- 10 Nisan 2014
- 43.687
- 116.192
- 798
hepimiz sineklikleri alıp evlerde erkek cinsinden kim varsa eş baba abi farketmez çat çat indirelim kafalarına uyurkenAy gördükçe gülüyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimiz sineklikleri alıp evlerde erkek cinsinden kim varsa eş baba abi farketmez çat çat indirelim kafalarına uyurkenAy gördükçe gülüyorum.![]()
Onun yazdığı daha komik, uykunda farketmez sın, vurursun ölür dedi yaaaaAy gördükçe gülüyorum.![]()
cıks bir kaç gün tüyü yolunmuş tavuk gibi kırmızı gezecekmişim.dr öyle dedi dehemen bi pirinc maskesi yap porselen gibi bembeyaz olursun![]()
Ay valla karnımı tuta tuta gülüyorum. Şuan çok komiğim.hepimiz sineklikleri alıp evlerde erkek cinsinden kim varsa eş baba abi farketmez çat çat indirelim kafalarına uyurken![]()
lutrana bi danismak lazimcıks bir kaç gün tüyü yolunmuş tavuk gibi kırmızı gezecekmişim.dr öyle dedi de![]()
![]()
Onun yazdığı daha komik, uykunda farketmez sın, vurursun ölür dedi yaaaa![]()
bu ara her hafta düğüne çağırıyorlar.altın para yerine sineklik mi taksam?lazım olur çat çatAy valla karnımı tuta tuta gülüyorum. Şuan çok komiğim.![]()
gel stand up grubu kuralım.cem yılmazdan daha komiğiz bence k.k kadınları.Ay sinirim bozuldu, gözümden yaş geldi gülmekten![]()
![]()
![]()
![]()
Gerçekten çok güldüm bu sivrisinek ve vurursun ölür muhabetine.gel stand up grubu kuralım.cem yılmazdan daha komiğiz bence k.k kadınları.![]()
çat çat esprimizi çalmadan patentini de alalım hemen
Mune cımbızla değil sineklikle gelecek şimdi.gel stand up grubu kuralım.cem yılmazdan daha komiğiz bence k.k kadınları.![]()
çat çat esprimizi çalmadan patentini de alalım hemen
herkesss ayağaaa.dede için 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum sizi.dikkatttttttGerçekten çok güldüm bu sivrisinek ve vurursun ölür muhabetine.Dedeye saygı lütfen
![]()
Sineklikler hazır komtanimherkesss ayağaaa.dede için 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum sizi.dikkattttttt![]()
tövbe estağfurullah.altıma kaçıracağım gülmektenSineklikler hazır komtanim![]()
Ne yaptın kendine ya, illa bir günde bronzlaşmak zorunda mıydın, geçmiş olsun.sen beni görsen haline şükredersin.dün 7 saat güneşte kaldım ıstakoz gibiyim.dr bir torba krem verdi.insan içine çıkacak halim yohhhh![]()
![]()
Eskiden merdaneydi o, bu enflasyonda sinekliğe ancak güç yeterbu ara her hafta düğüne çağırıyorlar.altın para yerine sineklik mi taksam?lazım olur çat çat![]()
![]()
ne boronzlaşması ayol.okula yardım kermesinde yandım çatır çatır.denizin yüzünü göremedim daha.anca ağustosaNe yaptın kendine ya, illa bir günde bronzlaşmak zorunda mıydın, geçmiş olsun.
Eskiden merdaneydi o, bu enflasyonda sinekliğe ancak güç yeter![]()
Ben de bir haftada iki kermeste görevliydim biri kendi okulumun diğeri oğlumun okulunda. Allahtan gölgedeydik yoksa ben de o halde olurdum sanırım. Çok geçmiş olsun.ne boronzlaşması ayol.okula yardım kermesinde yandım çatır çatır.denizin yüzünü göremedim daha.anca ağustosa![]()