boşandığım eşimle tekrar görüşmeye başladım.ama evli.boşanacak.bu süreç beni öldürüyor

zaten boşanacakmış madem yeni bir başlangıç için de boşanmayı bekleseymiş.henüz boşanmamış.

kesi
kesin hamile kalırsın haa

metressiniz evet başka söze gerek var mı
insaların içinde bulunduğu şartları bilmeden bu şekilde konuşamazsınız. Bende böyle birşeyi istemezdim.Ama hayat öyle planlarla kurallarla işlemiyor.Hayatı sen yönetemiyorsun.Hayat seni yönetiyor.

Ya bi git ya. Sen inaniyor musun bu soylediklerine? Yok kadin demis ki git baskasiyla yat kalk ama benden ayrilma. Bunu size kim soyluyor? Eski esiniz mi? Yani diyor ki ben senle yatacagim ama karimdan ayrilmayacagim. Öff ya uyduruyosun ya da cok... Neyse. Hadi ugurlar ola.

Şu adamlara prim vermeyin derim.seni sevse sana bi şekilde ulaşırdı.yazınca google a nerede dr sun vs çıkardı.sosyal ed adan bulurdu vsvs isteyen bulurdu. O baskasını seçmiş.
Sana bu kadar vazgeçilmez görünmesinin nedeni egonu zedeleyip ayrılmış.sana kendini,aileni eksik hissettirmiş.mardinli olmandan dolayı ayrılmadınız halbuki o kişinin ve senin karakterinden dolayı ayrıldınız.yoksa istanbullu doğulu olup veya farkları olup evliliğini sürdürenler var.
İkincisi eşine bahaneyle tedaviyi bıraktırmış ve şu an onu aldatıyor.yalan söyleyebilen ve insanların hayatlarına yön verebilecek yalanlar söyleyebilen bir adam.
Bir yanda da beğenilmediği için boşanılmış sonra da evli olduğu nu bildiği halde görüş eyi sürdürmüş eski eş sennn.
Sor bir kendine ne kadar değerli olabilirsin nbu adamın gözünde...
Seninle evlendi boşandı diyelim eşinden ne kadar güveneceksin
Eşini düşün demiyorum bu adamı ondan alarak o kadına iyilik yapacaksın zaten...kadını o adamdan kurtaracaksn.

Ha bi de şu var belki madur sensin boşandıktan hemen sonra ev enmiş.belki sevdiği o idi.kadın kesin olarak çocuğu ol ayacağını öğrendi boşanmak istiyor.adam sana farklı lanse ediyor an ama diye vs vs

insaların içinde bulunduğu şartları bilmeden bu şekilde konuşamazsınız. Bende böyle birşeyi istemezdim.Ama hayat öyle planlarla kurallarla işlemiyor.Hayatı sen yönetemiyorsun.Hayat seni yönetiyor.

Akıl nerde?

Sen mesela hayat sayesinde mi diş doktoru oldun, istedin çalıştın okul kazandın dimi

Ya bir kere de diğer kadınla zorla evli olumasın aile zorlamasın o kadın kötü olmasın.
Kadın kendi kendine mi karar vermiş tüp bebek tedavisine?
Saçmalık

Aileler.Bizim evliliğimizi aileler bitirdi..Bu evliliği kendimiz bitirmediğimiz için birbirimzie bir şans vermek istiyorum.

adam evli. ne şansı.. evliliği siz bitirdiniz. ailelerle alakası yok.. boşanın diye silah dayamadılar kafanıza ya

Agzim acik okudum resmen.. Bu nasil bir insanliktir yaa kadin binbir hevesle tüp bebek merkezine gelmis ailemi genisleteyim diye.. Yaptiginiz seye bak. Esinizde ayrica terbiyesizmis, tedaviyi yarim biraktirmis birde.
Ay boyle insanlar olmasin dunyada yaa! Hadi yeniden asik oldunuz, kalbinize soz geciremediniz. Birlikte olmak nedemek? Hemde evli bir adamla. Yuh diyorum baskada bisey demiyorum.

Yarabbim ya senin yüzünden günaha girmicem gelmiş birde büyük konuşma yazmış.. Karısını aylardır boşamak isteyen adam gidip tüp bebeğe başvuruyor bak sen hele neden çünkü karısının zoruyla he canım hee..inşallah rabbimden dilerim o kadıncağız hep mutlu olur !! Vicdanını rahatlatmak için otelde kalmış zaten boşanacakmış vs vs devam et bu şekilde evet metressinn ve evli bi bayanın yuvasını yine bir bayan bozacak..

Tövbe yarappim neler duycam,, genede kinamiyorum cok zor ve üzücü bir durum öbür kadina üzüldüm cok yazik ya ona, adam eski karisiyla beraber kadincagiz bebek icin ugrasiyor hemde simdi ona kotude davranıyordu kesin, ayy sinirlerim gerildi vallahi bu nefis varya ne büyük bir düşman onunla savasmak kolay olmuyor ama güçlü ahlakli birisi nefsinlen savaşır aslinda, hayatin oyunlari insanlari nehallere düşüruyor gene kinamiyorum diyorum baskada birsey diyemiyorum soktayim

BAZI kadınlara BAZI seyler müstehak ...

Aileler.Bizim evliliğimizi aileler bitirdi..Bu evliliği kendimiz bitirmediğimiz için birbirimzie bir şans vermek istiyorum.
madem sevginiz bitmemişti, kocan ne diye hemen başkasını bulup evlendi?
o kadıncağızı neden alet etti bu oyuna?

eskı esınız ya da sız bılmıyorum detayı savasamamıssınız ama adam yenı kadın ıcın sehır degıstırmıs
bende olsam cok hırs yapabılırdım belkı

Tovbe estagfirullah. Allah'im neler yazacagim da, tutuyorum kendimi. Allah sizi islah etsin yazik o tedavi olmaya anne olmaya calisan kadincagiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…