- Konu Sahibi Xyzel 56789
-
Çok ilginç. Çocuk için kötü bir örnek. Allah kurtarsın sizi .Hem de nasıl. Pazar gecesi ağlıyor babamı özledim diye. Haftasonunu iple çekiyor
Bu adamdan kurtulmak için evleneyim derken daha beterine denk gelmesin Allah korusun.Pislik herif. Velevki birileriyle yatıp kalkıyorsun ona ne? Ona mı kalmış senin namusunu korumak? Sen bul birini evlen bence, tamamen kurtul bu şerefsizden.
Evet o ihtimal de var maalesef. Ama güvenilir insanların referansıyla evlenirse anlaşmazlıklar yaşasa bile en azından bu kadar pislik bir adama denk gelmez bence. Bu zamanda zaten tanıştım sevdim evleniyorum demek çok büyük risk. Sevdiğin insanın içinden ne çıkacak bilemiyorsun.Bu adamdan kurtulmak için evleneyim derken daha beterine denk gelmesin Allah korusun.
Sana ne diyemiyorum ya şte bu da beni daha çok yoruyor. Ne kimseyi istiyorum ne birine güvenirim bu saatten sonraPislik herif. Velevki birileriyle yatıp kalkıyorsun ona ne? Ona mı kalmış senin namusunu korumak? Sen bul birini evlen bence, tamamen kurtul bu şerefsizden.
Böyle bi anda olacak şey değil ama lütfen önünüzdeki zamanı yeni hayatınız için hazırlayın. Çocuğunuz büyüdükçe size arka çıkar zaten 3-4 seneye delikanlı olunca söner havası astım kestimleri.Geçen hafta çocuğun kursuna geldi. Sizi eve ben bırakayım diyor arabayla. Asla dedim. Çirkefleşti. Kızdırmamak için aramızda nikah yok binemem dedim geçtim. Evet şehir değiştirmem lazım farkındayım ama elimi kolumu bağlayan şeyler var. Kira odemiyorum burda ve bir yandan kooperatifim var bitmesi gereken onun için para biriktiriyorum
Kimseden korkmuyor ama son çare benim de aklıma geldi dövdürmek bir de telefon numarasını esc numarası gibi İnternete yada yollara atayim diyorum. Bi süre oyalar bu onu belkiÇevresinde korkacak biri yok mu? Müdürü vs… aslında para ile adam tutup bir güzel dövdürmek lazım
Kades kurun siz.
Çocuk herseyi biliyor bana zulmettiğini de görüyor ama neden bu kadar çok seviyor bilmiyorum. Benim bildiğim erkek çocuk annesine böyle yapıldığında babaya düşman olur. Evet dediğiniz gibi beni Annen sinirlendiriyor hersey onun yüzünden diyormuş biz seninle onun yüzünden ayrı evlerde yaşıyoruz diyormuş.Çocukta babamda babam diyomuş, belki çocuğa bambaşka anlatıyodur. Normalde çocuklara anlatmayım derim ama babasının ne halt olduğunu, annesinin ödünü koparttığınıda bilsin yani. Böyle babayı istemeside bana normal gelmedi 11 yaşında çünkü.
Fikir alacağım mutlaka savcılardan artık baş edemiyorum. Çocuğuna fiziksel bisey yapmaz Allahın izniyle ama psikolojisiyle bayağı bir oynadığı kesinBöyle bi anda olacak şey değil ama lütfen önünüzdeki zamanı yeni hayatınız için hazırlayın. Çocuğunuz büyüdükçe size arka çıkar zaten 3-4 seneye delikanlı olunca söner havası astım kestimleri.
Siz çalıştığınız yerdeki savcılarla bi görüşün fikir alın, kendinizi savunmak içinde ek önemler alın ne olur ne olmaz. Çocuk ondayken Allah korusun çocuğa bi zararda vermesin, öyle manyaklarda var anneyi cezalandırmak için yapan. Bu yüzden kışkırtma dilini kullanmadan akıllıca ilerlemek gerek
Bunu siz nerden biliyorsunuzSevgilisi var 5-6 tane ama yine benle uğraşıyor anlamıyorum
Aldatıldığımı öğrendiğim konumda yazmıştım. Oğlum babasının telefon şifresini görmüş bana söyledi ben de enine boyuna inceledim öyle öğrendim. Uçan kuşa bile yürüyordu.Bunu siz nerden biliyorsunuz
Kesinlikle öyle. Ama bazen bi bedduayla geberenleri duyuyorum imreniyorum öyle duası şak diye kabul olan insanlaraboşuna demiyorlar ölüsü olan bir gün ağlar, delisi olan her gün ağlar. işin kötü tarafı böyle herifler kısa ömürlü de olmuyor. bekle ki geberip gitsin eceliyle de rahat et. keşke kötülerin ömrü kısa olsa.
