Boşandığım şahıs beni rahatsız ediyor.

Birde bunu kendi olayınıza nasıl uyarlasınız biliyorum ama. Her ilişki kendi içinde değerlendiriyor çünkü. Benim eski eşim ve ailesi beni rahatsız edecek oldu boşanma ve sonrasında. En son babam gerçekten delirdi ve arayıp “bir kere daha bi durum olursa elime satır alıp geleceğim. Benim çocuğumu mahvettiniz kaybedecek bi şeyim yok tarzında bi şeyler.”demiş. Beni fiziksel olarak değil ama farklı numara ve kişilerden ulaşıp sözlü taciz ve tehdit ediyorlardı. En son bu babamın tehdidinden sonra bıçak gibi kesildi. Bazı erkekler ne olursa olsun kötüler bazıları arkanda biri olunca siniyor sünepeler.

Sahipsiz olarak gördüklerinin tepesine biniyorlar, evet.

Bi akrabamizin esi boyleydi, o da memurdu, o da aldatmisti kac kez, ustelik siddet vardi.

Kiza etmedigini bırakmadı, kac kez uzaklastirma kararını ihlalden hapse dustu, nasil olduysa memuriyetine etki etmedi bu durum.
Bosanma davalari 6 yil surdu, dava bitene kadar ne nafakasini ödedi ne bişey dava bitti hukmedildigi 3 kurus tazminat icin ayri cirkeflesti, atmadigi iftira kalmadı, ailede gezmedigi ev kalmadi, bi geldi baristirin diye bi geldi o o***ya niye sahip cikiyosunuz diye.

Kiz sehir degistirip, farkli bir ilde ikamet alarak kurtardi pacasini. Ha tabi onun cocugu yoktu, dolayisiyla bu fikir sizin isinize yaramaz ama adliyedeymissiniz samimi oldugunuz bir savci varsa bence akil danisin mutlaka.

Ne diyeyim baska bilemedim, Allah eski kocanizin aklini basina devsirsin, bir musibet bela olsunda basina, size saracak hali kalmasin. Ben oneri veremiyorum daha fazla arkadasim, kadinlarin basina gelenleri binlerce kez okuduktan sonra verecegim her oneri vicdanimda bir acaba yarasi aciyor.

Benim ailem de ben de sessiz sakin insanlarız maalesef kendisi gibi çirkef yok karşısında. Veya babanız gibi gözünü karartabilecek cesaretten biri yok çevremde ne yazık ki. Kimsesiz gibi biseyim gözünde

Çocuğum olmasa herşey çok farklı olurdu evet Rabbim onu bana bağışlasın ve cok güzel dediniz beni unutturacak dert versin Allah ona

.
Ben anlıyorum okuduğumu teşekkür ederim açıklama için.
Dediğim şey el mahkum herşeyi sindirip kabullenerek devam edemez, adam damarını yakalamış şikayet edersen daha kötü olacak diye, zaten kötüleşmeye devam ediyor, ne yapmalı sence, sessizce hayatına devam mi etsin, yesin tutsun mu o pisliğin yaptıklarını?
Korkmasına anormal demedim, ne kadar sessiz kalabilir böyle bı durumda, sessiz kaldıkça bitecek mi tehditler?..

Eve gizlice girdiğine göre eşiniz çok tehlikeli birisi bu yüzden git şikayet et diyemicem. Mümkün olduğu kadar iletişim kurmaya çalışın ki ilgisi ve öfkesi gençsin. Umarım birini bulur da sizde kurtulursunuz.

Ne dense olmayacak bir konu, kades indirin öncelikle. Korktuğunuzu belli etmeyin ama kışkırtmayında. Size hukuksal olarak hak arayın demek isterdim ama defalarca uzaklaştırma alan ihlalden 3-5 güne hapis yatıp çıkan bir dolu adam var. Daha geçen gün boşandığı eşini gözünü kırpmadan kaldırımda öldürdü bi adam öyle bi devirdeyiz. Kadın olarak hepimiz silah taşıyacaz öğrenecez başka yapacak bir şey kalıyor mu. Kendinizi savunmayı öğrenmeniz lazım, şok cihazı biber gazı ne varsa alın üstünüzde taşıyın. Konuşmak isterse asla gitmeyin, arabasına falan binmeyin.
Şehir değiştirmeniz lazım, çalıştığınız yere sorun güvenlik nedeni ile kapalı atamalar oluyor.

Sevgilisi var 5-6 tane ama yine benle uğraşıyor anlamıyorum
Barışalım diyemiyor asla dönmeyeceğimi biliyor düzeninin bozulmasına bence hırçınlığı. Hizmetçisini kaybetti.Sevgilisinin yanından gelince evde sıcak yemek yok ütülü kıyafet yok ya

Geçen hafta çocuğun kursuna geldi. Sizi eve ben bırakayım diyor arabayla. Asla dedim. Çirkefleşti. Kızdırmamak için aramızda nikah yok binemem dedim geçtim. Evet şehir değiştirmem lazım farkındayım ama elimi kolumu bağlayan şeyler var. Kira odemiyorum burda ve bir yandan kooperatifim var bitmesi gereken onun için para biriktiriyorum

Ruh hastası yaa. Sizin boşanmanıza sebep olan kadınla beraberlermi hala?
Evet onunla beraber. İstediklerini verdim onlara ama nafile. O kadin da boşanmış ve çocuklu ya beni de onun gibi düşünüyor azmışsındır kim söndürüyor seni diyor. Beyniyle şeyi yer değiştirmiş edepsizin

Pislik herif. Velevki birileriyle yatıp kalkıyorsun ona ne? Ona mı kalmış senin namusunu korumak? Sen bul birini evlen bence, tamamen kurtul bu şerefsizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…