Bosandigim Eşimin yaptığına çok sasirdim

Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.
Eski konularını oku derim arkadaşım zaten evleri ayirali çok olmuş agladiginiz üzüldüğünüz günleri hatırlayın tekrar aynı şeylere imza atmak isterseniz 10 dakikaya bakar toparlan kendine gel denenmis denenirmi

Aslında çok çektirdi ama güzel sözler,davranışlar için kendimden çok ödün verdim.Degersizlik duygum çok yoğun.Destekle asacağım ins
Değersizlik duygunuzu , eski eşinizin bir daha hayatınıza mudahale etmesine izin vermeyerek aşabilirsiniz .
Kararlı olun , kendi isteklerinize önem verin , kendiniz için yaşamaya başlayın hiçbirşey için geç değil .

Eğer şimdi onu affederseniz bir süre sonra,sizi yine bırakacak belki de bir başkası için... Gururunuz için onun size yalvarırken ki halleri aklınızda kalsın.Terk edilmek çok ağır,dönerseniz ve o sizi terk ederse üzülen,egosu yaralanan siz olursunuz

Merhaba arkadaşlar,12 yıllık tanıdığım,4 yıllık evlilikte 3 yılını ayrı evde geçirdiğim eski esimle benim tüm çabalarına sunduğu şartlarına evet dememe rağmen,başkalarıyla kıyaslaması ve kendini vazgeçilmez gördüğünden isteklerinin dozunu arttirmasiyla bitti.Mahkemede çok yalvardı ama defalarca şans verdiğinden ve bir türlü aile düşkünlüğünü cozemedigimizden bitirdim.Mahkemenin ertesi günü kapıya geldi eve girmek istedi,bizimkiler merhametli olduğundan hıçkırarak ağlamasına,pişmanım demesine dayanamayıp eve aldı.Hemen tekrar evlenmek istediğini,şartlarından vazgeçtiğini,beni başkasıyla düşünmediğini söyleyerek çok ağladı.Kapilardan ayrılmaya ağını bildiğimizden düşünelim dedik ama duygularım çok yoğun olduğundan gitmek istememe rağmen bitirdikten sonra geri dönmek istemiyorum.Bu arada bizim evde babasını arayıp bize verdi,adam da anasız babasız biriyle evlen dedi çok haklı olduğumu bilmesine rağmen.Psikolojik destek almaya başladım ama sürekli karşıma çıkarak onu unutmama izin vermeyecek,bir türlü kafamdaki acabalari susturamiyorum.O benim ağlamaları mi hiç onemsemis bana karşı inanılmaz hircinlasmisti.12 senemi aldığı halde bir türlü ona kızamıyorum.
3 yıl ayrı evde adamın ismini unutur insan ablacım.
Oturdun 3yıl adamı mı bekledin:S
Aynı suda 2 kez yıkanılmaz.

Adam duygu sömürüsü yapmış bu tür anakuzuları asla değişmez!
Bence aynı hataya düşüp onunla barışmayın hayatta yeni bir sayfa açın bütün acılar insanı insan yapan duygular barındırıyor bunlar yanlış kararlar dahil ama yanlışı tekrarlamamak gerekir

Sizin konularınızı hatırlıyorum. Evliydiniz, çabuk bitmiş dava, anlaşmalı oldu heralde. Siz bir insanın 40 yıllık huyunu birkaç ayda 180 derece değiştirebileceğine inanıyor musunuz? Sizce oğluna anasız babasız kadınla evlen diyen adamla işiniz kolay olacak mı? Eski eşiniz de hali hazırda hala babasının ağzına bakıyorken?

Bütün konularını okudum. Sen deli misin sakın geri dönme! Adam bildiğin manyak ruh hastası!

Böyle adamlarda katil olma potansiyeli olmasi var bence. Zerre kadinin duygularini ve hissini önemsemez, ama o kadinin kendi yolunu cizmesine de asla izin vermek istemez. Sizin yerinizde olsam uzaklastirma karari cikartirim. Aileme de görüsmeyi yasaklarim

Güzel kardeşim. Burada isimler değişiyor ama konular genel olarak aynı. Aileye bağımlı koca, koca ne yaparsa yapsın, hakaret, fiziki-psikolojik şiddet vs. bu kocaya bağımlı kadınlar.
Yahu kendine gel. Ağlamak için geç kalmış. On iki yıldır aklı nerdeymiş?
Yüzüne soğuk su mu çarparsın, kendine çimdik mi atarsın? Düzelir mi diye hayal kurmaktan vazgeç.
Nolur kusura bakma. Ama burda okudukça böylesi meslek sahibi kadınların göz göre göre bunlara katlanmasına dayanamıyorum.

Asıl ilginç olan hala acaba diyebilmeniz. Tereddüte düştüğünüzde açtığınız konuları tekrar tekrar okuyun, belki bu sefer hazır kurtulmuşken kendinize normal bir hayat kurarsınız.

Böyle adamlarda katil olma potansiyeli olmasi var bence. Zerre kadinin duygularini ve hissini önemsemez, ama o kadinin kendi yolunu cizmesine de asla izin vermek istemez. Sizin yerinizde olsam uzaklastirma karari cikartirim. Aileme de görüsmeyi yasaklarim
Ben de korktum. Başkası ile mutlu olmasın diye dönüyor herif kadının kapısında resmen.

Tüm bunlar neden oluyor biliyor musun?
Bağımlılıktan.
O ailesine bağımlı olduğu gibi sana da bağımlı tavırlar sergiliyor.
Sen çok önceden boşanman gerektiği halde evli kaldığın için adama bağımlı olmuşsun.
Burada hemen her konuya boşan diyenlerin önde gideniyim. Çünkü yıllar geçtikçe hatalar gözümüze batmıyor, alışıyoruz, ayrılınca da sanki mükemmel bir adam sanıp özlüyoruz. Ben de dahil.
Oysa insana birkaç defa şans verilmeli, sonra hemen kapıyı göstermeli.
Ne kadar erken kendi yolumuzu çizersek o kadar iyi. Gençlikte daha kolay atlatılıyor.
Kendi adıma ilk evliliğimi 1. Yılın sonunda bitirseydim daha kolay toparlardım, hastalık sahibi olmazdım, belki de birtanem kocamla çok daha önceden tanışıp evlenirdim.
Uzun yazdım, kusura bakma, ben de doluymuşum.
Neyse...

Boşa geçen 10 senem var.

Aynen. Olgun ve saglikli bir lnsanin davranislari degil bunlar. Hem kendini hem ailesini korumasi lazim konu sahibi. Sasirmayi biraksinda gerekeni yapsin.
Şaşacak birşey yok aslında. Aşkından öldüğü için ağlamıyor herif. Tüh kaçırdım diye ağlıyor. Kendi haline ağlıyor. Bu yaştan sonra kahrını çekeni nerden bulacak? Hadi buldu, yine gözü konu sahibinde kalacak. Ne de olsa fazla kadın göz çıkarmaz mantığı var bazı erkeklerde.

Back
X