Boşandığımi ne zaman soylemeliyim?

elf000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
39
12
88
29
Ben boşandim ve yeni çevremdeki iş arkadaşların bunu bilmiyor daha tanışalı bir ay kadar oldu yeni yeni evlenmeyi düşünüyor musun demeye başladılar her konu dönüp dolaşıp ilişkilere geliyor yanımda kax kişinin ilişkini dedikodusunu yaptılar boşanma konusu bile geçti bilse konuşmazlar biliyorum çok yalnızım yeni çevre edinmek istiyorum ama geçmişim hakkın da konuşmak istemedim 3 yıl oldu ayrılalı bilmiyorum karar veremedim fala nerden giricem bir iki kere sordular evlilik düşünüyor musun diye yok diyip geliştirdim şimdi söylesem yanlis anlaşılır mı bide yeni tanıştığım insanlara hangi evrede söylemeliyim bunu

Bu biraz çevre ile alakalı bana ne sorular sorN oldu bor tepkiler gördüm ondan söyledim belki de
Ne tepkisi gördünüz ne sorular sorabilirler anlam veremedim doğrusu. Belki sadece boşanma sebebini sorabilirler onu da es geçersin olur biter. Bence siz kafanızda fazla büyütüyorsunuz.

Bence dert etmeyin özellikle söylemenize gerek yok, ki yeni tanışıyorsunuz. Şöyle düşünün Allah korusun ananız babanız olmasa biri annesinden bahsetse benim yok mu diyeceksiniz . Biri soruyu sorarsa söylerseniz şu an düşünmüyorum ağzım yandı vs şaka yollu . Siz konuya sahip çıkarsanız kimse sizin arkanızdan konuşamaz

Buradaki sorun aslında boşanıp bosanmadığınızı ya da ilişki durumunuzu ne zaman anlatmanız gerektiği değil yeni tanıştığınız insanlara ki iş arkadaşlarım diyorsunuz özelinizi , yaşamınızı paylaşıp paylaşmama isteğiniz. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.Buraya bile yazdığınıza göre demek ki paylaşmak istemiyorsunuz.Yoksa insanlar evlenir boşanır.

Evre derken?
Evliliği düşünüyormusun diye sorduklarında aman aman kalsın daha birinden yeni kurtuldum diyebilirsiniz mesela
Sanki cinayet işlemiş gibi neyi saklıyorsunuzki

Ne tepkisi gördünüz ne sorular sorabilirler anlam veremedim doğrusu. Belki sadece boşanma sebebini sorabilirler onu da es geçersin olur biter. Bence siz kafanızda fazla büyütüyorsunuz.
Bununla kalmıyorum detay soruyorlar sonra bide ben arkadaş edinmek istiyorum ondan da bahsetmelimiyim

Ama samimi olmak istiyorum arkadaşlık kurmak istiyorum

Arkadaşım boşandı, yıllarca ne iş hayatinda ne aldığı kurslarda boşandığından bahsetmedi. Ha çok yakın hissetmiştir, arkadaş olmak istemiştir. Sadece 2 kişi biliyordu. O ortamlardan.

Şu an medeni durumun bekar
Evli değilsin neticede
Evli misin değil misin dediklerinde
Bekarım dersin
Çocuğun yoksa nereden bilecekler boşandığını
İçinden gelmiyorsa söylemezsin.
Bence gerekte yok zaten
İş arkadaşına boşandım desen ne demesen ne
Çok yakın arkadaşın falan olur samimiyet doğar söylersin de
Şimdi “ ben boşandım “ desen
Vah vah tüh tüh ne kadar evli kaldın
Çocuk var mı
Üzülme Daha gençsin gibi saçmaca sözler havada uçuşacak
O yüzden gerek yok salla
Kafana da takma
Evli değilsin yani bekarsın.

Boşandığınızı söylemek zorunda değilsiniz çevrenize sadece evlenirseniz o kişiye söyleyin yeterli. Elalem de her şeyi bilmesin bir zahmet..
Ayrıca şöyle olursa benimle konuşmazlar diye düşündüğünüz kişilerle de arkadaşlık etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…