- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
3
Değerimi anlarlar mı dersin
Bence görüşmeyin artık neden görüşesiniz ki boşanmışsınız bitmiş sen evlenirsen eşinde rahatsız olurKızlar bu kadar kısa sürede fazlaca konu açtığım için bana kızmayın lütfen.içimde sönmeyen bir ateş var.eski konularımı okuyanlar bilir adam boşanma davası açtı boşandık.
Evlilik birliği içindeyken bu adam kavgalarımızı gider ailesine anlatır dedikodumu yapardı.bana da derdi hakknı helal et anlattım diye ben de haram olsun derdim tabiki.birinde demişti ki ben onların ileri gitmesine izin vermiyorum.bazen ileri gidiyorlar yooo sadece huzur istiyorum öyle değil o kadar da değil diyordum diyor.
Her kavgamızı ailesine anlattığı için ailesi de boşan diye desteklediler bunu.ve bana da dediler ki yine aynı gelinimizsin gel git görüşelim falan dediler.ben de boşandık ama kaç aydır görüşüyordum onlarla.burdaki yazılanlardna sonra direkt kestim iletişimi ama.adama da mesaj attım boşandık artık ailenle görüşmek istemiyorum iletirsin uygun bir üslupla dedim.o da aramış sonra mesaj atmış ne olduki falan diye.bişey olmadı dedim.boşandık artık görüşmek istemiyorum dedim.o da cevap yazmadı.
Şimdi size sorum onun ailesi tarafından olaylara bakarsanız en küçüğünden en yaşlısına....
Sizce onlarla görüşmem veya görüşmemem nasıl bir izlenim uyandırır?
Bir de bişey daha özellikle sormak istiyorum.ablasına gitmiştim 2 hafta oluyor.laf açıldı ablasının kocası diyor ki ben ona bir kapalı bayan öğretmen bulmuştum da istemedi diyor.yani onu alsaydı böyle olmazdı gibisinden.peki sizce burda yazık etti kendine seninle evlenmekle gibi bir anlam da çıkmıyor mu?
Bir de boşandığım adam tarafından bakarsak olaya benim onun ailesiyle görüşmem nasıl bir imaj uyandırır? Görüşmemem nasıl bir imaj uyandırır?
Canım son cümlen güldürdü beni.yeni karısıyla değil de eski karısıyla görüşmeyi düşünmüyor değilim.Adamla bir olup dedikodunu yaptilar yetmedi yuvan yikildi hala gelmis sordugun soruya bak aklin aliyormu konussan ne gorussen ne onlarla ayrica konusmuycam diye adama ne guncelleme bildirdin ki cozemiyorum amacini onlar da sanacak ki hala adam aklinda seviyorsun demekki yarin eski kocan evlense karisiyla da gorusursun
Yazmiycaktim da son msj yok artık dedim benim halamın kumasi vardı eşi çocuğu olmadığı için üstüne derler bizde evlenmiş köy yeri halamda gelmemiş dedemin yanına aynı evde halam kumaşı 5 çocuk ve enişte yaşamışlar ama halam asla samimi olmamış hep mesafeli leyla hatun diyerek konuşurmuş hiç bir paylaşım olmamış aynı evde yaşamışlar ve olurken halamın ellerinde oldu kumaşı siz hiç tanışmadığımız halde eski eşle oturup ne paylaşacaksınız eski eşinizindi cekistireceksinizCanım son cümlen güldürdü beni.yeni karısıyla değil de eski karısıyla görüşmeyi düşünmüyor değilim.
Bu konu kesinlikle fake. Okurken beynimin bir tarafı yandı. Kokusu burnuma geliyor o dereceKızlar bu kadar kısa sürede fazlaca konu açtığım için bana kızmayın lütfen.içimde sönmeyen bir ateş var.eski konularımı okuyanlar bilir adam boşanma davası açtı boşandık.
Evlilik birliği içindeyken bu adam kavgalarımızı gider ailesine anlatır dedikodumu yapardı.bana da derdi hakknı helal et anlattım diye ben de haram olsun derdim tabiki.birinde demişti ki ben onların ileri gitmesine izin vermiyorum.bazen ileri gidiyorlar yooo sadece huzur istiyorum öyle değil o kadar da değil diyordum diyor.
