Arkadaşlar 1 yıl aynı ev 2 yıl ayrı evlerde kalarak devam ettiğim evliliğim eşimin tüm şartlarına evet dememe rağmen bir türlü aynı eve taşınmamasından dolayı sona ermisti.Kendisi tam bir aile bagimlisiydi.Bittikten sonra gelip yalvarmis tekrar evlenmek için ısrar etmişti.Kesinlikle reddettim olmayacağını söyledim.is yerime evimin önüne gelip konuşmaya çalıştı ben de birkaç kez dinledim onu ama asla evliliğin olmayacağını ailemin de istemediğini söyledim.bosanmadan sonra 3 ay geçti ailesi bugün telde aradı ve bizimkiler kesinlikle istemediği için acmadilar.Gunlerdir ben sucluydum tüm suçumu anladım çok değiştim psikologa da psikiyatriste de gidiyorum seni hep bekleyeceğim diyen insan ailem teli açmadığı için bana ümit verdin benimle oynadın diyerek bitirdiğini ve tüm sosyal medyayı kapatacağını söyledi.Galiba benim bosanmami blöf yapıyorum sanmış ve ailesi aradığında hemen cevap verip k osa kosa kabul edecegimi sanmış. Benimle evliyken ailesine ev alacagini,yakin oturacağını,yazın 40 gün köye gideceğini sunmus,çalışmama rağmen kız tarafı diye asagilamis ben de yatağını bile ayıran böyle biriyle olmayagini düşünmüştüm köpekler gibi pişmanım demişti ama gerçek yüzünü bugün gösterdi.Ailesi kutsal varlıklar bosansak da onlara tel açmamak ne haddimize...İçimi dökmek istedim.Hatami biliyorum geldiğinde onu asla dinlememeliydim ama çok özlemiştim o yüzden konustum