- 12 Ekim 2016
- 22
- 21
- 3
- 40
- Konu Sahibi Leylaleyla12
-
Dediğim gibi otele gitmelerine gönlüm razı olmaz ama annemde kalma fikri daha iyi gibi. Gece gider sabah erken gelebilirim. Peki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?eğer gerçekten bitirmek gibi bir derdiniz varsa eski eşiniz geldiği zaman annenizde kalın ya da alsın çocukları bir otelde kalsınlar
Biliyorum ama çocuklara da kıyamıyorum daha çok küçüklerKabul etmeyin bence kalmasını bosanmissinizz bitmiş çocukları sabahtan akşama kadar görsün ama kalmasi bi durum da yanlis
bu adamı seviyorsunuz, bakın birçocuğunuz daha olacak, evlenin benceHerkese iyi akşamlar. 6 aylık hamileyim ve 3,5 yaşında ikiz oğullarım var. Eşim iş gezisindeyken tek gecelik ilişki yaşadığı için her ne kadar alkollü olduğunu söylese de yalvarsa da bu durum midemi bulandırdığı ve zaten hassas bir dönemimde bana bunları yaşattığı için eninde sonunda ayrılma kararı aldık ve boşandık.Çocukları da alıp anneme yakın eşimden yaklaşık 3 saat uzaklıka bir yere taşındım.
Sorunum şu ki; çocukların düzenini bozmak istemediğim ve onlardan ayrı kalmaya dayanamadığım için eski eşim haftasonları gelip bizde çocukların yanında kalıyor. İlk başlarda mümkün olduğunca o gelince onları yalnız bırakıyordum ama bu durum gittikçe tuhaflaşmaya başladı. Sanki hiç boşanmamışız gibi ama bir yanım da o kadar kızgın ve yorgun ki. Zaten doğuma da 3 ayım kaldı iyice hassasım ve sağlıklı karar verebildiğimi sanmıyorum.
Kızlar ben yapacağım? Kafam o kadar karışık ki...
Anlıyorum dediğinizi bana da tuhaf gelmeye başladı işte ama daha çok küçükler oradan oraya atılmaları ne kadar sağlıklı olabilir ki? Belirli bir düzenleri var ben yokken 2 çocuğun düzeni korunabilecek mi? Çok zor çok...Neden sizde kalıyor ne saçma.
Çocuklar ona gitsin haftasonu?
Düzenleri bozulmasından kastınız nedir?
Haftada 2 gün hiç boşanmamışsınız gibi yaşayınca mı düzenleri bozulmayacak?
Aksine artık ayrıldığınızı idrak etmeleri gerek, gerekirse pedagog yardımı alın.
Boşanmanın ne anlamı kaldı böyle?
Tam olarak pişman değilim ama bir yandan da öyle. Nasıl anlatabilirim ki bu durumu. Seviyorum ama beni aldatması gerçeğini kabullenemiyorum bir türlü, zoruma gidiyor işteBoşandığınıza pişman mısınız? Bence duygusal bir dönemdesiniz ne doğru ne yanlıştan ziyade biraz akışına bırakabilirsiniz. Durumdan rahatsızsanız söyleyin çocuklarını dışarda görsün ama rahatsız değilseniz çok da kasmayın yanlış mı yapıyorum diye. Hayat sizin , nasıl isterseniz öyle yaşayın
bekarm cnm ben hiç evlenmedm çocuğumda yok o yüzden sadece kalma konusunda yorum yaptımDediğim gibi otele gitmelerine gönlüm razı olmaz ama annemde kalma fikri daha iyi gibi. Gece gider sabah erken gelebilirim. Peki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Yok mu babaanneleri? Nerde kalıyor babaları? Alsın oraya götürsün. Kalacak yeri yoksa gelip almasın çocukları.Anlıyorum dediğinizi bana da tuhaf gelmeye başladı işte ama daha çok küçükler oradan oraya atılmaları ne kadar sağlıklı olabilir ki? Belirli bir düzenleri var ben yokken 2 çocuğun düzeni korunabilecek mi? Çok zor çok...
Tabiki haklısınız... ama şu an 6 aylık hamile halinizle hiçbirşeye karar vermek zorunda değilsiniz.. şimdilik sadece nasıl istiyorsanız öyle yaşayın, doğumdan sonra kafanızı toparladığınızda çizgilerinizi netleştirirsiniz hangi yönde isterseniz..Tam olarak pişman değilim ama bir yandan da öyle. Nasıl anlatabilirim ki bu durumu. Seviyorum ama beni aldatması gerçeğini kabullenemiyorum bir türlü, zoruma gidiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?