Boşandığım şahıs beni rahatsız ediyor.

Bu adamdan kurtulmak için evleneyim derken daha beterine denk gelmesin Allah korusun.
Evet o ihtimal de var maalesef. Ama güvenilir insanların referansıyla evlenirse anlaşmazlıklar yaşasa bile en azından bu kadar pislik bir adama denk gelmez bence. Bu zamanda zaten tanıştım sevdim evleniyorum demek çok büyük risk. Sevdiğin insanın içinden ne çıkacak bilemiyorsun.

Böyle bi anda olacak şey değil ama lütfen önünüzdeki zamanı yeni hayatınız için hazırlayın. Çocuğunuz büyüdükçe size arka çıkar zaten 3-4 seneye delikanlı olunca söner havası astım kestimleri.
Siz çalıştığınız yerdeki savcılarla bi görüşün fikir alın, kendinizi savunmak içinde ek önemler alın ne olur ne olmaz. Çocuk ondayken Allah korusun çocuğa bi zararda vermesin, öyle manyaklarda var anneyi cezalandırmak için yapan. Bu yüzden kışkırtma dilini kullanmadan akıllıca ilerlemek gerek

Çevresinde korkacak biri yok mu? Müdürü vs… aslında para ile adam tutup bir güzel dövdürmek lazım

Kades kurun siz.
Kimseden korkmuyor ama son çare benim de aklıma geldi dövdürmek bir de telefon numarasını esc numarası gibi İnternete yada yollara atayim diyorum. Bi süre oyalar bu onu belki

Çocuk herseyi biliyor bana zulmettiğini de görüyor ama neden bu kadar çok seviyor bilmiyorum. Benim bildiğim erkek çocuk annesine böyle yapıldığında babaya düşman olur. Evet dediğiniz gibi beni Annen sinirlendiriyor hersey onun yüzünden diyormuş biz seninle onun yüzünden ayrı evlerde yaşıyoruz diyormuş.

Fikir alacağım mutlaka savcılardan artık baş edemiyorum. Çocuğuna fiziksel bisey yapmaz Allahın izniyle ama psikolojisiyle bayağı bir oynadığı kesin

Kesinlikle öyle. Ama bazen bi bedduayla geberenleri duyuyorum imreniyorum öyle duası şak diye kabul olan insanlara

Çok sinirlendim.allah yardımcınız olsun. Sikayetci olursanız soruşturma açılacaktır. Savci sizi dinler, bazı suçlar şikayete tabi değil, bunu göze alamaz. O yuzden bir avukata danisip ilerleyin. Ben harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorum çünkü siz korktukça daha ileri gidiyor. Her türlü rahatsız ediyor zaten, sikayetci olun , o bir kere nezarete girsin, yaptığının bedelini ödesin.kendinizi koruyun savunun. Güçsüz olduğunuzu düşünmesin. Arkanızda kimse olmasına gerek yok, babaniz yada baba yerine koyduğunuz biri arasın uyarsın diyeceğim ama onlarında basi belaya girebilir. O yuzden kendiniz bir avukat yardımıyla sikayetci olun..Allah yardımcınız olsun.

Çocuğunuzu babasiyla görüştürmeyin baba sevgisi aliyor degil sonuçta başka bir şehire taşınıp izinizi kaybettirin adam olana kadar da çocuğunu görmesin çocuğunuz annesiz bir ömür kalmasindansa babasindan yillarca mahrum kalmasi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…