Boşandığım şahıs beni rahatsız ediyor.

Haber izliyor musunuz şikayetçi olup serbest bırakılan dengesizler ilk iş kadına saldırıyor

Kadın korkuyor adalet sistemi zayif hatta yok

Kaç kadın bu sebebten öldürüldü hakim diyor ki öldürünceye kadar bir şey yapamazyız öldürürse o zaman 10 yıl verir iyi halden salarız dava düşer olan toprakta çürüyen yüz binlerce kadına oluyor

Hem aldatmış hem rahat bırakmıyor şerefsiz

Bütün mesajları toplayın iyi bir avukatla çalışın

Tehditleri özellikle çocukla ilgili olanları saklayın dava açın ve başka yere taşının izinizi kaybedin

Allah yardımcınız olsun karaktersiz bir şerefsiz var karşınız da

Canım çok geçmiş olsun böyle pislik belalı tipler ile uğraşmak çok zordur tahmin edebiliyorum. Elindeyken kıymet bilmezler kadın gidince sümük gibi yapışırlar . Oğluna ayrı üzüldüm bu yaşta neler ile uğraşmak zorunda kalmış . Al sana kocaman bir çocukluk travması ... Adliyede çalışıyormuşsun mutlaka vardır bir avukat tanıdığın ona danış sonrasında eğer oluyorsa tayin isteyip git bence o şehirden veya yurt dışı seçeneklerini düşün derim biliyorum öyle kolay değil o işler ama en azından araştırıp denemeye değer . Allah yardımcın olsun karşı tarafada akıl fikir versin

Allah tez zamanda kurtardın seni ve oğlunu bu insandan inşaallah Rabbim yardımcınız olsun çok üzüldüm

Bence tek çareniz izinizi kaybettirmeniz, ömür boyu bu adamı çekemezsiniz. Ben olsam çocuğu da göndermem böyle bir psikopata, haberlerde izliyoruz Allah korusun anneden hıncını çıkartmak için çocuklara neler yapıyorlar. Allah yardımcınız olsun.

çok zor çok. Allah yardımcın olsun. Ama bu ruh hastasına çocuk da verilmez. Korkunç acaba adliyede bir hakimle falan görüşsen de yapılacak hukuki birşey var mı anlatsa sana. Bizim işte bir kadın böyleydi. Gizlice tayini yapıldı. Bütün bilgileri değiştirildi. Kurtuldu psikopat kocasından. Hiçbirimizde bilmiyoruz ne yapıyor nerede o kadar gizli

Neticede çocuk sizi aldattığını ve bu nedenle boşandığınızı biliyor. Yaşadığı durumu ayırt erecek yaşta. Bu adam çocuğunuza kötü örnek oluyor.

Sizin konuları biliyorum. Kadın tarafına hiç salça olmayacaktınız o kadın sizin bu heriften kurtuluşunuzdu.
Can güvenliğim yok diyorsunuz böyle bir adamın beraber olduğu kadına teşekkür bile etmeniz gerekirdi sizi kurtaracağı için. Ama ortalığı bulandırdınız herkese yaydınız onlar da ayrıldı kadın da bunu bıraktı herif yine sizin başınıza kaldı.

Kadın tarafı zaten duyardı. Hatta böyle şeylerde kurumun hepsi biliyor. En son da işte karısı ya da kocası duyuyor. Ben de buna benzer birinden kurtuldum. İş arkadaşlarım komşularım onun ailesi herkes biliyormuş hatta şu an benim duyduklarımdan da fazlası varmış anlatmadılar en son ben duydum. Sessizce boşandım. Ama ben elimi eteğimi çekince takıldıkları da bıraktı onu. Çünkü bizler evi geçindirip bakarken onlar maaşlarıyla bekar hayatı yaşıyordu. Hepsi bitti maaş bölündü bir de ev geçindiriyorlar kim ne yapsın bunları??? Yani konu sahibinin başındaki bela yine bunu yapacaktı.

Tamam ne yapsın, şikayetçi olmasın, çeksin mi böyle, sizin tavsiyeniz nedir?

Evet o benim kurtarıcımdı o günlerde idrak edemedim ama benim kadına düşman olma sebebim aldattığı kişi olması değildi. Eşime devamlı benimle ilgili şeyler sorması benim arkamdan gülmesi ve eşimi bana karşı doldurmasıydı. Kadını bi kaç ay korkuttum evet ama buna rağmen zaten hala birlikteler. Sorun şu ki şerefsiz herif benden elini çekmiyor bir türlü. Yoksa hayatında sayısız kadın var zaten. O kadin da dahil

canımdan değerli mi. ölümden ötesi yok. bu işin sonunda ölüm varsa pılımı pırtımı alır kaçarım. can bu ya can. ölmek mi yoksa kaçmak mı. çocuğu da ona veririm. anası öleceğine büyüyünce kavuşsun anasına.

Size sadece dua edebiliriz zira ülkede sizi koruyacak bir mekanizma gerçekten yok. Polislerin biz içeri atsak kanun çıkartıyor diyor haklılar.O kadar çok ki böyle insanlar hepsine bir memur dikilse memur sayısı yetmez. Uzaklaştırma kararının fasa fiso olduğunu zaten görmüşsünüzdür. Sizi ararlar iyi misiniz diye o kadar.
Ve bu kadar palazlanma nedenleri bizzat bu. İşi , ailesi kaybedecek birşeyi olmazsa işiniz daha zor olur. Allah sizi unutturacak bişey versin başına inşallah İyisine bile razı oluruz . Gitsin birini bulsun onla mutlu olsun sizden uzak olsun.

Kendiniz direkt degil ama kadina adamin size salca oldugu haberini ucuracak biri varsa bunu deneyin belki kadin kiskanclik krizine girerde adami sizden uzaklastirir

Başka şehre gitme imkanınız yok mu inşallah aşık olur da biriyle evlenir ya

Tamam ne yapsın, şikayetçi olmasın, çeksin mi böyle, sizin tavsiyeniz nedir?
Ben gerekeni konu sahipine yazdım karşısın da şikayetten korkacak birisi yok bir ruh hastası var uzaklaştırma aldırsa ne yazar

Kadına korkakmış gibi bir imaj yapıştırdınız korkak değil sadece doğru yoldan ilerlemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…