Boşandık duygularım darmadağın

Yasadiklariniz çok normal emin olun.
Ben çok rahat gürültüsüz ve çocuksuz boşandım ona rağmen çok karanlık günler geçirdim.
6 ay sonra daha iyi hissetmeye başladım.
1 yıl geçtikten sonra daha da iyi oldum.
Sosyal destek alın mutlaka arkadaşlarınızla buluşup kahve için.
Psikolojik destek alma imkanınız varsa alın mutlaka.
Bir de çocuğunuza bir şey belli etmemek diye bir şey yok onlar her şeyi anlıyor zaten.
Duygularınızı anlatın çocuğunuza mutlaka.

Ne kadar hızlı okadar iyi.
Kaç yılını çalmış kadından işe yaramaz herifçioğlu.
Anlaşmalı olduğu için hemen bitti
Çok sağolun evet ben çok cabaladim yalvardım terapiste gidelim dedim neden sorunlarımızı konuşarak çözemiyoruz tek istediğim beni yok saymaman dedim ama acılarımı hep görmezden geldi baba evine çok kez gidip geldim değişeceğini söylediği zaman inandım yuvama döndüm iki hafta sonra yine duygusuz duvar gibi bir adam gördüm ve yine pişman oldum öyle bir kısır döngü olmuştu artık

Bende çok yakin zamanda boşanma davası açacağım çokta eminim herşeyden.. okadar kötü travmalar yasatmasina rağmen konunuzu okuyunca gözlerim doldu.. ve bir an kendimi de boşanmış olarak düşününce ürkmedim değil.Ama iyide kotude bizim için yapacak bisey yok.. Bi süre bu duygularla yaşayıp boğuşup savaşıp ama gececek umuduyla çocuğumuza çoluğumuza işimize gücümüze sarılarak yasamak en doğrusu...Cunku gerçekten geçiyor ve geçecek..zaman herşeyin ilaci en sevdiğim söz...Bolbol gezin arkadaşlarınızla çevrenizle yakınlarınızla zaman geçirin asla duygusal parçalar dinlemeyin..O birlikte gittiğiniz yerlere her gidişinizde acınızın biraz daha hafiflediğini göreceksiniz ve siz bile şaşıracaksınız inanın buna...Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah AMİN

Tabiki hangi kadın mutlu yuvasını terketmek ister dilinden olmasada fiilen beni bu noktaya getirmek için çok uğraştı

Ben 6 ay evvel boşandım. İlk 1 hafta üzüldüm sonra toparladım. Şu an oldukça iyiyim. Aklıma bile gelmiyor. Aslında ondan ayrıldığıma değil kendime üzüldüm. O kadar vaktim boşu boşuna bir cehennemde geçti. Boşanmaya giden süreç çok daha sıkıntılıydı. 10 kilo vermiştim. Şimdi hepsini afiyetle yiye yiye geri aldım.

Ben çocuksuz boşandım. O sebeple daha kolay belki. Ama şöyle de bir şey var: ilişkimizin başında çocuk konusuna çok temkinli yaklaşırken sonlara doğru anne olma isteği hasıl oluverdi. Tabi ki doğru baba o adam değildi ve olmadı. Gerçi karar versem de cinsellik olmadığı için pek mümkün de değildi. Anne olamadığım için biraz üzüldüm. Anne olma isteğimi de yaş koşulunu sağlayınca evlat edinme yoluyla çözmeyi düşünüyorum. Evde bir davar besleyeceğime birine faydam olur bari.

Tavsiyem imkanlarınız ölçüsünde bol bol sosyal aktivite ve seyahat. Ben boşandığımdan beri her fırsatta seyahat ediyorum. Çok iyi geldi. Zira eski eşim evde pineklemekten başka bir şey bilmediği için gezmelerimiz de rezil oluyordu.

