- 1 Ekim 2020
- 8
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Yaamur0691
-
Yüklenecek bir anlam yok ki. İyi çıktığını düşündüğü fotoğrafı kullanmıştır. Boşanmışsınız zaten. Niye takılasınız ki..Arkadaşlar selam boşandığım şahıs beraber çekindiğimiz fotoğrafta beni keserek profil fotoğrafı yapmış sizce bı anlam yüklemeli miyim yoksa anlamsız normal bı durum mu sırf orda iyi çıktı diye bu kadar duygusuz düşünebileceğine ihtimal vermek istemiyorum...
Bosanmıssın ve sen onu HAYATINDAN cıkarmıssın, o seni resimden cıkarmış ne ola ki?Arkadaşlar selam boşandığım şahıs beraber çekindiğimiz fotoğrafta beni keserek profil fotoğrafı yapmış sizce bı anlam yüklemeli miyim yoksa anlamsız normal bı durum mu sırf orda iyi çıktı diye bu kadar duygusuz düşünebileceğine ihtimal vermek istemiyorum...
Orada bir anlam var mıdır bilemiyorum ama varsa da olumlu yönde bir anlam çıkaramam ben herhalde..Arkadaşlar selam boşandığım şahıs beraber çekindiğimiz fotoğrafta beni keserek profil fotoğrafı yapmış sizce bı anlam yüklemeli miyim yoksa anlamsız normal bı durum mu sırf orda iyi çıktı diye bu kadar duygusuz düşünebileceğine ihtimal vermek istemiyorum...
Boşanmanın anlami = kari koca ilişkisinin bitmesi.Arkadaşlar selam boşandığım şahıs beraber çekindiğimiz fotoğrafta beni keserek profil fotoğrafı yapmış sizce bı anlam yüklemeli miyim yoksa anlamsız normal bı durum mu sırf orda iyi çıktı diye bu kadar duygusuz düşünebileceğine ihtimal vermek istemiyorum...
sizi çıldırtmak için yapıyor kesinlikle bir şey yazmanızı istiyor :)
Bir insanın tonlarca fotosu varken neden eski eşiyle çekindiği fotoyu kırpsında profil yapsın buda bana saçma geldi.sadece karşı tarafın nabzını yokluyorDaha neler.düpedüz kendini beğenmiş fotoğrafta hiçbir anlam yok. He illaki anlam çıkaracaksan da sensiz daha güzelim anlamı çıkar herhalde. Olumlu nasıl anlam çıkarabilirsiniz ki zaten? Sağdan bakıyom soldan bakıyom başka bir anlam bulamadım
Olumlu anlamdan bahsetmedim aslında yazarken bilerek sinirlendirmek için mi yapıyor diye düşündüm ne gerek varsa bu saatten sonraOrada bir anlam var mıdır bilemiyorum ama varsa da olumlu yönde bir anlam çıkaramam ben herhalde..
Yok asla anlam derken olumlu açıdan demek istemedim sinirlendirmek için mi onun için bile yapiosa pişman olmuş demektir aslında pişman olduğunu görmek istiyorum yoksa iyi ki boşandım :)Bende olumlu düşünmedim..
Bosandikdan sonra olumlu olabilmesi nedmeek zaten anlamadim siz geri donmek yada onun size gelmesini mi istiyorsunuz?
Bende öyle düşünmek istiyorum eğer öyleyse pişman olduğunu gösterir umarım pişmanlıktan catliyodur :)Bir insanın tonlarca fotosu varken neden eski eşiyle çekindiği fotoyu kırpsında profil yapsın buda bana saçma geldi.sadece karşı tarafın nabzını yokluyor
buna inanın boşandıktan sonra eğer kötü ayrılmadıysa iki tarafta biribirini özler heleki davayı açan taraf elbet birgün pişman olur ben böyle olduğunu düşünüyorum.benim her zaman şu sözüm vardır "at gibi giden it gibi geri gelir diye" hepte benim hayatımda öle olmuştur:)Bende öyle düşünmek istiyorum eğer öyleyse pişman olduğunu gösterir umarım pişmanlıktan catliyodur :)
Ay davayı ben açtımbuna inanın boşandıktan sonra eğer kötü ayrılmadıysa iki tarafta biribirini özler heleki davayı açan taraf elbet birgün pişman olur ben böyle olduğunu düşünüyorum.benim her zaman şu sözüm vardır "at gibi giden it gibi geri gelir diye" hepte benim hayatımda öle olmuştur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?