Ya bi git ya. Sen inaniyor musun bu soylediklerine? Yok kadin demis ki git baskasiyla yat kalk ama benden ayrilma. Bunu size kim soyluyor? Eski esiniz mi? Yani diyor ki ben senle yatacagim ama karimdan ayrilmayacagim. Öff ya uyduruyosun ya da cok... Neyse. Hadi ugurlar ola.
yuva yıkan kadın.. Bunu söylemek ne kadar basit değilmi? İnsanların içinde bulunduğu durumu şartları göze almak lazım. Herkesin bir sebebi vardır . Benim doğrularımda var tabiki. Ama herkes doğrularına göre yaşasaydı hayat mükemmel olurdu. Yuva yıkan kadın değilim. Neden mi ? Benle görüşmeden önce zaten bu yuva yıkılmaya doğru gidiyor? Bu yuva şu an sadece kadının baskısıyla ve ailesinin baskısıyla devam ediyor. Sizce en kötü şey nedir biliyormusunuz. Bir insanınistemeden zorla bir evliliğe devam ettirilmesi. Mutsuz bir evliliğe elalem ne der düşüncesiylen devam ettirilmesi. Özgürlüğünün eşinden alınması.. Bence o kadın kötülük yapıyor. Seni istemiyorsa mutsuz sa seninle evlendi diye bir ömür boyu sana mahkum olmak zorunda değil. Anlayamadığınız şey bu nokta. siz nerden bileceksiniz en büyük acı özgürlüğünüzün elinden alınarak bazı şeylere mecbur bırakılmanızdır.Ben masum olduğumu düşünüyorum.Yuva yıkan kadınsınız şu anda..
Empati kurun diyorsunuz da..
Gerçeği değiştirmiyor.
Evli bir adamla birlikte oldunuz..
Boşanacak da neden tüp bebek tedavisine girişip şu andaki KARISINI umutlandırıyor?
Oldu canım sen her b.ku ye sonra hayat beni yönetiyor de.insaların içinde bulunduğu şartları bilmeden bu şekilde konuşamazsınız. Bende böyle birşeyi istemezdim.Ama hayat öyle planlarla kurallarla işlemiyor.Hayatı sen yönetemiyorsun.Hayat seni yönetiyor.
Hee hee kadın kötüdür Ailesi baskıcıdır Kesin öyledir ya ne demezsiniz Zaten adam ayrılmayı çok istiyor da kadının ailesi bırakmıyor Adamın istediği sizsiniz yoksaa canııımmBurada çok uzun detaylar yazamıyorum ama lütfen önyargılı olmayınız. Benimle tanışmadan önce zaten ayrılmak istiyormış ama kadının ailesi çok güçlü ve zengin. Baskı yapıyorlarmış. Evliliği bitirmemek için ugraşıyorlarmış. Yani eski eşimle ben görüşmesemde ayrılacaklarmış zaten. Biz ilk aylarda görüştüğümüzde benle karşılaşmadan önceki mesajlarını okuttu bana. kadına ayrılmak istedğini tüp bebekte istemediğini ssadece çocuk yüzünden değil o bahane ve kendi mutlu olmadığı içinde Allah'ın çocuk vermedğini söylemiş Yol yakınken ayrılalım demiş. Hatta 3 ay ayrı yaşamışlar. Aileler araya girmiş. Kadın bırakmıyormuş. git beni aldat.Başka kadınlarla yat kalk.. Ama ben seni bırakmam diyormuş.((
Eğer benle karşılaşmadan önce bunların yaşandığını görmeseydim asla ona geri dönüş yapmazdım.Ki bu sebeple bende ona geri dönüş yaptım.
insaların içinde bulunduğu şartları bilmeden bu şekilde konuşamazsınız. Bende böyle birşeyi istemezdim.Ama hayat öyle planlarla kurallarla işlemiyor.Hayatı sen yönetemiyorsun.Hayat seni yönetiyor.
canım insanların iradeleri var ama.yani tutup herşeyi yaptıktan sonra suçu hayata atmayalım.bu insanın kendini çooookkk hafife alması olur.metres demesekte ,evli biriyle ilişki yaşamışsınız.o, sizin eski eşiniz olsa bile.bırakın boşanacaksa boşansın ama o zamana kadar siz ilişki yaşamayın.boşanınca düşünürsünüz ilişkiyi artık.şu durumda o kadına da yazık.insaların içinde bulunduğu şartları bilmeden bu şekilde konuşamazsınız. Bende böyle birşeyi istemezdim.Ama hayat öyle planlarla kurallarla işlemiyor.Hayatı sen yönetemiyorsun.Hayat seni yönetiyor.
kişinin hayatı, tercihlerinden ibarettir...insaların içinde bulunduğu şartları bilmeden bu şekilde konuşamazsınız. Bende böyle birşeyi istemezdim.Ama hayat öyle planlarla kurallarla işlemiyor.Hayatı sen yönetemiyorsun.Hayat seni yönetiyor.