İnsaalh hayat sizede güzel kapılar açar gerçekten çok zormuş istemsizce akıyor yaşlarım kızgın olsam da nefret etsem de bu değişmiyor en çok canımı yakan kanaatkar eşine yuvasına sarılan fedakâr kadınlar yaşıyor bu sonu inanın en acısı bu

İyi olmanıza sevindim anne olmak içten gelen bir duygu biyolojik olmasinin pek bir önemi yok umarım aranızda çok güçlü bir bağ kurabileceğiniz bir evladınız olur

Tabiki hangi kadın mutlu yuvasını terketmek ister dilinden olmasada fiilen beni bu noktaya getirmek için çok uğraştı
Eminim. Çocuğu olan bir kadın kolay kolay yuvasıni bozmaz tabi ki. ilk günler zordur. Kurtulmaniza seviniyor bir taraftan da alıştığımız ortamı özlüyorsunuz. Zamanla geçecek. Kendinize vakit ayirin bu süreci daha kolay atlatirsiniz. İmkanıniz varsa dans kursu yoksa halk egitimin müzik kurslarına gitmeyi deneyin. Müzik, dans ve hatta spor mutsuzluğunuza çok ıyi gelecek.

Malesef öyle.acmi oturmadım parasizmi kalmadım ondan bundan borç paramı almadım.suyum elektriğim gazım kesildide ödeme merkezlerinde gıdımgıdım hesap yapıp şu kadarını vereyim bukadarini vereyim de açın yeterki diye ağladım yakardım evde çoluk çocuk var diye diye..cunku pat diye birakip bırakıp gidiyordu parasız pulsuz .neler neler anlatmakla bitmez ..Öfke krizleri verdiği maddi manevi fiziksel zararlar da cabasi.Hala sevgim vardı bu son 1 2 aya kadar ..ama bu son olayda buz gibi olduğumu farkettim sanki...şuan çok meraksizim mesela.nerde olduğu ne yaptığı zerre umrumda değil..uykularımada gayet güzel dalıyorum onceleri düşünmekten uyuyamıyordum.. s...gara çok fazla içmiyorum dertlenmiyorum düşünmüyorum karalar bağlamıyorum.zamanda durmadı mesela gayette hızlı ilerliyor ne güzel bir duygu valla.icimde değişik güzel bir huzur var açıkçası...bu sefer bende çok tuhafım açıkçası...Onun yokluğuna ve artık olmayacağına dair acaip bir kabulleniş var icimde..artik umudum yok çünkü ...Bi omur böyle geçmezdi cunku..

Merak ettim çalışıyor musunuz aile yanindamismiz ne iş yapıyorsunuz

Merak ettim çalışıyor musunuz aile yanindamismiz ne iş yapıyorsunuz
Evet muhasebeciyim..es denen kişi 2 gün oldu memlektine gitti. Bende evi dağıttım eşyaları sattım yarın memleketime gidiyorum.. orada bir süre ailemle kalıp kısa sürede eve çıkacağım inşallah. Isim hazır sayılır zaten

Hakkınızda hayırlısı olsun insaalh çok sevindim iyi olmaniza

Her şey zamanla düzelecek
Şu an duygularınız yoğun.
geleceğe olumsuz bakıyor olabilirsiniz
Ancak böyle kalmicak kötü gün

Geçmiş olsun.. inşallah daha güzel bir hayatın olacak. Bizde buradan mutluluğunu okuyacağız.. geçti gitti ağla, bağır, çağır hepsi bir süreç yas tutmak gibi yasını tut.. sağlıklı bir şekilde atlat bu süreci. Sevgiyle kucaklıyorum seni..

Çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki yorumlar iyiki varsınız

Böyle duygular çok doğal çok taze ama daha sonra herşey yerli yerine oturup gerçekten o pencereyi gördüğünde diyeceksin ki boşa olmadı cunki hiç kimse sebebsiz ayrılmıyor bir dönem kendini suçlama evresine gireceksin sabretseydim duzelirmiydi diye sonra o evrede geçecek anlayacaksın ki can çıkar huy çıkmaz öyle değersiz bir eşya gibi yaşamaktansa o adım atmaktan korktuğumuz özgürlüğe ilk adımı atmışsın kendini seçmişsin hersey güzel olucak inan kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…