Boşandık dün ama

Çünkü bi saftirik daha bulacağına inancı yok. Bunu da mı ben söyliyim? Bak bişe daha dicem, genç adam yani şimdi birtakım ihtiyaçlar falan anlıyün mü?
Öyle birşey yapmasına da ben müsade etmem çarşıda oturalım dedi ama o da yanlış çünkü nikah bitti temas asla olmaz

Severek ayrıldığınız için eski eşiniz de sizde böyle bir ruh halindesiniz.

Kaçtığınız için onların sizi ezmesini kendinize reva görmüşsünüz. Ve direnmemişsiniz. Ama dirensenizde bir yere kadar. Eski eşiniz duruma el atmadığı sürece yine boşanırdınız belki çoluklu çocuklu daha kötü olurdu.

Geçmiş olsun önünüze bakın. Sadece sevginin yetmediği aile faktörlerininde ne kadar önemli olduğunu görmüş oluyoruz bizde.

İnşallah hayatın size tatlı süprizleri vardır ve bu günleri unutusunuz.

Mahkemede de diyebilirdi hakim eminmisiniz diye kaç kere soruyor.

Madem seviyor niye karara itiraz etmeyi o düşünmüyor da siz düşünüyorsunuz?

Siddet görmüssünüz adam sizi aldatmis. Ailesi ondan beter. Ama bir iki sahte göz yasi ne güzel yumsatiyor. Hayatinizda gercek sevgiyi hic görmediginiz icin bu tek secenek gibi görünüyor belki ama degil

Bende boşanma asamasindayim üstelik çocuğum var küçücük..bnde siddetden degers görememekten ayrılıyorum..ve bi nevi aynı şeyleri yaşamışız, beni de çok ezdirdi ailesine özellikle anasına.. şimdi bosaniyorum ve böyle daha mutlu olduğumu hissediyorum..bnmki de itiraz etmiş davayı ben açtım..seviyorum ayri eve çıkarız vs vs yazmış..Bak güzel kardeşim..Benim de içimde bazı şeyler bitmedi arada duygusala bağlıyorum seni de çok iyi anlıyorum.bnmkide öyle diyordu daha önceleri işte senden sonra evlenmem vs ama inanma ..Ben 2.kez sans verdim duzelicem dedi yapmıcam seni uzmicem diye agladi ama daha kötü oldu..Ne yaparsan yap kimse degismez 1 kaç ay canım cicim sonra gene aynı ..Yani asla görüşme huylu huyundan vazgeçmez

Çok afedersiniz direkt olduğu gibi söyleyeceğim
Hazır boşandık
Birbirimize sorumluluğumuz yok
Arada görüşüp yatıp kalkalım birilerini bulana kadar demiş adam işte

Bu sefer minnoş olamayacağız.
Çok net olay.
Valla bunu ben bile anladım
Konu sahibinin ya gönlü var o yüzden görmezden geliyor ya aklı başında değil
Artık genç kızlar bile biliyor çünkü bu tarz muhabbetlerin sevgiden olmadığını
Evlenip boşanmış birinin anlamaması mümkün değil

Açık açık takilalim diyor.
Çok iğrenç bir adam.

Haklısınız görüşme isterse dahi asla görüşmem çünkü ben öyle biri değilim nikah tok artık yabancı ve beni cepte görmek istiyor kimseyi kandıramaz ise diye bunu biliyor. Bu yüzden beni hep elde edeceğini düşünüyor sevgi derken belkide sevgiden çok alışkanlık oldu duygusal bir boşluk yaşıyorum çünkü herşey yeni daha dün bitti. Olayın şoku ile böyle oluyorum. ama o kadar şey yaşattı çok umrunda olsaydım 9 ayda 10 kere gelirdi barışmak için beni bekliyor ayağına bin otobüse gel dedi hep.

Aklınızı karıştırmayın bence boşanmak istemeyen o zaman söylerdi

Sakın inanma , boşandıktan sonra da seni karısı gibi kullanmak istiyor, eğer pişman olsaydı boşanmak istemiyorum der seni ikna etmeye çalışırdı..

Sakın inanma , boşandıktan sonra da seni karısı gibi kullanmak istiyor, eğer pişman olsaydı boşanmak istemiyorum der seni ikna etmeye çalışırdı..
Haklısınız güya buraya yanıma gelince kafede oturalım gezelim dedi görüntülü konuşalım düşman değiliz görüşelim dedi ama bitti nikah yok yabancı birisi artık hala seviyorum diyor mesaj atıyor kafamı karıştırıyor

Bu saatten sonra bur anlamı yok deyip kesip atın, dönse bile yüz vermeyin

Yoo gayet de düşman olman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…