Boşandık 😓

bafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
283
92
98
32
Mrb kızlar geçen hafta boşandık şuan istifnaf sürecini bekliyoruz dilkç vericez uzun sürmemesi için ama ben çok kötüyüm evet bende istedim istemek zorunda kaldım adamın gözü dönmüştü çünkü senşnle aynı evde yaşamak istemiyorum kadın kelimesi benş bitirdi zaten sırf babasının çomak nifak sokmasından dolayı bu ayrılığı ama durup durup ağlamak geliyor içimden geçen 10 yılım iyi kötü anılarım aklıma geliyor evi terk etmedim eşyalarımıda vermedim tekrar almam zor olur diye ama heryerde iyi kötü bi anısı var şimdi sorum memleketime dönmek istemiyorum kendi halime burada yaşamaya alıştım bianda aile güdümüne girmek zor gelecek kızım da burada hafta sonları babasıyla görüşsün diye düşünüyorum ama gerçi kızını düşenen adam ailesini bırskmazdı gitdem daha mı iyi olur kalsam mı

Çalışıyor musunuz? Çocuk büyük mü? Yani kreş vs çapını geçti mi?
Çocuğunuzu alıp başka şehire gitseniz yeni bir başlangıç yapsanız olur mu?

Mrb kızlar geçen hafta boşandık şuan istifnaf sürecini bekliyoruz dilkç vericez uzun sürmemesi için ama ben çok kötüyüm evet bende istedim istemek zorunda kaldım adamın gözü dönmüştü çünkü senşnle aynı evde yaşamak istemiyorum kadın kelimesi benş bitirdi zaten sırf babasının çomak nifak sokmasından dolayı bu ayrılığı ama durup durup ağlamak geliyor içimden geçen 10 yılım iyi kötü anılarım aklıma geliyor evi terk etmedim eşyalarımıda vermedim tekrar almam zor olur diye ama heryerde iyi kötü bi anısı var şimdi sorum memleketime dönmek istemiyorum kendi halime burada yaşamaya alıştım bianda aile güdümüne girmek zor gelecek kızım da burada hafta sonları babasıyla görüşsün diye düşünüyorum ama gerçi kızını düşenen adam ailesini bırskmazdı gitdem daha mı iyi olur kalsam mı
Nerde rahat edecekseniz, neresi işinize gelirse orda olun, sizin yıllardır yapamadığınızı nasıl çatt diye yapmış bakın. Hakkınız olup bürünmediğiniz her rol çalınmaya mahkumdur.

Çalışıyor musunuz? Çocuk büyük mü? Yani kreş vs çapını geçti mi?
Çocuğunuzu alıp başka şehire gitseniz yeni bir başlangıç yapsanız olur mu?
Hayur çalışmıyorum ama nafaka gibi gelirim var kreş yaşında başka şehir kendğ memlektğm 10 yıldır uzaktayım korkularım var milleyin karışıp etmesin dennlafından sözündenn korkuyorum tekrar aile yanında yaşamak korkutuyor

Üzüldüm. Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah. Çocuğun velayeti sizde sanırım.

Aile yanına dönmek çok zor olur zorlanirsiniz.eger imkan varsa dönmeyin derim.aileniz anlayışlı ve destek mi bilmiyorum eğer öylelerse bir süre onlar gelip yanınızda kalabilir ya da arada gelip size destek olabilirler.
Çocuk kac yasinda? Kreşe verip çalışırsanız daha kolay atlatirsiniz hem de sosyalleşmiş olursunuz.hakkinizda hayırlısı olsun 🙏🌺

Aile yanına dönmek çok zor olur zorlanirsiniz.eger imkan varsa dönmeyin derim.aileniz anlayışlı ve destek mi bilmiyorum eğer öylelerse bir süre onlar gelip yanınızda kalabilir ya da arada gelip size destek olabilirler.
Çocuk kac yasinda? Kreşe verip çalışırsanız daha kolay atlatirsiniz hem de sosyalleşmiş olursunuz.hakkinizda hayırlısı olsun 🙏🌺
5 yaşında ailem bana iyi bi imkan sunuyorlar aslında ayrı ev açacaklar kira derdim olmayacak ama aynı muhitte bir arada olacağız burada kaldıpım içinde eşinğ bekliyor hala gibi ithamlarda bulunuyorlar kafamm çok karışık hergğn bş fikir değişitiriyorum

Nafaka gelirim var demişsiniz başka gelir yokmu kaç lira baglandı

Orda ayri ev aciyorsa oranin kirasini size versinler burda babasiyla görüşsün cocugunuz kim ne derse 1 sene sonra susar baba kizi ayiramam baba sevgisi alacak kizim diyin kapatin milletin agzini 1 yil sonra herkes alisiyor herseye takmayin .orda cok rahat birakmazlar aile evi sorunlu kendim yasiyorim bizzat hersyee karisacaklar belirli yastan sonra kaldiramazsiniz ben mecburiyetten cekiyorim imkan olsa kacarim oderece

bende merak ettim
nafaka dediğimiz 3 5 kuruş olmuyor mu genelde
oturduğunuz ev hadi kira olmasın faturaları vs yetecek mi?

aklıma geldi.. Ev eşinizin sanırım şuanda oturabilirsiniz sıkıntı yok
diyelim ki sonra evlendi eşiniz o zaman ne olacak
yeni eşi huzur vermeyecek çok büyük ihtimal

öte yandan aile evi de huzurlu olmaz çocuğunuz da babasından ayrı düşer

yerinizde olsam çocuğu kreşe/ okula yazdırır hızlıca işe başlar birikim yapmaya bakarım
dünyanın bin türlü hali var

Yani memleketin güzelse memleketine dön derim adam çocugunu düşünmemiş boşanmış görüp görmemek cok umrunda olmaz, hayatına biri girince hepten unutur kızını bence kendi memleketine git anıları vs sil yeni hayat kur, sana ayrı ev açan ailenin gözünün üstünde olacağını sanmıyorum

Back
X