- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi Leylaleyla12
-
Dediğim gibi otele gitmelerine gönlüm razı olmaz ama annemde kalma fikri daha iyi gibi. Gece gider sabah erken gelebilirim. Peki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
Çocuklar varken yakın duruyorum tabi ki. Ben aile sıcaklığını hissetmeden büyümüştüm onların yaşamasını istemiyorum ayrı olsak bile ama tekrar evlilik çok zor bir karar. Kendime yediremiyorum affedemiyorum bir türlüBence doğru yapıyorsun
3 saatlik yoldan geliyor sonuçta adam..
Merak ettiğim şey aranızda yakınlaşma oluyordur ister istemez...
Tavrınız nasıl
Bu arada ben tekrar evlenmenizi istiyorum :)))
3 bucuk yasinda 2 cocuk ve 6 aylik doğmamış bir bebek varken cok hizli bir karar verip boşanmissiniz.Aldatilmak tabiki cok aci birsey ama bence biraz beklemeliydin.Bence tekrar evlen eşine bir sans ver o cocuklara ve dogmamis bebegin icin.Esin cok buyuk bir hata yapmis ama cocuklarin cok küçük.
Kesinlikle katılıyorum. Hala kızgınım ona ama ayrılmış olmamız çocukların aile duygusunu bilerek büyüme hakkını elinden almamız anlamına gelmiyor bence. Teşekkürler cevabınız içinbence çocukların da bu aşamayı kabullenmesi için uygun bir yol uyguluyorsunuz bence. Ben olsam, defolsun, gebersin sözlerini duymazdan gelirim. Elbet kızgınsınız ama çocuklar neden öfkeli büyüsün. en azından alışma evreleri böyle geçer. Hamilesiniz üstelik, bunları düşünmeyin bence. Önceliğiniz çocuklar ve kendiniz.
Ya evet o hic düşünmemis ama ne biliyim icim sızladı cocuklari ve dogmamis bebegi okuyunca..ama adam hiç düşünmemiş çocukları ve hamile karısını
Çocuklar varken yakın duruyorum tabi ki. Ben aile sıcaklığını hissetmeden büyümüştüm onların yaşamasını istemiyorum ayrı olsak bile ama tekrar evlilik çok zor bir karar. Kendime yediremiyorum affedemiyorum bir türlü
Hizmet etmiyorum tabi ki yatak da sermiyorum koyuyorum oraya. Çocuklar yatınca ben de yorgun oluyorum etrafı toparlayıp odama kapanıyorum. Gün içinde çocuklarla ilgilenirken ve sofrada birlikte nuhabbet ediyoruz düşman değiliz sonuçta. İlgilenmeye çalışıyor benimle ama pek izin verdiğim söylenemez. İçim acıyor ya seviyorum ama affedemiyorum ya çok zor durumdayımPeki çocuklar uyuyunca ne yapıyorsunuz
Yani adam misafir, karnınızdaki de onun çocuğu
Bebeği sorsa diğer çocukları sorsa bir sohbet ortamı var mı çay kahve yemek meyve ne bileyim işte
Ben size gelsem az çok bir şey ikram edersiniz gücünüz neye yeterse adama da bu tarz bir hizmet ortamı var mı
Ya da kramp girdi hamilesiniz işte adam da çocuğun babası ovalarım sırtını dese ne olur gibi sorular var bende
Sonra da salona yatak serip siz de odanıza mı gidiyorsunuz
Yani ne bileyim o pişman siz acabalarda nasıl uyuyorsunuz sağlığınız olumsuz etkilenmese bari
Anlaşılıyor bence ilk mesajınızdan. Çok üzücü yani 1 saatlik ya da neyse bir zevk için yuvasını dağıtmış adam. Olan size olmuş. Kendisi pişman mı?Tam olarak pişman değilim ama bir yandan da öyle. Nasıl anlatabilirim ki bu durumu. Seviyorum ama beni aldatması gerçeğini kabullenemiyorum bir türlü, zoruma gidiyor işte
Gururuma yediremiyorum bir türlü affetmeyi. Pişman ama o tekrar yapacak korkusu oluştu şimdi. Normalde tutucu bir kadın değilim arkadaşlarıyla tatile de gider, akşam dışarı çıkmasına da karışmadım hiç senelerdir. Peki ya bundan sonra ne yaparım? Affetsem o evde değilken nasıl rahat dururum3 bucuk yasinda 2 cocuk ve 6 aylik doğmamış bir bebek varken cok hizli bir karar verip boşanmissiniz.Aldatilmak tabiki cok aci birsey ama bence biraz beklemeliydin.Bence tekrar evlen eşine bir sans ver o cocuklara ve dogmamis bebegin icin.Esin cok buyuk bir hata yapmis ama cocuklarin cok küçük.
Gururuma yediremiyorum bir türlü affetmeyi. Pişman ama o tekrar yapacak korkusu oluştu şimdi. Normalde tutucu bir kadın değilim arkadaşlarıyla tatile de gider, akşam dışarı çıkmasına da karışmadım hiç senelerdir. Peki ya bundan sonra ne yaparım? Affetsem o evde değilken nasıl rahat dururum
Gururuma yediremiyorum bir türlü affetmeyi. Pişman ama o tekrar yapacak korkusu oluştu şimdi. Normalde tutucu bir kadın değilim arkadaşlarıyla tatile de gider, akşam dışarı çıkmasına da karışmadım hiç senelerdir. Peki ya bundan sonra ne yaparım? Affetsem o evde değilken nasıl rahat dururum
Arada açmaya çalışıyor, laf atıyor ama izin vermiyorum. Zaten boşanmak istediğimde net bir şekilde hassas dönemde olduğumu ve üzerime gelmemesi gerektiğini belirtmiştim. Hatasını biliyor, boşanmamak için de çok ısrar etmişti ama olmuyor o işler öyle işte.Peki kendisi hâlâ birleşme yönünde ısrarcı mı?
İstiyor mu tekrar evlenmek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?