gercekte olabilirsin saka da ama kimse seni elestiremez hayat ne getirir bilemezsin neler okuyrouz neler görüyoruz hangimiz ben bunu asla yapmam dedigimiz seyi yapmadık kiTemmuz 2013 de boşandım. Mayıs 2014 de boşandığım kişi kendine yeni bir hayat kurdu.Evlendi. Ben İzmir'de yaşıyordum.. Diş doktoruyum. İzmir devlet hastanesinde çalışıyordum.Ancak abimde diş doktoru. İstanbulda diş kliniği açtı. birlikte çalışmamızı teklif etti. Bende İstanbul'a taşındım. Boşandığım insan Elazığda görev yapıyordu ancak ( boşandığım eşimde doktor) evlendikten sonra eşi İstanbulda diye buraya taşınmış. Biz ta ki 5 ay önce tesadufen karşılasıncaya kadar hiç görüşmedik.Boşandık bitti. Ama ben hiç unutamamıştım. Ama telefon numaralarımı değiştiridim.Adresmi ..Bana ulaşamadı. Tesadufen eşini bizim iş merkezindeki yan taraftaki kadın hastalıkları ve doğumcu doktora getirmiş. Bende ordaydım. Burdan başladık görüşmeye. Eşinin çocugu olmuyormuş.Ve olmayacakmış. Boşanmayı düşünüyormuş zaten. Bizde birbirimizi seviyoruz. görüştükçe daha çok birbirimize bağlandık. Eşi tüp bebek tedavisi görüyordu. Benle görüşmeye başladıktan sonra tedaviyi bahanelerle yarım bıraktırdı eşine. Dün ilk defa birlikte olduk. Benim evimde kaldı. Her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Kopamıyorum. Çevrem sen koskoca doktorsun. diyorlar. Ama kalbime laf geçiremiyorum.Şu an sanki kendimi birlikte olduğum için medres gibi hissediyordum. Düne kadar bişeyler paylaşıyorduk ancak kendimi kötü hissetmiyordum. Şu an kendimi kötü hissediyorum. Biz Mardinliyiz. Abim bunları bilse neler olur. Bugun ayrılma kararı aldım. Hatta İzmir'e geri döneyim mi? Onun boşanmasını bekleyelimmi? SAbredelimmi ?
Ayrılma sebebimiz : Benim ailem Mardinli.. O kişinin ailesi İstanbullu.Ve sosyetik. Aileler kültürler uyuşmadı..
Bu siteyi tesadüfen buldum. Psikolag arkadaşlrım var ama utanıyorum bu şekilde anlatmaya..
Çocugum yok. 3 yıl evli kaldım. Yaşım 36
Lütfen yorum yaparken empati kurarak yorum yapın.. Bende eleştiriyordum herkesi .Kınıyordum ama kendime ve kalbime engel olamıyorum. Ama diğer tarafta da eşini hiç bırakmak istemeyen bir kadın var.
Burada çok uzun detaylar yazamıyorum ama lütfen önyargılı olmayınız. Benimle tanışmadan önce zaten ayrılmak istiyormış ama kadının ailesi çok güçlü ve zengin. Baskı yapıyorlarmış. Evliliği bitirmemek için ugraşıyorlarmış. Yani eski eşimle ben görüşmesemde ayrılacaklarmış zaten. Biz ilk aylarda görüştüğümüzde benle karşılaşmadan önceki mesajlarını okuttu bana. kadına ayrılmak istedğini tüp bebekte istemediğini ssadece çocuk yüzünden değil o bahane ve kendi mutlu olmadığı içinde Allah'ın çocuk vermedğini söylemiş Yol yakınken ayrılalım demiş. Hatta 3 ay ayrı yaşamışlar. Aileler araya girmiş. Kadın bırakmıyormuş. git beni aldat.Başka kadınlarla yat kalk.. Ama ben seni bırakmam diyormuş.((
Eğer benle karşılaşmadan önce bunların yaşandığını görmeseydim asla ona geri dönüş yapmazdım.Ki bu sebeple bende ona geri dönüş yaptım.
pardon anlamadım ?karamelek senmisin?
değilsen ve bu konu dogruysa.
bu kadar alcalmanız ne kadar manasız.
hos 36 yasından sonrada sizi kim bulacakta alacakta ooohooo
en iyisi adamı karısından ayırıp onunla evlenmek ,
hem bilindik sular ay ne kadar huzurlu
kültürel uyuşmazlık.
3 yıl evli kaldık.
