Boşandık duygularım darmadağın

htcgg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
159
169
33
Merhaba hanımlar sonunda boşandık. Boşanmak istediğime o kadar emin olmama rağmen eve gelince tarifsiz bir acı kapladı benliğimi dört yıl güzel sevgi dolu bakan adamın bir anda niye bu kadar acımasız olduğunu düşündüm bazen çok çabaladım ama tek tarafliydi kurtuldum diyorum bir anda ağlama krizlerine giriyorum kendimi yapayalnız hissedip çok acı çekiyorum sanki ölecek gibi hissediyorum nasıl geçer yada gecermi onuda bilmiyorum elim kolum kalkmıyor yiyip içmiyorum niye ben diyorum isyan değil ama insan sorguluyor ister istemez zorlada olsa kızımı gezdirmek için dışarı çıktım gittiğimiz yerleri geçtiğimiz yolları acı çekerek anımsadım siz neler yaşadınız bunlar normal mi canım çok yanıyor

Okadar normal ki bunları yaşaman, bende yaşadım aynı duyguları dört beş ay olacak boşanalı ara ara devam ediyor.
Ama beraberinde gelen özgürlük hissi, huzur bir başka.
Çocuğunuz varmı birde çocuk olunca daha zorlanıyorum yansıtmak istemiyorum ama elimde değil

Çocuğunuz varmı birde çocuk olunca daha zorlanıyorum yansıtmak istemiyorum ama elimde değil
Çocuğum yok. Beş aylık kaybetmiştim ocakta. Evet benim belkide tek iyi yanı o çocuk olmaması.
Kuzenimde bir çocuğuyla boşandı aklı yetiyor babayı aranıyor etrafında zor baya.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Daha önceki k9nunuza da yazmıştım.Ben 7 yaşında kızımla 4 ay önce boşandım.Kizim herseyin farkinda ve sorguluyordu.Ben canli cenaze gibiydim.Babasi 1 ay sonra evlendi.Kizim öğrenince krizlere girdi.Yasadiklarimiz çok zor.Ama bu karari alma sebeplerimiz dayanagimiz.Ben asla pisman degilim hatta bosanma kararini geç almanın pişmanlığını yasiyorum sadece.
Dualar ve bedduar arasinda gelip geçiyor hayat
Henüz acısı hafiflemedi.Ama bir gün geçecek biliyorum.Yada ben alışacağım.Allah büyük evladiniza sarılıp dua edin.You tube da- La tahzen- aratip dinleyin.(Musab Balkanlioglu)Bana iyi geliyor.
Ağlayın, bağırın, çağırın, içinizden nasil geliyorsa öyle yapın.Bu sizin yasınız.Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcımız olsun coook zormuş sanki hiç geçmeyecek gibi sizin yaşadıklarıniz da çok acı Allah'ım öyle güzel kapılar açsın ki geçmişi hiç hatırlamayalim

Ben geçen sene Nisan ayında boşandım ilk zamanlar bittim artık nefes alamıyorum diyordum şimdi acısı tam bitmese de eski esin pislikleri devam ettiği için acım azaldı şükreder oldum zamanla ayrıldıgma
Süreç cok yeni sizin icin zamanla azalacak

İnsaalh öyle olur hiç bir yere sigamiyorum

E normal daha birinci gün. Ben de öyleydim kilo vermiştim falan. Ama şimdi 3 kilosunu aldım bile haha 6 ay falan olacak. 2 de yavrum var biri bebek.
Bana işe gidip gelmek iyi geliyor. Çocukların kreşi okulu gelişimi derken kendimi toparlıyorum. O gerizekalıyımmerak ediyorum yalan söyleyemem. Kızların peşinde ama kızlar yüz vermiyor.
Onu boşadığım için sürüldü de
Üzüntün tamamen geçmez ama 6 aya tamamsın bence. Ben de hiç pişman olmadım boşandığıma keşke daha erken kurtulsaymışım diyorum

Bence süreci güzel devam ettirebilmeniz çok önemli bu konuda. Kiziniza olan sorumluluklarıni devam ettirebiliyorsa hiç üzülmeyin. Mutlu olsanız zaten ayrı yasamak istemezdiniz. Öyle düşünün ve hayatınızı yaşamaya bakın. Çünkü hayat çok kısa.

Okurken bana üzüntünüz ve samimiyetiniz gecti çok etkilendim birden. İçimden bir his sanki eşinizle daha da fazla çabalansa bazı şeyleri değiştirebilir mişsiniz gibi dedi. Sanki sizde içinizden böyle düşünüyor gibi hissettim. İnşallah öyle değildir tabi içinizde her şey bitmiştir yada düzelmesi için her yol denenmiştir. Keşke demiyorsunuzdur. Acınız çok taze zamanla hafiflicektir.

Eski esi siddetde uygulamisti diye hatirliyorum. Daha hersey taze. Böyle hissetmesi normal tabi.

Ne iş yapıyorsunuz acaba insaalh bende gülerek anlatırım birgün iyiki bitmiş diye en çok istediğim şey bu sizin ve evlatlarımızın adına çok sevindim insaalh daha mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…