- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi biedanur98
-
yaaaa züür tesellisi bu bosver seni seven adam ne anasını takar ne danasını oldu isim yok senle görüscem deseydin ailende sence yerin dibine bak dicektin bak o zaman nasıl degerli olucaktın bosanmısım artık bi düs yakamdan dicektin yazık yarın baska bi kadın bulamaz seni kullanmaya calısır belli uyanık gelicek senle 2 güzel söz bi cicek emin ol bosanmıs erkekler takılıcak kız bulamayınca eski karısına yazarBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Lütfen bu kadar saf olmayın, ne demek arada gelirim görüşürüz , resmen sizi kullanmak istiyor, artık o adam yabancı, bitti… Kendinizi bu kadar küçültmeyin..Boşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Boşanmışsın boşver artık.. olacağınvarsa zaten olur kendini suçlu hissetmen için yapmıs belli boşanmasaydı seviosa inanma böyle seylere biraz kafanı dinle sağlıklı düşünBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
daha cok pisman olur ailesi onu adam yerine koymayip islerinde kullanmaya baslayinca. bakalim siz olmayinca o kadar kiymetli olacak mi ailesinin gozundeBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Ya of nefret ediyorum mahkemede iş bittikten sonra duygu sömürüsü yapanlardan.Buna niye izin verdiniz ki göz degdirmeden kacardim ben olsamBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Evdeki işçi gitti diye üzülüyor olmasınBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Sen Arada sirada ugra bana"Arada gelirim görüşürüz" derken? Boşanmışsınız arada çocuk yoksa ne görüşmesi? Kölelikten kurtulmuşsunuz
Arada sırada uğra banağğğSen Arada sirada ugra bana
Aynen boyle bisi hayal etti demekki koca kisisiArada sırada uğra banağğğ
Hovardayım diye kıyma banağğ
Fikri firardayım uyma banağğ
Oyuna gelme aman, aman, am an..
ADam size bosanmayalim dememiş arada görüşürüz demiş. O kadar uzulse gel vazgeçelim derdi.sizi tanıdığı için vicdan azabı yapmanızı istemisBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Birde diyor ki senden başka kimse olmayacak yalnız yaşayacam biz severek ayrıldık ama seni çok seviyorum işte yanına geleyim görüşelim özlerim diyor arada görüntülü konuşalım diyor birde
Evet dün bitti itiraz süresi var iki hafta 19 Kasım da da kesinleşiyor. Bana peki bittikten sonra çok iyi davrandı seviyorum dedi gözümün içine bakıp durdu. Ben çok mu duygusalım yoksa taze olduğu için mi böyle oluyor bilmiyorum
Sana yaptıklarını düşünmen yeterli bu saçmalıpından vazgeçmek içinBoşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
Canım eski konularını biliyorum. Duygusal davranma. Çektiklerini düşün. Yeni bir hayat seni bekliyor artık.Boşandıktan dün anlaşmalı şekilde bir konu açmış herşeyi anlattım yorumlardan sonra kararım daha netti. Ama duruşmadan sonra çok sıcak davrandı böyle olmasaydık üzüldüğünü söyledi. İşte bundan sonra mutlu ol iyi biri çıksın karşına ağlar gibi oldu sonra sevdiğini söyledi. Birde arada gelirim görüşürüz dedi. Arada görüntülü konuşalım dedi . Peki bu kadar önemli isem seviyordu neden boşanmayalım demedi onu anlamıyorum. Ama devam etsek ailesi beni köle olarak görüyor bu birşey yapar savunur mu hiç bilmiyorum yanında iken yapmadı ailesini üstün tuttu. Ama sanki şuan daha farklı gibi bir an gel git oluyor karara itiraz etmek geliyor içimden ama bunu nasıl aşacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?