• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

Ben de bilirdim hakarete hakaretle cevap verip sizlerin peşinden banlanmayı.🤫işte onlar hep tuzak. Orda durcaksınız. 👍İçinizden 10a kadar sayacaksınız. Ama eşsiz zihnim ve sabrım kıvrak zekamla perçinleşince ortaya böyle güzellikler çıkıyor. Tatlı dil yılanı deliğine sokarmış. Hayat güzel kıymetini bilin.
çok tatlısın cidden. bence de kıvrak bir zekan var. sana çok benzeyen bir arkadaşım var. o da çok ciddi sıkıntılar yaşamış arada gerçeklik algısını kaybeden biri. ama onun da üslubu böyledir😄umarım yakın zamanda hayatın düzene girer💕

Ben de bilirdim hakarete hakaretle cevap verip sizlerin peşinden banlanmayı.🤫işte onlar hep tuzak. Orda durcaksınız. 👍İçinizden 10a kadar sayacaksınız. Ama eşsiz zihnim ve sabrım kıvrak zekamla perçinleşince ortaya böyle güzellikler çıkıyor. Tatlı dil yılanı deliğine sokarmış. Hayat güzel kıymetini bilin.
:D

Lutran'in güzellik önerilerini takipteyiz, valla bulursam ben de yapicam🤣
3 yemek kasigi suyu biraz yumusayana kadar hasliyormussun suyunu suzup pirincin icine bal ve sut ekliyormussun yuzune suruyormussun masaj yapr gibi sonra pirincin suyuyla yuzu duruluyormussun. Arastirmalarim sonucu bu tarife ulastim😂 Lutran daha iyi bilir ama onaylasin dogruysa🤣

3 yemek kasigi suyu biraz yumusayana kadar hasliyormussun suyunu suzup pirincin icine bal ve sut ekliyormussun yuzune suruyormussun masaj yapr gibi sonra pirincin suyuyla yuzu duruluyormussun. Arastirmalarim sonucu bu tarife ulastim😂 Lutran daha iyi bilir ama onaylasin dogruysa🤣
Ben hazır satılan maskelerden sandiydim. Kız Lutraaan, hangisi doğru bu maskelerin?

Kız o ne biçim tarif, 3 yemek kaşığı suyu haslasam buharlaşıp uçar o be

Back
X