Çocuğunuz varmı birde çocuk olunca daha zorlanıyorum yansıtmak istemiyorum ama elimde değilOkadar normal ki bunları yaşaman, bende yaşadım aynı duyguları dört beş ay olacak boşanalı ara ara devam ediyor.
Ama beraberinde gelen özgürlük hissi, huzur bir başka.
Çocuğum yok. Beş aylık kaybetmiştim ocakta. Evet benim belkide tek iyi yanı o çocuk olmaması.Çocuğunuz varmı birde çocuk olunca daha zorlanıyorum yansıtmak istemiyorum ama elimde değil
Amin sağol canım.Başınız sağolsun Rabbim sabır versin hepimize türlü acılarla imtihan oluyoruz
Allah yardımcımız olsun coook zormuş sanki hiç geçmeyecek gibi sizin yaşadıklarıniz da çok acı Allah'ım öyle güzel kapılar açsın ki geçmişi hiç hatırlamayalimDaha önceki k9nunuza da yazmıştım.Ben 7 yaşında kızımla 4 ay önce boşandım.Kizim herseyin farkinda ve sorguluyordu.Ben canli cenaze gibiydim.Babasi 1 ay sonra evlendi.Kizim öğrenince krizlere girdi.Yasadiklarimiz çok zor.Ama bu karari alma sebeplerimiz dayanagimiz.Ben asla pisman degilim hatta bosanma kararini geç almanın pişmanlığını yasiyorum sadece.
Dualar ve bedduar arasinda gelip geçiyor hayat
Henüz acısı hafiflemedi.Ama bir gün geçecek biliyorum.Yada ben alışacağım.Allah büyük evladiniza sarılıp dua edin.You tube da- La tahzen- aratip dinleyin.(Musab Balkanlioglu)Bana iyi geliyor.
Ağlayın, bağırın, çağırın, içinizden nasil geliyorsa öyle yapın.Bu sizin yasınız.Allah yardımcınız olsun.
İnsaalh öyle olur hiç bir yere sigamiyorumBen geçen sene Nisan ayında boşandım ilk zamanlar bittim artık nefes alamıyorum diyordum şimdi acısı tam bitmese de eski esin pislikleri devam ettiği için acım azaldı şükreder oldum zamanla ayrıldıgma
Süreç cok yeni sizin icin zamanla azalacak
Okurken bana üzüntünüz ve samimiyetiniz gecti çok etkilendim birden. İçimden bir his sanki eşinizle daha da fazla çabalansa bazı şeyleri değiştirebilir mişsiniz gibi dedi. Sanki sizde içinizden böyle düşünüyor gibi hissettim. İnşallah öyle değildir tabi içinizde her şey bitmiştir yada düzelmesi için her yol denenmiştir. Keşke demiyorsunuzdur. Acınız çok taze zamanla hafiflicektir.
Ne kadar hızlı okadar iyi.Sizin boşanmanız çok hızlı olmadı mı
Neden bosandiklarini bilmiyordum. Tabi şiddet varsa affedilemez miş zaten inşallah en kısa sürede atlatır bu günleri.Eski esi siddetde uygulamisti diye hatirliyorum. Daha hersey taze. Böyle hissetmesi normal tabi.
Ne iş yapıyorsunuz acaba insaalh bende gülerek anlatırım birgün iyiki bitmiş diye en çok istediğim şey bu sizin ve evlatlarımızın adına çok sevindim insaalh daha mutlu olursunuzE normal daha birinci gün. Ben de öyleydim kilo vermiştim falan. Ama şimdi 3 kilosunu aldım bile haha6 ay falan olacak. 2 de yavrum var biri bebek.
Bana işe gidip gelmek iyi geliyor. Çocukların kreşi okulu gelişimi derken kendimi toparlıyorum. O gerizekalıyımmerak ediyorum yalan söyleyemem. Kızların peşinde ama kızlar yüz vermiyor.
Onu boşadığım için sürüldü de
Üzüntün tamamen geçmez ama 6 aya tamamsın bence. Ben de hiç pişman olmadım boşandığıma keşke daha erken kurtulsaymışım diyorum
Anlaşmalı olduğu için hemen bittiNe kadar hızlı okadar iyi.
Kaç yılını çalmış kadından işe yaramaz herifçioğlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?