• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigim Eşimin yaptığına çok sasirdim

Onceadalet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
415
301
33
39
Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.

Önceki konularınızı okudum. O kadar lafa söze, şarta şurta, harekete; "12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum." diyorsanız yapacak bir şey yok.
Siz o kafayla bir 12 sene daha verir, sızlana sızlana kızamayarak geçirirsiniz gibi.
Yazık ağlamasın adamcağız. Vah vah.

Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.
Belli ki bir 12 sene daha vermeye meyillisiniz 🤷‍♀️

Genelde boşanan erkekler ya kadının kapısında ağlıyor ya hemen birisiyle ilişkiye başlıyor.
İnsan gibi boşanıp yüksek lisansa başlayanını, İspanyolca kursuna gidenini, yoga ve meditasyon öğrenmek için çabalayanını ya da kendine dev bir kütüphane kurmak için çalışmalar yapanını henüz görmedim.

Rahatı bozulmasın, elalem laf etmesin, yemeği hazır önüne konulsun, ütüsü bedava yapılsın ve akşam da gönlü eğlensin diye önce en tanıyıp bildiğinden sonra uzak çevresine kadar gidiyor arayış.

Ben şaşırmadım.

12 yılda sadakatsizlik yapmadık.Takintili bir kişiliği var ama dediğiniz gibi aile sözünden çıkamadığı dan onları istediği kişiyle evlenir
Boşanmış olan insan herkesi sevebilir sadakatsizlik yapmış olamaz
Siz herşeyi göze alabilirsiniz ama anne babanız buna izin vermez size de engel olacaklardıd

beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı
Asıl cevabı burada. Sizi çok sevdiği için değil ağlamaları zırlamaları. Sizin bir başkasıyla mutlu olma ihtimalinizi gururuna ve erkekliğine(!) yediremiyor. Sakın kanmayın ona. Barıştığınız an her şey eskisi gibi olacak

Alkolik düzelir, yasaklı madde bağımlısı düzelir, kumarbaz düzelir de; ana baba bağımlısı düzelmez güzel kardeşim.
Hiiiiç kendini bu şovlar kaptırma, önüne bak. Değer bilseydi bu noktaya gelmezdiniz zaten. Hiç de üzülme, seni ağlattıklarına saysın.

Back
X