Boşandığın adamın ailesiyle görüşmek..

Yani bunlarin olmasi icin insanin salak olmasi lazim.
Kimse bu kadar aptal olamaz..
Hala inadina soramaz ne yapmaliyim diye.
Kac kisi yorum yapti,yol gosterdi..
Ama daha iyi bir senaryo bulabilirdi..
Konu sahibi erkek falan mi ki kafa yapimizi merak eden?

Konu fake bence , bizi deniyor
Bunca yazilara ragmen hala sakin ve atarlanmiyor.
Olumsuz yorumlari da begeniyor ustelik.
Ve hala peki degerim anlasilir mi diyor..
Enteresannn...
Ya ne diyim ALLAH şahit konunun fake olmadığına.içim içimi yiyor.ya tek istediğim onun da üzüldüğünü görmrk.ben burda bebekle yalnızken onun ailesiyle güzel güzel vakit geçirmesine dayanamıyorum.
Canım olumsuz tepkili yorum yapan da var bu başlığa kim ne yazdıysa haklı.ben onun ailesiyle asla görüşmicem.sadece o adamn içi yansın istiyorum.ne yaparsam onun da içi yanar?

normal olmadığı kesin net
Evet canım normal değilim
Bir insana normal değil demek o kadar kolay ki.benim hayatımı yaşamadım geçtiğim yollardan geçmedin.bana normal değil demen için hayatımı yaşamış olman gerek bakalım sen normal kalabilecek miydin aynı şartlardan geçsen?

Peki size kutsal saydığım her şey üzerine yemin ediyorum ki fake değilim.istediğiniz yemini edeyim burda.keşke fake olsaydım

ben senin sartlarindan gecmeme gerek yok
Millet evlyken anlasamiyor esinin aileisyle ozmaan gorusmek istemiyor
Sen ayrılmışsın ki aileside canak tutmus
Gidip gorusuyorsun bunun makul yani olurmu
Aklim hafsalim alamaz
Hadi esinle gorussen barismak istesen ne yasadiigni bilemem bir ihtimal derim
Ailesi ne alaka cokcokcok saçma
Bunun empatiisni kuramam okadar sacmaki

aile senden yanaolsa bosanmaniza iizn vermez esine birdaha dene va derdi sen zaten istememisin boşanmayı .
Ailede hoşnut ee senin buneyinde bu aileyle görüşüyorsun çocukta yok hangi sifatla

aile senden yanaolsa bosanmaniza iizn vermez esine birdaha dene va derdi sen zaten istememisin boşanmayı .
Ailede hoşnut ee senin buneyinde bu aileyle görüşüyorsun çocukta yok hangi sifatla
bence psikoljik yardim al herkesin hayatinda buhrandonemleri olabilir suan iyidegilsin
Sana akliselim tavsiyeler verecek ailebuyugun yokkmu

Bunlar hep izolasyondan sıkılanların işi
Peki size kutsal saydığım her şey üzerine yemin ediyorum ki fake değilim.istediğiniz yemini edeyim burda.keşke fake olsaydım
ya armut sizin için kutsal ise. Ya da elma.Tabak, halı, terlik mi yoksa

uzuldum sizin naminiza kardesiniz taniidk akraba yokmu
İlla biri vardir
Gerçekten kendi hayatınıza odaklanin
Bosanmak kolaydegil tahmin edebiliyorum ama basa gelincede kendi hayatınıza odaklanacaksiniz
Canım doğru söylüyorum tek başımayım kimsem yok bir oğlum bir ben

Eğer çocuğum yoksa ve sıkı bir dostluğum yoksa karşı tarafla ( genelde olmazda zaten) ben görüşmeyi keserdim. Yarın öbür gün yeni gelin gelince onlar sizin suratınıza bakmaz bence. Açıkçası bu şekilde ikinci evliliğini yapmış bir eşim olsa ve ayrıldığı eşinden ortak bir çocuğu yoksa eski eşin çevremizle iletişim halinde olmasını istemezdim. Bi toplantida cemiyette karsi karsiya illa ki gelinir hal hatir sorulur ama zirt zirt gelip gitsin istemem cevreme. Kısaca öküz öldü ortaklik bozuldu yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…