- 12 Ekim 2016
- 22
- 21
- 3
- 40
- Konu Sahibi Leylaleyla12
-
Siz de mi aldatıldınız?Eski eşim evi olmadığı dönemde çocukları hafta sonu otelde görüyrdu bir gece kalıyorlardı .Çocuklar da mutluydu .Ben olsam eve girmesine bile izin vermezdim.Vermedim de .
Ben sizin gibi düşünmüyorum her çocuğun babasına ihtiyacı vardır bence. Benim ailem sözde birliktelerdi ama maddiyat dışında bir getirisi yoktu bana babamın mesela. Gerçekten çok ilgili bir baba beni aldatmış olması bu gerçeği değiştirmiyor bana göre. Belki haftasonları gelip kalması yanlış o konuda bir şey diyemem gerçektenBelki yalnış birazdan yazacaklarım ama ben öyle düşünuyorum.....
özellikle aldatılma gibi bir nedenden boşansam hiç kılımı kıpırdatmam oğlumu ve babasını bir tutacam diye...hatta ne yalan söyliyim ne kadar az görse o kadar kardır yani
hiç bir çocuk babasızlıktan ölmez zaten...
Aynı ihaneti hanımefendi yapsa idi?bu adamı seviyorsunuz, bakın birçocuğunuz daha olacak, evlenin bence
Siz olsanız evlenir miydiniz?Bence doğru yapıyorsun
3 saatlik yoldan geliyor sonuçta adam..
Merak ettiğim şey aranızda yakınlaşma oluyordur ister istemez...
Tavrınız nasıl
Bu arada ben tekrar evlenmenizi istiyorum :)))
Kadın aldatsa idi bu seçenek konuşulamazdı bile değil mi ne acı...3 bucuk yasinda 2 cocuk ve 6 aylik doğmamış bir bebek varken cok hizli bir karar verip boşanmissiniz.Aldatilmak tabiki cok aci birsey ama bence biraz beklemeliydin.Bence tekrar evlen eşine bir sans ver o cocuklara ve dogmamis bebegin icin.Esin cok buyuk bir hata yapmis ama cocuklarin cok küçük.
seviyorsam ve öyle tek gecelik birşeyse takmazdım kafayı, boşanmazdımdaSiz olsanız evlenir miydiniz?
kadının aldatması farklı, tek gecelik oluyor genelde,kafasında herşey bitince gidiyormesela ama erkek farklıKadın aldatsa idi bu seçenek konuşulamazdı bile değil mi ne acı...
Allah aşkına bırak şu cinsiyetçileriAynı ihaneti hanımefendi yapsa idi?
adam kadını seviyor ve güveniyorsa o da boşanmasın, önemliolan güven ve sevgiAllah aşkına bırak şu cinsiyetçileri
Kadın kocasını aldatsa boşansalar sonra kadın bunu yapsa adamda olsa velayet filan ne derdi şimdi o kadına bu kocişini affet diyenler neyse...
Olur mu öyle şey ya saçma geliyor bana açıkçası ve erkekler kadınların gözlerinin yaşına bakmıyor aldatıldığını öğrenince tak boşuyor karıyı ee aldatılan kadınlar eee kocişim bir kere yattı kalktı neyse bir kereden bir şey olmaz diye mi düşünüyor anlamıyorum kiiii!!!adam kadını seviyor ve güveniyorsa o da boşanmasın, önemliolan güven ve sevgi
Bu forumda biri yazmıştı dün.. 3 kadın arkadaşı varmış. Ucu de aldatmis ve affedilmisti eşleri tarafından üstelik adama 3 yıl da kadınlık yapmıştı.. Yani erkekler de affedebiliyormusOlur mu öyle şey ya saçma geliyor bana açıkçası ve erkekler kadınların gözlerinin yaşına bakmıyor aldatıldığını öğrenince tak boşuyor karıyı ee aldatılan kadınlar eee kocişim bir kere yattı kalktı neyse bir kereden bir şey olmaz diye mi düşünüyor anlamıyorum kiiii!!!
Üç kişiye bakıp mı endeksleyelim yani ee o zaman tek gecelik ilişkiden sonra gayet de boşayıp kocasına bir daha dönmeyen kadınlar da var azınlıkta da olsa aynı şu 3 kadını affeden 3 koca gibi...Bu forumda biri yazmıştı dün.. 3 kadın arkadaşı varmış. Ucu de aldatmis ve affedilmisti eşleri tarafından üstelik adama 3 yıl da kadınlık yapmıştı.. Yani erkekler de affedebiliyormusHelenra
karısını deli gibi seven ve evden kaçınca bulup geri isteyen adamlar da var,nette bir araştır, sayıları da az değil, kısacası hepimiz farklıyız, bu genelleme dahiltüm genellemeler yanlıştırOlur mu öyle şey ya saçma geliyor bana açıkçası ve erkekler kadınların gözlerinin yaşına bakmıyor aldatıldığını öğrenince tak boşuyor karıyı ee aldatılan kadınlar eee kocişim bir kere yattı kalktı neyse bir kereden bir şey olmaz diye mi düşünüyor anlamıyorum kiiii!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?