Boşandık ama boşanamadık...

Ayrılsak da beraberiz diyorsunuz yani...
Annenizin yanına taşınacağınıza kocanızın yaşadığı şehirde yaşasaydınız daha mantıklı olurdu en azından haftasonu aldığında sizle kalmazdı görmezdiniz saçma bir karar olmuş kusura bakmayın...

Belki yalnış birazdan yazacaklarım ama ben öyle düşünuyorum.....
özellikle aldatılma gibi bir nedenden boşansam hiç kılımı kıpırdatmam oğlumu ve babasını bir tutacam diye...hatta ne yalan söyliyim ne kadar az görse o kadar kardır yani
hiç bir çocuk babasızlıktan ölmez zaten...

Ben sizin gibi düşünmüyorum her çocuğun babasına ihtiyacı vardır bence. Benim ailem sözde birliktelerdi ama maddiyat dışında bir getirisi yoktu bana babamın mesela. Gerçekten çok ilgili bir baba beni aldatmış olması bu gerçeği değiştirmiyor bana göre. Belki haftasonları gelip kalması yanlış o konuda bir şey diyemem gerçekten

Kadın aldatsa idi bu seçenek konuşulamazdı bile değil mi ne acı...

Benim eski halim bu
Gelip benim evimde kalırdı. Hatta çocukları beraber tatile götürürdük.

Sonra bir gün psikoloğa gittim. Konu konuyu açtı, ben eski eşimin bende kaldığını söyledim. Bana dedi ki "sence normal mi bu? Boşanmak ne demek?"

O gün mesaj yazım eski eşime. Biz boşandık, benim ayrı bir hayatım, artık geldiğin zaman benim evimde kalamazsın dedim.

Sonra bunu çocuğumun psikoloğuna söyledim. Artık bizimle kalmıyor dedim. Ben size şunu yapın, bunu yapın demek istemediğim için daha önce söylemedim ama doğru olanı yapmışsınız. Aynı evde kalınca çocukların da kafası karışıyordu. Madem aynı evde kalabiliyorlar, neden boşandılar bunlar derler çocuklar. Siz gelip sizde kalmasının çocuklar için iyi olacağını düşünüyordunuz ama kalmaması daha iyi dedi. Gerçekten de çocukların huysuzlukları sona erdi.

Kapıdan içeri bile almadım çay, kahve içmeye. Kapıdan çocukları aldı, sonra bıraktı.

Sonra da ev tuttu zaten aynı şehirde.

Bosaninca hirsin ofken gecmis,bebeginin dogumunu ve sonrasinda nasil bas edecegini dusunuyosun,hatta haftasonunu cocuklarin gibi sende bekliyorsun,bari pisman et yaptiginida dizlerine kapanmadan affetme kiz

adam kadını seviyor ve güveniyorsa o da boşanmasın, önemliolan güven ve sevgi
Olur mu öyle şey ya saçma geliyor bana açıkçası ve erkekler kadınların gözlerinin yaşına bakmıyor aldatıldığını öğrenince tak boşuyor karıyı ee aldatılan kadınlar eee kocişim bir kere yattı kalktı neyse bir kereden bir şey olmaz diye mi düşünüyor anlamıyorum kiiii!!!

Bu forumda biri yazmıştı dün.. 3 kadın arkadaşı varmış. Ucu de aldatmis ve affedilmisti eşleri tarafından üstelik adama 3 yıl da kadınlık yapmıştı.. Yani erkekler de affedebiliyormus Helenra

Üç kişiye bakıp mı endeksleyelim yani ee o zaman tek gecelik ilişkiden sonra gayet de boşayıp kocasına bir daha dönmeyen kadınlar da var azınlıkta da olsa aynı şu 3 kadını affeden 3 koca gibi...
Yani siz de tek gecelik aldatılsanız affedeceksiniz belli oldu adamlar bari yakalanmasa da affedecek kadınlar rahat rahat uyumaya devam etse ne diyeyim ki ben şimdi?

karısını deli gibi seven ve evden kaçınca bulup geri isteyen adamlar da var,nette bir araştır, sayıları da az değil, kısacası hepimiz farklıyız, bu genelleme dahiltüm genellemeler yanlıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…