Boşandık dün ama

yaaaa züür tesellisi bu bosver seni seven adam ne anasını takar ne danasını oldu isim yok senle görüscem deseydin ailende sence yerin dibine bak dicektin bak o zaman nasıl degerli olucaktın bosanmısım artık bi düs yakamdan dicektin yazık yarın baska bi kadın bulamaz seni kullanmaya calısır belli uyanık gelicek senle 2 güzel söz bi cicek emin ol bosanmıs erkekler takılıcak kız bulamayınca eski karısına yazar

Lütfen bu kadar saf olmayın, ne demek arada gelirim görüşürüz , resmen sizi kullanmak istiyor, artık o adam yabancı, bitti… Kendinizi bu kadar küçültmeyin..

Boşanmışsın boşver artık.. olacağınvarsa zaten olur kendini suçlu hissetmen için yapmıs belli boşanmasaydı seviosa inanma böyle seylere biraz kafanı dinle sağlıklı düşün

Haklısınız yüz vermek yok daha görüşmek felan kabul etmem zaten ben müsade etmezsem zorlayamaz aileme söylerim en kötü onlar konuşur uzak olur bana zaten çok değerli olsaydım gelirdi barışmak için ama gelmem dedi şimdi değerli oldum güya onun için senin için ölürüm çok seviyorum bilmem ne senden başka kimse olmayacak diyor ama boşandık olsa da banane ki ama kafamı karıştırıyor böyle konuşarak da iradeli olmam gerekiyor şuan bir boşluk yaşıyorum ama geçecek zamanla öyle umuyorum

aileniz, gözü tutmamasına rağmen ailesini alsın gelsin tanışalım demiş , ailesini getirmemiş bu 1 . yersiz yere ailenizi üzmenize sebep olmuş bu 2. ailesi sizi hizmetçi yerine koyup ailenizi bırakıp kaçtınız diye ezmiş de ezmiş hatta üstünüze yürümüşler bu 3. eski eşiniz “ bu kadın benim eşim , bu kadın size hizmetçilik etmeye gelmedi, bu kadının da bir ailesi var gönüllerini alayım , bu kadın benim karım hasta olduğu için ailesinin yanına göndermek yerine birlikte gitmeliyiz vs vs “ dememiş bunlar da 4.

neye itiraz edeceksiniz ? neye şans vereceksiniz ?
sevilmek istiyorsunuz her insan gibi ama önce kendi kendinizi sevin. psikolojik destek almayı düşünün hatta.

Ben hemen bunun tercümeyi yapayım ; Boşanırken bana sorun çıkartma , nafaka , tazminat isteme. O yüzden böyle yalandan rol kesiyor.

daha cok pisman olur ailesi onu adam yerine koymayip islerinde kullanmaya baslayinca. bakalim siz olmayinca o kadar kiymetli olacak mi ailesinin gozunde

Ayrilinca kiymetli olmus, yarin ayni evin icine girseniz bir saat sonra ayni tas ayni hamam. Kendinizi kandirmayin.

Ya of nefret ediyorum mahkemede iş bittikten sonra duygu sömürüsü yapanlardan.Buna niye izin verdiniz ki göz degdirmeden kacardim ben olsam

Evdeki işçi gitti diye üzülüyor olmasın

ADam size bosanmayalim dememiş arada görüşürüz demiş. O kadar uzulse gel vazgeçelim derdi.sizi tanıdığı için vicdan azabı yapmanızı istemis

duygusal değilsin başka bişeysin ama banlanasım yok hiç

Sana yaptıklarını düşünmen yeterli bu saçmalıpından vazgeçmek için

Canım eski konularını biliyorum. Duygusal davranma. Çektiklerini düşün. Yeni bir hayat seni bekliyor artık.

Tadınız lezzetli miydi bu cümleyi kurdu adam? Hani kaybetme korkusu yok sevmiyor ama tadınız damagında kalmıs olmalı yoksa durduk yere hicbir adam bunu söylemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…