Ablaniz ne iciyor bize de soylesin.Merhaba
evet öyle kadınlar var mesela ablam eşiyle evlenirken benle evlen yeterki aldatırsan aldat dedi ben şok oldum. birde aldatıyor eşi efendim aldattıkdan sonra evine dönsün dışarda kalmasın diyen biri. ne mideler var ben kendi ablamda şahit oldum
Temmuz 2013 de boşandım. Mayıs 2014 de boşandığım kişi kendine yeni bir hayat kurdu.Evlendi. Ben İzmir'de yaşıyordum.. Diş doktoruyum. İzmir devlet hastanesinde çalışıyordum.Ancak abimde diş doktoru. İstanbulda diş kliniği açtı. birlikte çalışmamızı teklif etti. Bende İstanbul'a taşındım. Boşandığım insan Elazığda görev yapıyordu ancak ( boşandığım eşimde doktor) evlendikten sonra eşi İstanbulda diye buraya taşınmış. Biz ta ki 5 ay önce tesadufen karşılasıncaya kadar hiç görüşmedik.Boşandık bitti. Ama ben hiç unutamamıştım. Ama telefon numaralarımı değiştiridim.Adresmi ..Bana ulaşamadı. Tesadufen eşini bizim iş merkezindeki yan taraftaki kadın hastalıkları ve doğumcu doktora getirmiş. Bende ordaydım. Burdan başladık görüşmeye. Eşinin çocugu olmuyormuş.Ve olmayacakmış. Boşanmayı düşünüyormuş zaten. Bizde birbirimizi seviyoruz. görüştükçe daha çok birbirimize bağlandık. Eşi tüp bebek tedavisi görüyordu. Benle görüşmeye başladıktan sonra tedaviyi bahanelerle yarım bıraktırdı eşine. Dün ilk defa birlikte olduk. Benim evimde kaldı. Her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Kopamıyorum. Çevrem sen koskoca doktorsun. diyorlar. Ama kalbime laf geçiremiyorum.Şu an sanki kendimi birlikte olduğum için medres gibi hissediyordum. Düne kadar bişeyler paylaşıyorduk ancak kendimi kötü hissetmiyordum. Şu an kendimi kötü hissediyorum. Biz Mardinliyiz. Abim bunları bilse neler olur. Bugun ayrılma kararı aldım. Hatta İzmir'e geri döneyim mi? Onun boşanmasını bekleyelimmi? SAbredelimmi ?
Ayrılma sebebimiz : Benim ailem Mardinli.. O kişinin ailesi İstanbullu.Ve sosyetik. Aileler kültürler uyuşmadı..
Bu siteyi tesadüfen buldum. Psikolag arkadaşlrım var ama utanıyorum bu şekilde anlatmaya..
Çocugum yok. 3 yıl evli kaldım. Yaşım 36
Lütfen yorum yaparken empati kurarak yorum yapın.. Bende eleştiriyordum herkesi .Kınıyordum ama kendime ve kalbime engel olamıyorum. Ama diğer tarafta da eşini hiç bırakmak istemeyen bir kadın var.
yuva yıkan kadın.. Bunu söylemek ne kadar basit değilmi? İnsanların içinde bulunduğu durumu şartları göze almak lazım. Herkesin bir sebebi vardır . Benim doğrularımda var tabiki. Ama herkes doğrularına göre yaşasaydı hayat mükemmel olurdu. Yuva yıkan kadın değilim. Neden mi ? Benle görüşmeden önce zaten bu yuva yıkılmaya doğru gidiyor? Bu yuva şu an sadece kadının baskısıyla ve ailesinin baskısıyla devam ediyor. Sizce en kötü şey nedir biliyormusunuz. Bir insanınistemeden zorla bir evliliğe devam ettirilmesi. Mutsuz bir evliliğe elalem ne der düşüncesiylen devam ettirilmesi. Özgürlüğünün eşinden alınması.. Bence o kadın kötülük yapıyor. Seni istemiyorsa mutsuz sa seninle evlendi diye bir ömür boyu sana mahkum olmak zorunda değil. Anlayamadığınız şey bu nokta. siz nerden bileceksiniz en büyük acı özgürlüğünüzün elinden alınarak bazı şeylere mecbur bırakılmanızdır.Ben masum olduğumu düşünüyorum.
sen bı de o kadını dınle. koskoca adam bu bıcak mı dayıyolar. adamın laflarına yuzde yuz inan. saf mısınızyuva yıkan kadın.. Bunu söylemek ne kadar basit değilmi? İnsanların içinde bulunduğu durumu şartları göze almak lazım. Herkesin bir sebebi vardır . Benim doğrularımda var tabiki. Ama herkes doğrularına göre yaşasaydı hayat mükemmel olurdu. Yuva yıkan kadın değilim. Neden mi ? Benle görüşmeden önce zaten bu yuva yıkılmaya doğru gidiyor? Bu yuva şu an sadece kadının baskısıyla ve ailesinin baskısıyla devam ediyor. Sizce en kötü şey nedir biliyormusunuz. Bir insanınistemeden zorla bir evliliğe devam ettirilmesi. Mutsuz bir evliliğe elalem ne der düşüncesiylen devam ettirilmesi. Özgürlüğünün eşinden alınması.. Bence o kadın kötülük yapıyor. Seni istemiyorsa mutsuz sa seninle evlendi diye bir ömür boyu sana mahkum olmak zorunda değil. Anlayamadığınız şey bu nokta. siz nerden bileceksiniz en büyük acı özgürlüğünüzün elinden alınarak bazı şeylere mecbur bırakılmanızdır.Ben masum olduğumu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?