Çocuğunuzu babasiyla görüştürmeyin baba sevgisi aliyor degil sonuçta başka bir şehire taşınıp izinizi kaybettirin adam olana kadar da çocuğunu görmesin çocuğunuz annesiz bir ömür kalmasindansa babasindan yillarca mahrum kalmasi daha iyiHerkese merhaba buraya 9 ay önce bir konu çok feci aldatıldım boşanıyorum diye. Eşimin beni aldattığını yakalamıştım ve ertesi gün eşyalarımı toplayıp evi terk etmiştim evden Ayrılalı 9 ay oldu çekişmeyle devam edecekti Ama uğraşmak istemedim ve anlaşmalı bir şekilde 2 ay önce boşandık
Sorun şu ki 11 yaşında bir oğlum var ve o yüzden hala iletişim kurmamız gereken zamanlar oluyor çocuğa telefon ve hat aldım buna rağmen beni arıyor kaç kez engelledim Ama çocuğu huzursuz etmeye başladı çocuğa devamlı Annen engeli kaldırsın beni arasın şeklinde korkutuyordu çocuğu ve ben de engeli kaldırdım
Tabii bununla kalmadı özellikle Boşandıktan sonra daha çok üstüme gelmeye başladı arayıp devamlı küfür hakaret tehdit ediyor birkaç kez uzaklaştırma aldırdım ama daha da hırçınlaştı bir kez daha uzaklaştırma alırsan çok kötü şeyler olur diyor Böyle de Huzursuzum ama uzaklaştırma alırsam da olur da nezarete falan girerse daha da hırçınlaşacağını biliyorum ve hiçbir adım atamıyorum haklarımın farkındayım ama açıkçası Kanunlara da pek güvenemiyorum adliyede çalışmama rağmen..
bu kişi beni Devamlı kontrol altında tutmaya çalışıyor Önceden her gün yapıyordu bunu.şimdi haftada bire düştü sevinmeye başlamıştım artık etkisi azalıyor diye ama bütün Hafta sonumu rezil ediyor çocuğu cuma akşamı alıyor ve çocuk orada olduğu sürece devamlı çocuğun yanında beni arayıp kimlerle birliktesin kimlerle samimisin kimlerin altına yatıyorsun şeklinde çirkin ithamlarda bulunuyor sana karşı çok doluyum çok kinliyim diyor. Sanki evlilik onun yüzünden bitmemişçesine.
Muhtemelen düzeni bozulduğu için bu hırçınlığı diye düşünüyorum yıllardır yaptıkları için beddua ediyorum Allah cezasını da vermiyor mutluluğu için dua ediyorum sevgilisiyle mutlu olsun benim peşimi bıraksın diye o da olmuyor sıkıştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Sırf çocuğum için onu düşündüğüm için bir adım atmaktan korkuyorum çocuk da çok huzursuz oluyor Biz her telefonla konuşup kapattığımızda Anne babam sana küfür etti mi kötü mü kapattınız senin suratına mı kapattı şeklinde. çocuğumun da Huzuru Kalmadı ben Annemlerin evinde kalıyorum Şu an ama annemle babam memleketteler ve tekim bu insan boşandığımız gün terasa dolaşıp benim evime camdan pat diye girdi koştum apartmana çığlık attım Herkes başımıza toplandı Allah'tan ve sonra şikayetçi olmam için türlü şeyler söyledi bir daha gelmeyeceğim rahatsız etmeyeceğim falan dedi ben şikayetçi olmakta ısrar edince eğer o polis bir gelsin Ben bir uğraşayım karakollarda O zaman çok kötü olacak Her şey seni de kendimi de çocuğu da şeklinde tehditler sıraladı o kadar huzursuzum ki kalbim ağzımda atıyor sanki.
Diyeceksiniz ki şikayetçi olsan da kötü davranıyor böyle de kötü davranıyor ama sanki şikayetçi olsam bana zarar vereceğini hissediyorum çocuğumun annesiz kalmasını istemiyorum böyle de benim ruh sağlığım her gün daha kötüye gidiyor tam boşandım kurtuldum derken her şey daha da kötü olmaya başladı kendi hatasını asla söylemiyor Sanki benim onu affetmem gerekiyormuş da affetmemişim suçlu benmişim gibi davranıyor. Siz olsanız ne yapardınız yalnız yaşadığım için korkuyorum empati yapıp cevap verin lütfen ve dua edin nolur çocuğumun ve benim huzurumuz için. Kimin duası kabul olur bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?