- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- 33
- Konu Sahibi biedanur98
-
Öyle birşey yapmasına da ben müsade etmem çarşıda oturalım dedi ama o da yanlış çünkü nikah bitti temas asla olmazÇünkü bi saftirik daha bulacağına inancı yok.Bunu da mı ben söyliyim? Bak bişe daha dicem, genç adam yani şimdi birtakım ihtiyaçlar falan anlıyün mü?
Severek ayrıldığınız için eski eşiniz de sizde böyle bir ruh halindesiniz.Boşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Bir etmezsin iki etmezsin.. O da tam böyle düşünüyor.Öyle birşey yapmasına da ben müsade etmem çarşıda oturalım dedi ama o da yanlış çünkü nikah bitti temas asla olmaz
Mahkemede de diyebilirdi hakim eminmisiniz diye kaç kere soruyor.Evet dün bitti itiraz süresi var iki hafta 19 Kasım da da kesinleşiyor. Bana peki bittikten sonra çok iyi davrandı seviyorum dedi gözümün içine bakıp durdu. Ben çok mu duygusalım yoksa taze olduğu için mi böyle oluyor bilmiyorum
Madem seviyor niye karara itiraz etmeyi o düşünmüyor da siz düşünüyorsunuz?Evet dün bitti itiraz süresi var iki hafta 19 Kasım da da kesinleşiyor. Bana peki bittikten sonra çok iyi davrandı seviyorum dedi gözümün içine bakıp durdu. Ben çok mu duygusalım yoksa taze olduğu için mi böyle oluyor bilmiyorum
Ahah evet ya tabisi ki. Çocuksuz olmaz.Ayrıca cocuksuz boşanıp kurtulmuşken ıllaha bir çocuk doğsun da sefil olsun diye mi ugrasiyorsunuz hiç anlamadim.
Bende boşanma asamasindayim üstelik çocuğum var küçücük..bnde siddetden degers görememekten ayrılıyorum..ve bi nevi aynı şeyleri yaşamışız, beni de çok ezdirdi ailesine özellikle anasına.. şimdi bosaniyorum ve böyle daha mutlu olduğumu hissediyorum..bnmki de itiraz etmiş davayı ben açtım..seviyorum ayri eve çıkarız vs vs yazmış..Bak güzel kardeşim..Benim de içimde bazı şeyler bitmedi arada duygusala bağlıyorum seni de çok iyi anlıyorum.bnmkide öyle diyordu daha önceleri işte senden sonra evlenmem vs ama inanma ..Ben 2.kez sans verdim duzelicem dedi yapmıcam seni uzmicem diye agladi ama daha kötü oldu..Ne yaparsan yap kimse degismez 1 kaç ay canım cicim sonra gene aynı ..Yani asla görüşme huylu huyundan vazgeçmezBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Çok afedersiniz direkt olduğu gibi söyleyeceğimÖyle de peki diyor sonra seni seviyorum özlerim yanına gelirim görüntülü konuşalım düşman değiliz falan. Yeni biri bu varken zaten nasıl olabilir. Bunun için hayatımdan tamamen çıkması gerekiyor. Aslında nefret ediyorum bazen ama bazen de güzel günler de oldu ama kötü şeyler kötü günler daha çoktu korkuyorum iradem zayıf olursa
Bu sefer minnoş olamayacağız.Çok afedersiniz direkt olduğu gibi söyleyeceğim
Hazır boşandık
Birbirimize sorumluluğumuz yok
Arada görüşüp yatıp kalkalım birilerini bulana kadar demiş adam işte
Valla bunu ben bile anladımBu sefer minnoş olamayacağız.
Çok net olay.
Açık açık takilalim diyor.Valla bunu ben bile anladım
Konu sahibinin ya gönlü var o yüzden görmezden geliyor ya aklı başında değil
Artık genç kızlar bile biliyor çünkü bu tarz muhabbetlerin sevgiden olmadığını
Evlenip boşanmış birinin anlamaması mümkün değil
Aklınızı karıştırmayın bence boşanmak istemeyen o zaman söylerdiBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Sakın inanma , boşandıktan sonra da seni karısı gibi kullanmak istiyor, eğer pişman olsaydı boşanmak istemiyorum der seni ikna etmeye çalışırdı..Boşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Haklısınız güya buraya yanıma gelince kafede oturalım gezelim dedi görüntülü konuşalım düşman değiliz görüşelim dedi ama bitti nikah yok yabancı birisi artık hala seviyorum diyor mesaj atıyor kafamı karıştırıyorSakın inanma , boşandıktan sonra da seni karısı gibi kullanmak istiyor, eğer pişman olsaydı boşanmak istemiyorum der seni ikna etmeye çalışırdı..
Bu saatten sonra bur anlamı yok deyip kesip atın, dönse bile yüz vermeyinHaklısınız güya buraya yanıma gelince kafede oturalım gezelim dedi görüntülü konuşalım düşman değiliz görüşelim dedi ama bitti nikah yok yabancı birisi artık hala seviyorum diyor mesaj atıyor kafamı karıştırıyor
Yoo gayet de düşman olman gerekiyor.Haklısınız güya buraya yanıma gelince kafede oturalım gezelim dedi görüntülü konuşalım düşman değiliz görüşelim dedi ama bitti nikah yok yabancı birisi artık hala seviyorum diyor mesaj atıyor kafamı karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?