- 16 Mayıs 2018
- 223
- 651
- 103
- Konu Sahibi Xyzel 56789
-
Şu anda da güvende değilsiniz. Hemen bir avukata başvurmanız gerekiyor, ne demek eve gizli gizli girmek. Şu anda da size zarar veriyor zaten. Şok oldum okurken. En kısa zamanda huzura kavuşmanız dileğiyleHerkese merhaba buraya 9 ay önce bir konu çok feci aldatıldım boşanıyorum diye. Eşimin beni aldattığını yakalamıştım ve ertesi gün eşyalarımı toplayıp evi terk etmiştim evden Ayrılalı 9 ay oldu çekişmeyle devam edecekti Ama uğraşmak istemedim ve anlaşmalı bir şekilde 2 ay önce boşandık
Sorun şu ki 11 yaşında bir oğlum var ve o yüzden hala iletişim kurmamız gereken zamanlar oluyor çocuğa telefon ve hat aldım buna rağmen beni arıyor kaç kez engelledim Ama çocuğu huzursuz etmeye başladı çocuğa devamlı Annen engeli kaldırsın beni arasın şeklinde korkutuyordu çocuğu ve ben de engeli kaldırdım
Tabii bununla kalmadı özellikle Boşandıktan sonra daha çok üstüme gelmeye başladı arayıp devamlı küfür hakaret tehdit ediyor birkaç kez uzaklaştırma aldırdım ama daha da hırçınlaştı bir kez daha uzaklaştırma alırsan çok kötü şeyler olur diyor Böyle de Huzursuzum ama uzaklaştırma alırsam da olur da nezarete falan girerse daha da hırçınlaşacağını biliyorum ve hiçbir adım atamıyorum haklarımın farkındayım ama açıkçası Kanunlara da pek güvenemiyorum adliyede çalışmama rağmen..
bu kişi beni Devamlı kontrol altında tutmaya çalışıyor Önceden her gün yapıyordu bunu.şimdi haftada bire düştü sevinmeye başlamıştım artık etkisi azalıyor diye ama bütün Hafta sonumu rezil ediyor çocuğu cuma akşamı alıyor ve çocuk orada olduğu sürece devamlı çocuğun yanında beni arayıp kimlerle birliktesin kimlerle samimisin kimlerin altına yatıyorsun şeklinde çirkin ithamlarda bulunuyor sana karşı çok doluyum çok kinliyim diyor. Sanki evlilik onun yüzünden bitmemişçesine.
Muhtemelen düzeni bozulduğu için bu hırçınlığı diye düşünüyorum yıllardır yaptıkları için beddua ediyorum Allah cezasını da vermiyor mutluluğu için dua ediyorum sevgilisiyle mutlu olsun benim peşimi bıraksın diye o da olmuyor sıkıştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Sırf çocuğum için onu düşündüğüm için bir adım atmaktan korkuyorum çocuk da çok huzursuz oluyor Biz her telefonla konuşup kapattığımızda Anne babam sana küfür etti mi kötü mü kapattınız senin suratına mı kapattı şeklinde. çocuğumun da Huzuru Kalmadı ben Annemlerin evinde kalıyorum Şu an ama annemle babam memleketteler ve tekim bu insan boşandığımız gün terasa dolaşıp benim evime camdan pat diye girdi koştum apartmana çığlık attım Herkes başımıza toplandı Allah'tan ve sonra şikayetçi olmam için türlü şeyler söyledi bir daha gelmeyeceğim rahatsız etmeyeceğim falan dedi ben şikayetçi olmakta ısrar edince eğer o polis bir gelsin Ben bir uğraşayım karakollarda O zaman çok kötü olacak Her şey seni de kendimi de çocuğu da şeklinde tehditler sıraladı o kadar huzursuzum ki kalbim ağzımda atıyor sanki.
Diyeceksiniz ki şikayetçi olsan da kötü davranıyor böyle de kötü davranıyor ama sanki şikayetçi olsam bana zarar vereceğini hissediyorum çocuğumun annesiz kalmasını istemiyorum böyle de benim ruh sağlığım her gün daha kötüye gidiyor tam boşandım kurtuldum derken her şey daha da kötü olmaya başladı kendi hatasını asla söylemiyor Sanki benim onu affetmem gerekiyormuş da affetmemişim suçlu benmişim gibi davranıyor. Siz olsanız ne yapardınız yalnız yaşadığım için korkuyorum empati yapıp cevap verin lütfen ve dua edin nolur çocuğumun ve benim huzurumuz için. Kimin duası kabul olur bilinmez
Şikayet etmek tabi ki istiyor ama şikayet edince adamı içeriys mi alıyorlar sanki? Adam iyice hırçınlaşıp kadına zarar verecek diys kadın canından korkuyor. Sanki her gün duymadığımız şey. Çekince hissetmesi çok normalİyi de buna verecek nasıl bı çözüm bulunsun, şikayet etmek istemiyorsun, adam bırakmıyor, başka seçeneğin var mı, çocuğunun yaninda arayıp edepsiz konuşması falan kabul edilir değil, tehditler kabul edilir değil, eve camdan görmek ne demek, kabul edip oturma, şikayet et ne gerekiyorsa yap, böyle el mahkum beklersen çözülecek mi zannediyorsun???
