Boşandığın adamın ailesiyle görüşmek..

Ha
Sizi boşanmaya ikna etmek için bunları söylemiş olduğu, çıkarımını yaptınız değil mi bu bahsettikleriniz için??

Valla çok saçma görüşmek .. gorusenler oluyor . Dışarıdan çok komik .. şahsen benim eşimin ailesi de görüşüyor boşandığı eşiyle .. demedigim laf .. hakaret kalmadı ne onlara ne kadına bana inat yaptılar daha da bir oldular kenetlendiler. .. evli oldukları dönemde birbirlerinden nefret etseler kadın bunları evinden kovsa bile .. daha birsuru şey unutuldu ...

Yahu normal aile de olsa görüşülemez, öküz ölmüş ortaklık bozulmuş.. diyeceğim tabiri caizse.
Arkanızdan konuşan aileyle ne görüşmesinden bahsediyorsunuz? Nasıl bakarsa baksın eski eşiniz, isterse gudubet desin. Engelleyin hepsini bitsin

Son düzenleme:
Boşanmışsın ve bitmiş.Bence görüşme.Keşke boşandıgın eşine gorusmek ıstemedıgımı soylersın dememelıydın.Onlar aradıklarında kendın soyleyebılırdın.Hatta hattını degıstır.Ben hepsını engelledım sıyrıldım.Zaten çok da pesıme dusmedı kımse .Beddua bıle etmıorum allaha havale edıyorum.

Adamla barışmak istediğin imajını uyandırır . Zaten bu konuyu açarak adamla iletişimini kesmek istemediğin , sana dönmesini beklediğin ortada.

Senin ailen çevren filan yok mu ? Ne bileyim 35 yaşında kadınsın ne işin var eski eş ailesi ile. Halası bakıyormuş çocuğa sanırım hala öyle. Bu da yanlış. Dünya iyisi kayınvalidem var ama eşimle bosansam asla görüşmem. Niye goruseyim ki yani.

Ben sadece adamın da içi yansın üzülsün istiyorum
Oyle bir dunya yok... vicdanli,merhametli olmasi gerek bunun icin. Dönecek adam 1yaşindaki cocugu birakip da gitmez, katlanir,sabreder ama cocugum var ortada der. O babasiz kalacak ,vebalini nasil alacagim der.
Seni gectim,cocugu icin kalirdi.. o 3_5 yasina gelene kadar hic degilse..
Cocuga duskun degilse o adam zaten gelmez, zaten pisman da olmaz!!! OL MAZZ
Adam ohh be kurtuldum senden diyor. Keyifte demistin. Gelir mi pisman olur mu sence?!!!
Kendini kandiriyorsun sen kusura bakma, pembe gozluklerini at, hayalperestsin uzgunum.
Pisman olusunu gormezsin ama belki gunun birinde cezasini bulur. bunu da sen ne zmn gorursun Allah bilir sadece.. belki oteki tarafa kalır!

Icinin yanmasini gorecegim diyorsun ama cok beklersin daha.. belki bunu 20 yil 30 yil sonra goreceksin.. belki hesabi ahirete kalacak?
hergun bu pismanligi gorme umidiyle mi yasayacaksin? Pisman olsa da gosterir mi sence bunu?

Bu saatten sonra yapacagin tek şey
ALLAH a HAVALE ETMEK, GERISINE KARISMAMAK.
hepimiz ofkemizden beddua bile etmisizdir eski eslerimize...
Zaman gecince o bile anlamsiz kaliyor.
Allah en guzel sekilde sekilde sorar hesabini deyip cekiliyoruz.

Bizim kv de iyi idi, bosandiktan sonra insallah barisir yeniden evlenirsiniz cunku cocuklar var ortada dedi.. konu komsuya biz gelinin bi kotulugunu gormedik demis duyduklarima gore.. yuzume de sen hakliydin der aglardi. Bizim oglan da suç derdi.(akrabalari da boyle diyor ustelik)
cocuklar onlardayken goruntulu arardim cocuklarimi. telefona yengesi,komsulari da cikardi nasilsin kizim/ailene de selam soyle diye.. kv de derdi bosanmanin ustunden 4ay gecmesine ragmen.. selam soyle vs.
Eski esim de ailemle gorusmek istedigini soylemisti bosanirken.
Ailemden hic biri yuzlerini gormek istemiyor ama!
Öküz ölmüs ortaklik bitmis,kabaca..
Yüzlerine bile bakmam,hal hatir bile sormam!
Ama onlar da adam olsaydi , ogullarina laf gecirirdi. Sen napiosun derlerdi.. bize ayri ev actirirlardi..
Duzenimiz olurdu. O evladi onlar yetistirdi, onlar simartti,yuz verdi.. sen napiosun kendine gel demediler.. vakti zamaninda seslerini cikarmaliydilar anliyor musun??
simdi bana hak verseler kac yazar?
Ben ve cocuklarim ortada kaldiktan sonra...
Pisman olsa ne,ayaklarima kapansa ne..
İş isten gecti artik.
Hepsini allah a havale ettim.
Ister mutlu yasasinlar ister pisman olsunlar.
Hic biri umurumda olmaz, bana ne!

O yuzdendir ki,
Cocuklarimi da aldim yanima. Mis gibi bosandim da..
Yüzlerine bile bakmam, evlerine bile girmem,seslerini bile duymaya tahammulum yok artik. Herseyleri batiyor. Siz hala gorusme derdindesiniz, eski esin pismanligini gorebilme derdindesiniz.

Pisman olacak kapasitedeki adam 1 yasindaki cocugu birakip gitmez,beklerdi,uzatirdi evliligi. Gerekirse yataklari/odalari ayirirdi ama cocuk icin beklerdi sizi sevmese bile..
Boyle bir adamin pismanligini gorur muyum diye bekliyorsunuz..
Siz kendi yolunuza bakin artik
Dik durun, guclu olun ya hu biraz !!

Aileniz nerde,napiyor bizim kizimiz cocuguyla yabanda demiyor mu?niye size sahip cikmiyorlar hala anlamis degilim..
Ne olursa olsun gidin yanlarina yerlesin. Kendinize iş bakin,cocugunuzla mesgul olun artik
Siz bir annesiniz, ergen degilsiniz. Cocugunuz icin toparlanin acilen.
Şu ruh halinden bi cik allah askina, 35 yasinda olgunluk caginda olan bir insana hic yakismiyor bu ruh halleri!! Terapi aliyorum demissin ama bence yetersiz... seansi mi artirirsin, ilaç dozunu mu artirirsin bilemem.. dr una danis mutlaka, gercekten iyi degilsin.. allah beden ve ruh sagligi versin size.. iyi olursunuz umarim..

Son düzenleme:
Eğer ilişkiniz eski eşinizden bağımsız olarak çok iyi olsaydı görüşmeye devam edebilirdiniz ya da en azından bayramlarda vs arayıp hal hatır sorabilirdiniz ancak zaten çok sıcak bir ilişkiniz de yokmuş anladığım kadarıyla.
Bence görüşmeyin çok gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…