Boşandık ama boşanamadık...

Dediğim gibi otele gitmelerine gönlüm razı olmaz ama annemde kalma fikri daha iyi gibi. Gece gider sabah erken gelebilirim. Peki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Ben gitmezdim. Cocuklarinizi magdur eden, sizi yipratan adam bununla yuzlesmeli. Kendisi otele cocuklarla birlikte gitmeli.

3 bucuk yasinda 2 cocuk ve 6 aylik doğmamış bir bebek varken cok hizli bir karar verip boşanmissiniz.Aldatilmak tabiki cok aci birsey ama bence biraz beklemeliydin.Bence tekrar evlen eşine bir sans ver o cocuklara ve dogmamis bebegin icin.Esin cok buyuk bir hata yapmis ama cocuklarin cok küçük.

Bence doğru yapıyorsun
3 saatlik yoldan geliyor sonuçta adam..
Merak ettiğim şey aranızda yakınlaşma oluyordur ister istemez...
Tavrınız nasıl

Bu arada ben tekrar evlenmenizi istiyorum :)))
Çocuklar varken yakın duruyorum tabi ki. Ben aile sıcaklığını hissetmeden büyümüştüm onların yaşamasını istemiyorum ayrı olsak bile ama tekrar evlilik çok zor bir karar. Kendime yediremiyorum affedemiyorum bir türlü

ama adam hiç düşünmemiş çocukları ve hamile karısını

Peki çocuklar uyuyunca ne yapıyorsunuz

Yani adam misafir, karnınızdaki de onun çocuğu

Bebeği sorsa diğer çocukları sorsa bir sohbet ortamı var mı çay kahve yemek meyve ne bileyim işte

Ben size gelsem az çok bir şey ikram edersiniz gücünüz neye yeterse adama da bu tarz bir hizmet ortamı var mı

Ya da kramp girdi hamilesiniz işte adam da çocuğun babası ovalarım sırtını dese ne olur gibi sorular var bende

Sonra da salona yatak serip siz de odanıza mı gidiyorsunuz

Yani ne bileyim o pişman siz acabalarda nasıl uyuyorsunuz sağlığınız olumsuz etkilenmese bari

Kesinlikle katılıyorum. Hala kızgınım ona ama ayrılmış olmamız çocukların aile duygusunu bilerek büyüme hakkını elinden almamız anlamına gelmiyor bence. Teşekkürler cevabınız için

Eski eşim evi olmadığı dönemde çocukları hafta sonu otelde görüyrdu bir gece kalıyorlardı .Çocuklar da mutluydu .Ben olsam eve girmesine bile izin vermezdim.Vermedim de .

Bence siz eski esinizi hala seviyorsunuz .. ama kotu seyler yasamissiniz maalesef

Zor evet...
Ama oyle bir tablo canlandı ki gözümde...
3 çocuk siz esiniz...

Aile sicakligindan eksik etmeyin nolur...
Ben çok tasvip ediyorum ayrı eşlerin haftanın 2 gününü birlikte çocuklar ile vakit gecirmesini... Aynı evde... Sizi birlikte görmek onlara iyi gelecek...

Ve belki gün gelir affedersiniz

Gelsin sabah alsın çocukları yesin gezsin içsinler akşam bıraksın gitsin, birbirinde kalmacalar falan çok gereksiz bence.
Veya çocuklar ona gitsin, veya otelde kalsın, çocuklarla da dışarda görüşsün.

Hizmet etmiyorum tabi ki yatak da sermiyorum koyuyorum oraya. Çocuklar yatınca ben de yorgun oluyorum etrafı toparlayıp odama kapanıyorum. Gün içinde çocuklarla ilgilenirken ve sofrada birlikte nuhabbet ediyoruz düşman değiliz sonuçta. İlgilenmeye çalışıyor benimle ama pek izin verdiğim söylenemez. İçim acıyor ya seviyorum ama affedemiyorum ya çok zor durumdayım

Peki kendisi hâlâ birleşme yönünde ısrarcı mı?
İstiyor mu tekrar evlenmek?

Tam olarak pişman değilim ama bir yandan da öyle. Nasıl anlatabilirim ki bu durumu. Seviyorum ama beni aldatması gerçeğini kabullenemiyorum bir türlü, zoruma gidiyor işte
Anlaşılıyor bence ilk mesajınızdan. Çok üzücü yani 1 saatlik ya da neyse bir zevk için yuvasını dağıtmış adam. Olan size olmuş. Kendisi pişman mı?

Gururuma yediremiyorum bir türlü affetmeyi. Pişman ama o tekrar yapacak korkusu oluştu şimdi. Normalde tutucu bir kadın değilim arkadaşlarıyla tatile de gider, akşam dışarı çıkmasına da karışmadım hiç senelerdir. Peki ya bundan sonra ne yaparım? Affetsem o evde değilken nasıl rahat dururum

Ben yadırgamadım nedense.

Çocuklar çok küçük çünkü anne baba ayrı olmasını anlayamayacak, sindiremeyecek yaştalar. Bence çocuklar açısından iyi bir düzenleme.

Kocanızın da ayrıca ağzına s...yım bunu söylemeden geçemicem.

Sizin yerinizde olsam şunu yapardım bunu yapardım yazmicam çünkü bir fikrim yok.

Kafam karışık diyorsun ya Leyla
Hiç karışık değil. ..
Doğum hassasiyeti hamilelik duygusal ligi ardından lohusa sendromu yaşarken hep hissedeceğiniz şeyler bunlar

Yok yok emin oldum..

Siz kararınızı vermissiniz. Onsuz bir hayat... Bence bu lohusa lik depresyonu sonrası yani doğum sonrası hersey yoluna girecek.
Yani Bosandiniz karar verildi. Bu kadar..

Çocuklar için bu şekilde devam edin. Zaten bir süre sonra ikinizde belki yuva kuracaksiniz.. Ayrı ayrı bile olsa... Yahut biriniz kurar... yahut ikinizde kurmaz...
Sonuçta çocuklar var ve sonsuza kadar yüz yüze bakacaksin

Peki kendisi hâlâ birleşme yönünde ısrarcı mı?
İstiyor mu tekrar evlenmek?
Arada açmaya çalışıyor, laf atıyor ama izin vermiyorum. Zaten boşanmak istediğimde net bir şekilde hassas dönemde olduğumu ve üzerime gelmemesi gerektiğini belirtmiştim. Hatasını biliyor, boşanmamak için de çok ısrar etmişti ama olmuyor o işler öyle işte.

Ayy çok hoşuma gitti nedense inşallah öfkeniz,kırgınlığınız geçer de tekrar evlenirsiniz bende hamilelik psikolojisiyle duygusal düşünüyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…