İnşallah bı an önce bu problemden kurtulursun, huzura kavuşursun mutlu olursun oğlunla...
En ihtiyacım olan dua.. var olunAllah yardımcınız olsun,pis insanla uğraşmak zordur... İnşallah gebedir de yakanizdan düşer
Tam da dediğiniz gibi yapıyorum asla kışkırtmıyorum. Arkadaşlarım diyor ki sana ne benim hayatımdan istediğimi yaparım de diyorlar. Ama bunu söyleyebileceğim biri değil onu en iyi ben tanıyorum ve cok ılımlı yaklaşıyorum. Hukuken de bir şey olacağı yok araştırdım ve evet üç beş gün nezarete girip çıksa bişey olmuyor diye daha da azacak.Okurken ben bile ürktüm açıkçası,ev değiştirin,iş yerinde oda değiştirin ne bileyim kavga edip zıtlaşmayın çünkü gözünü karartmış gibi hissettim ,yine bir avukatla görüşün ona göre değerlendirin,şikayetçi olsanız da bırakırlarsa nasıl olsa bişey yapmıyorlar rahatlığıyla daha da azabilir,ters düşmeyin ılımlı davranın çocuğunuz varmış,bir yandan da hukuken bi soruşturun neler yapılabilir diye ,çok geçmiş olsun rabbim evladınızı analı büyütsün
Çok teşekkür ederim duanız için ve tavsiyelerinizi mutlaka dikkate alacağım.Yaşayan bilir sadece zorba insanın yaşattıklarınıNe kimseyi tetiklemek ne de korkutmak isterim. Ama ben rahat rahat tavsiye veremiyorum artık erkekler hakkında.
Ya sırf bu ay 2 tane eski koca tarafından yolun ortasında kaçırılma vakası gördüm haberlerde. Eski eşlerinin canına kıyanlar zaten almış başını gidiyor.
Şimdi ben bu kadına ne diyeyim ya? Vallahi billahi ben de çaresiz kaldım.
Ya diyeceğim ki kadınlar hiç evlenmeyin, bekarken canınız sağ olur hiç değilse. Ay onu da diyemiyorum, manyağın biri gözünü kestirip ya benimsin ya kara toprağın da diyebiliyor. Tipine ettiğimin Arizona kertenkelesi kılıklı herifi kendini sana denk görebiliyor hayal dünyasında.
İşleri güçleri kadın ve kadın cinselliği. Gerçekten bazılarının düşündüğü başka hiçbir şey yok, korkunçlar. Hepsinden tiksiniyorum.
Neyse daha fazla yazarsam küfredip banlanacağım. Konu sahibi dua edeceğim senin için. Geçmişte bir zorba deneyimlemiş bir kadın olarak iki tavsiyem olabilir sana. Birincisi korktuğunu belli etme, eğer sezerse bunu daha da beter üstüne gelir. Keyif alıyordur bundan. İkincisi ise fazla muhatap olma bence. Çünkü amacı seninle iletişimde kalmak, istediğini verirsen bunu sürdürmek isteyecektir.
Ama sana ağzına geleni say, git şikayet et vs. diyemiyorum, sana bir şey olursa inan ben de yıkılırım. Lütfen dikkat et.
Babam kanser tedavisi için gitmek zorunda kaldı. Tayin istesem çocuğu götürdün diye delirir bu defadaAileniz neden sizi böyle bir durumda evde yalnız bırakıyor. Bence yanınızda olurlarsa eski eşiniz biraz çekinir gibime geldi.
Sizin için farkı bir görev yeri olamaz mı ? Eşinizin hiç bilemeyeceği ve ne yaparsa yapsın öğrenemeyeceği. İnşallah böyle bir şeye gerek kalmadan yakanızdan düşer ama ben yerinizde olsam farklı bir şehre tayin olayını düşünürdüm.
Korkmuyor çünkü dişiyle tırnağıyla memur olmadı. Yurtta büyüdüğü için memur oldu ve bunların işten atılması oldukça zor. O yüzden böyle hoyratBu adam memur değil miydi ya nasıl bu kadar gözü kara olabiliyor siciline bir şey işlemesinden korkmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?