Boşandıktan sonra ayrı eve çıkmak ve baba baskısı

Pirdunya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
176
156
18
40
Kızlar, eşimden ayrıldım. Bir süre ailemle yaşadım, ayrı eve çıkmak istedim annem hariç tüm aile karşı çıktı.
Şimdi ben de babam ve kardeşlerim şehir dışındayken ayrı eve çıkıverdim. Yarın akşam babam öğrenecek durumu.
Sizce Nasıl davranmalıyım. Daha önce bu konuda çok tartıştık. Ayrı ev olayına çok üzülüyor.
Buarada ben çalışıyorum, maddi gücüm yerinde. Ama babam asla geçinemeyeceğimi söylüyordu ayrı evdeyken.
Aynı evdeyken baskının bini bir para hava kararmadan yarım saat önce evde olunacak falan. Gerçi ben bu yüzden ayrılmadım evden dışarı çıkmam ne olacak da ayrı düzenim olsun istiyorum 30 yaşını geçtim.
Bi de ayrı eve çıkan dul kadınlar bunu sevişmek için yaparlarmış ailem böyle düşünüyor bu konuyu Nasıl aşabilirim

Tatlılıkla anlatmaya çalışmışsınız olmamış, ben olsam başka bir şehre tayin isterdim en temizi olurdu, kimseyi kırmadan , tayin imkanı da yoksa yaptığınızı yapardım.. Sizin sevişmek için ayrı eve çıktığınızı elbette aileniz düşünmüyordur da başkaları öyle düşünecek diye istemiyorlardır.
Siz yine de babanız öğrendiğinde alttan alın, zamanla kabullenir umarım

Uzun uzun açıklama yapmayın. Sert de konuşmayın. Ayrı eve çıkmak istiyordum, çıktım. Bitti, gitti. Ne istiyorlarsa onu düşünsünler. Sevişmek için de yaparsınız, bornozla dolaşmak için de yaparsınız, salonda çocuk gibi dans etmek için de yaparsınız. Kanunlara aykırı bir iş yapmadığınız sürece bir sorun yok.

Cnm alttan al zaman la kabulleneceklerdir
Kavga etme
Ne kadar maaş alıyorsun kira ne kadar

Ayri eve sevisebilmek icin mi cikarmis bosanmis kadinlar?? Cok mu zormus disarda o isleri yapmak istedikten sonra?? Bu cirkin zihniyeti aşalim lutfen ya artik! Bu bakis acisi yuzunden bosanmis kadinlar vebali muamelesi goruyor, resmen eziyet goren kadinlar 'bosanmis kadin' demesinler diye devam ediyor evliligine vs vs..
Evlenmeden once kimseyle yatmamak inancimla, ahlak anlayisimla alakaliydi, bosandim, halen oyle.. Kimseye ahlaksiz demiyorum, demem; bu benim sahsi anlayisim, oraya buraya cekilmesin lutfen..
Bosaninca ne oldu yani? Bu pis yaftalar vebaldir, net soyluyorum..
Ayri eve cikmani istemeyebilirler, yalniz kalmamani isteyebilirler, anlarim; benim tepkim sevisme muhabbetine..

Çalışıyorsun özgürsün baban ne derse desin bi yere kadar konuşabilir boyun eğme masaya yumruğunu koy yani.. ayrıca çok iyi yapmışsın maşallah bunu yapabildiysen zaten gerisi hallolur

Boşanan kadınlara bu gözle baktıklarını ilk defa duydum

Hani boşanmış kadınsın kendini koruyamazsin seni rahat bırakmazlar yanımızda kal diye düşünürler sanıyodum

Ben de boşandığımda neler neler yaşamıştım. Kadın olmak çok zor hele boşanmış kadın olmak daha da zor. Bazı is arkadaşlarım resmen beni ortamlarina almak istememislerdi dul kadınım ya eşlerini ayartirim! Ailemden bazıları arkamdan aranıyor ondan ayrı eve çıktı demişlerdi.
Canım hiç takmayip yoluna bak. Herşey gönlünce olsun

Saolun kızlar, Bi de çocuğum var ayrı şehre git diyor ailem ama ben çocuğumun babayı görmeden büyümesini istemiyorum
Bir de eski eşimin babası benim çocuğa çok düşkün ben acayip gıcık alıyorum ama tek torunu tek dayanağı hayatta gibi, ondan ayırmak istemiyorum. Çocuğum da babadan dedeye çok düşkün ayyy gıcık oluyorum onlar birbirine sarılınca nefret ediyorum. Ama onları ayırmaya kıymıyorum işte. Babaanne de çok seviyor, onu da Bi kaşık suda boğarım da çocuğun hatrına ağzımı kapatıyorum

tebrik ederim doğru bir karar
şu bir nefeslik hayatta kimin ne düşünğünün önemi yok

sen kendini bildikten sonra .. babanda olsa önemli degil

aşacağın bir durum yok bir süre hiç muattap olmaa

Baba korumacılığı olsa gerek yoksa dıyer türlü düşündüklerini sanmıyorum.ama maalesef toplumda bosanmıs kadına potansiyel koca ayırtıcı olarak bakılıyor yada ulaşılabilecek kolay hedef.bu on yargıdan sızı korumak istiyor olabilirler yumuşak davranın babanıza

İyi yapmışsın. Baba sık sık siz de gelirsiniz falan de.

"el alem ne der"
bence en cok bunu dusunuyorlardir.birde tabi babalik gudusuyle korumaya calisiyor .kirmadan halletmeli

Silahlanin ve uzakdogu sanatlari ogrenin. Cevrenizi guvenilir kiz arkdaslarla doldurun. Ailenizi onlarla tanistirin.Daha guvende olursunuz, ona gore de cevap verirsiniz.

Silahlanin ve uzakdogu sanatlari ogrenin. Cevrenizi guvenilir kiz arkdaslarla doldurun. Ailenizi onlarla tanistirin.Daha guvende olursunuz, ona gore de cevap verirsiniz.
Kendimi güvende hissediyorum zaten güvenli olmak için baba ya da kocaya ihtiyacım yok, Allah bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…