesizlikmis her ne olursa olsun esimi yine almanyaya almam gerekiyormus benim yaptigimi düsman yapmazmis hic anlamis degilim o gunlerde onlara yalvardigim zamanlari ne kadar cabuk unutmuslar bak anne dedim konusun kendisiyle ben ikna edemiyorum siz edin dedim onlarsa bana dedikleri madem istemiyor dogurma demeleriydi bide bebegimi kocana kabul ettir dediler simdi karsima cikmislar butun sucu bana yüklemeye calisiyorlar o kadar cok kiziyorum ki kendime sinirlerime hakim olamyiorum hergün göz yasi dökmekten biktim usandim
aynen bende bunu hep soruyorum kendime hic mi sevmedi hic mi deger vermedi hersey almanya icin miydi diye
beynini kemiren bu düşüncelerden elbet birgün kurtulacaksın canım...içinde ki o masum meleğin seni tekmelemeye başladığı zaman inan bütün acıların bitmesede azalacak...
anne olmak anneliği hissetmek o kadar güzel ki... inan buları yazarken bile gözlerimden yaşlar aktı...rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım...
kendini mutsuz etme...bebeğin etkilenir o da üzülyor sen üzüldükçe...bebeğin için güçlü olmak zorundasın...sürekli evde durma dışarı çık sık sık...kendini eve kapatırsan sürekli bunları düşünüp kendini mutsuz edeceksin...
Numaranızı değiştirin. Size yine ulaştıklarını takdirde seslerini duyar duymaztelefonu kapatın.
Almanya için çok insan kullanıldı ve canları yandı.
Bir daha ki seçiminizi çevrenizden, güvendiğiniz, sizi schengen vizesi olarak görmeyen birinden
yana yapın lütfen.
Eski eşinizinde bırakın mazide kalsın, niyeti zaten ortada.
inan bana disari adim atamiyorum boguluyorum bir sevgili cift görsem gözlerim doluyor aglamaya basliyorum babasiyla oynayan cocuk mutlu aile görsem aglamaya basliyorum evdede kendimi yiyip bitiriyorum normalde calisiyordum kafam dagiliyordu birazda olsa ama malesef firmamizda islaf etti tek düsüncen yasadiklarim oluyor aklimda zaten bir doktorla randevum var psikoloji destek alicam insallah.beynini kemiren bu düşüncelerden elbet birgün kurtulacaksın canım...içinde ki o masum meleğin seni tekmelemeye başladığı zaman inan bütün acıların bitmesede azalacak...
anne olmak anneliği hissetmek o kadar güzel ki... inan buları yazarken bile gözlerimden yaşlar aktı...rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım...
kendini mutsuz etme...bebeğin etkilenir o da üzülyor sen üzüldükçe...bebeğin için güçlü olmak zorundasın...sürekli evde durma dışarı çık sık sık...kendini eve kapatırsan sürekli bunları düşünüp kendini mutsuz edeceksin...
merhaba arkadaslar daha önce bir kac konuda esimle bebek yüzünden bosandigimizi bahsetmistim.suan bosandik ama eski esimin ailesi beni ve ailemi rahat birakmiyor.kendilerini haklli bulduklarina hala inanamiyorum kisaca konuyu özetleyim.hamile kaldim ve esim bebegi istemedi aldirmam icin bana baski yapti bende kendisine kesinklikle aldirmayacagimi sen yanimda olsanda olmasanda bu begegi dogurcagimi kendisine söledim o da bunu kabul etmedi ve bosandik ailesiyle konusmalarimiz oldu aielesin bana demeleri amdem oglumuz cocugu istemiyor sende onun dedigini yap olsun yuvaniz bozulmasin dediler ben buna karsi geldim ve konusmalarimiz bitti . sonra esim bir kac aydan sonra beni aradi pisman oldugunu almanya ya geri gelmek istedigini ve bebegi beraber buyutmek istedigini söledi ben kesinlikle artik istemiyorum bittti dedim esimle anlastik konu kapandi bitti .ama ne olduysa ailesi bu sefer araya girdi benim yaptigim terbiyesizlikmis her ne olursa olsun esimi yine almanyaya almam gerekiyormus benim yaptigimi düsman yapmazmis hic anlamis degilim o gunlerde onlara yalvardigim zamanlari ne kadar cabuk unutmuslar bak anne dedim konusun kendisiyle ben ikna edemiyorum siz edin dedim onlarsa bana dedikleri madem istemiyor dogurma demeleriydi bide bebegimi kocana kabul ettir dediler simdi karsima cikmislar butun sucu bana yüklemeye calisiyorlar o kadar cok kiziyorum ki kendime sinirlerime hakim olamyiorum hergün göz yasi dökmekten biktim usandim
Sanki kocan sırf Almanya'da olmak için evli, sizinle evli olmaya o kadar da meraklı değil, bu yüzden çocuk (eşittir beraber gelecek planları) istemiyor gibi. Yerinizde olsam kesinlikle kabul etmem. Çocuğunuzu böyle adi fırsatçı insanlarla büyüteceğinize tek başınıza çok daha sağlıklı ve mutlu büyütebilirsiniz. Çocuk aldırmak ne demek ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?