Her kavgamızı ailesine anlattığı için ailesi de boşan diye desteklediler bunu.ve bana da dediler ki yine aynı gelinimizsin gel git görüşelim falan dediler.ben de boşandık ama kaç aydır görüşüyordum onlarla.burdaki yazılanlardna sonra direkt kestim iletişimi ama.adama da mesaj attım boşandık artık ailenle görüşmek istemiyorum iletirsin uygun bir üslupla dedim.o da aramış sonra mesaj atmış ne olduki falan diye.bişey olmadı dedim.boşandık artık görüşmek istemiyorum dedim.o da cevap yazmadı.
Şimdi size sorum onun ailesi tarafından olaylara bakarsanız en küçüğünden en yaşlısına....
Sizce onlarla görüşmem veya görüşmemem nasıl bir izlenim uyandırır?
Bir de bişey daha özellikle sormak istiyorum.ablasına gitmiştim 2 hafta oluyor.laf açıldı ablasının kocası diyor ki ben ona bir kapalı bayan öğretmen bulmuştum da istemedi diyor.yani onu alsaydı böyle olmazdı gibisinden.peki sizce burda yazık etti kendine seninle evlenmekle gibi bir anlam da çıkmıyor mu?
Bir de boşandığım adam tarafından bakarsak olaya benim onun ailesiyle görüşmem nasıl bir imaj uyandırır? Görüşmemem nasıl bir imaj uyandırır?
Ben konu sahibinin bizi salak yerine koyup -güya- eğlenmek amaçlı bunları yazdığını düşünüyorumYazmiycaktim da son msj yok artık dedim benim halamın kumasi vardı eşi çocuğu olmadığı için üstüne derler bizde evlenmiş köy yeri halamda gelmemiş dedemin yanına aynı evde halam kumaşı 5 çocuk ve enişte yaşamışlar ama halam asla samimi olmamış hep mesafeli leyla hatun diyerek konuşurmuş hiç bir paylaşım olmamış aynı evde yaşamışlar ve olurken halamın ellerinde oldu kumaşı siz hiç tanışmadığımız halde eski eşle oturup ne paylaşacaksınız eski eşinizindi cekistireceksiniz
Nasıl davranırsam onların gözünde gururlu onurlu dik dururum ezik durmam diye soruyorumEski eşinin ailesi onlarla niye gorusmedigin konusunda ne düşünürse düşünsün ne önemi var ? Anlamıyorum gerçekten bu nasıl bir soru
Görüşmeyi keserek tabiki . Hiç bisey yapmana ,bi açıklamada bulunmana gerek yok.Kendileri uzak duruşundan anlarlar . Bugüne dek görüşmüş olman hata elbet bi afallayacaklar.Nasıl davranırsam onların gözünde gururlu onurlu dik dururum ezik durmam diye soruyorum
Ayrılmışsın onlara bi şeyleri davranışlarınla göstermene gerek yok . Sil hepsini hayatına bak . Bişeyleri göstermeye çalışma bitmiş gitmişNasıl davranırsam onların gözünde gururlu onurlu dik dururum ezik durmam diye soruyorum
O adamın da içinin yandığını pişman olduğunu görmeden içim soğumayacakAyrılmışsın onlara bi şeyleri davranışlarınla göstermene gerek yok . Sil hepsini hayatına bak . Bişeyleri göstermeye çalışma bitmiş gitmiş
Adamın ici yanmazsa sen yakmak için bisey yapamazsinki. Belki zamanla pişman olur özlerse yanabilir .veya biriyle evlenir seni onla kıyaslar,sen biriyle evlenirsin falan filan anca öyle. Uzak dur ondanda ailesindende.O adamın da içinin yandığını pişman olduğunu görmeden içim soğumayacak
Ayrica ailesi ogullarina bosan diye destek veriyor ardından senle yine görüşürüz gelinimizsin diyor ve sende bunlara rağmen görüşüyorsun. Şaka olduğunu söylemeni çok isterdim. Bu kadar saf mısın cidden ?
Estağfirullahta bunları aklına getirip tekrar aynı hataya düşme bırak nr halleri varsa görsünler . Unutma el birliği ile boşanmanıza sebep oldular esin ve ailesi . Defolsun gitsinler numaranıda degistir kimseye de bi şey açıklamaSaf değilim canım salağım
Ben bunun cevabını uzunca anlattim sanaNasıl davranırsam onların gözünde gururlu onurlu dik dururum ezik durmam diye soruyorum
Nasıl davranırsam onların gözünde gururlu onurlu dik dururum ezik durmam diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?